lumia 620 mi ace 2 mi gigabyte gsmart maya m1 mi

Sponsorlu Bağlantılar

m_kan

m_kan

Üye
    Konu Sahibi
lumia 620 mi ace 2 mi gigabyte gsmart maya m1 mi
hepsinin özellikleri yakın civarda

KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
wp yi seviyorsan ve hız istiyorsan 620
görsellik ve oyun çeşidi için ace 2
farklı bir marka istiyorsan gsmart maya m1 ama ben sana tavsiye etmem çünküyeni bir marka olduğu için sorunlarla karşılaşırsın
620 ve ace 2 arasında seçim yapabilirsin biraz daha ekleyip en güzelini almak istersen 50-100 tl daha koy s3 mini veya xperia p al :good:

umarım yardım edebilmişimdir

Superfan

Superfan

Üye
Ace 2 öneririm.Donanımı iyi ve Jelly Bean sürümünü kullanıyor.Rahat edersin.

Hasand.

Hasand.

Üye
BENCE 620 lumıa al cunku daha yeni gidererek oyun ve program cesıtlıgı artıyor

m_kan

m_kan

Üye
    Konu Sahibi

Kullanım amacınız?
Kullanım amacım internet müzik hız oyun

- - - Eklendi - - -

bide general mobile discovery nasıl bide casperin özelliklerine benziyor onun ki

- - - Eklendi - - -

4çekirdekli telefonların hızlı ısınma problemi mi oluyor

- - - Eklendi - - -

bide general mobile discovery nasıl bide casperin özelliklerine benziyor onun ki

MaxipmaN

Üye
ace2 oyun oynarım lumiaları sevmiyor

fk555897

fk555897

Üye
Bence oyun için Galaxy Ace, küçük oyunlar ve günlük kullanım için Lumia 620.

KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
sony xperia l'ye bakabilirsin yeni çıkan bir model s3 mini yi ilk çıktığında 1099' a satan mağaza teknosada 899 tl yani vatana golda gelse bi 600-700 e alırsın 1gb ram 1ghz çift çekirdekli işlemci var daha ne olsun işlemciside çok iyi s3 te kullanılan işlemci cihaz tam bir f/p (fiyat performans) ürünü bende almayı düşünüyorum
[video=youtube;S8uDkRlJkNg]http://www.youtube.com/watch?v=S8uDkRlJkNg[/video]

emre879

Üye
oyun için ace 2 demiyecem çünkü zaten bu telefonun çalıştaracağı tüm oyunlar windows phone çıktı :) onun için tasarıma bakarak kendine uygun olanı seç ya lumia 520 deç yyada ace 2 diğerinin adını bile duymadığımdan bir şey diyemiyeceğim :)

alperen kutuk

Üye
[h=2]gigabyte kafadan ele ace 2 de her oyunu kaldırmaz 800 mhz çift çekirdek wonder bile tek çekirdek 1.4 ghz ken kasma oluyorsa ace 2 kesin kasar bence lumia en ideali 520 de alabilirsin[/h]

KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
en iyisi benim sana önerdiğim sadece biraz bekle vatana gelsin bir 520 fiyatına alırsın telefonda 1ghz çift çekirdekli işlemci ile 1gb ram var tüm oyunları oynarsın :good:

dragonbora

dragonbora

Üye
bende gsmart gs 202 var 540 tl ye bimeksten mayısta aldım fiyatı düşmüş olabilir gayet iyi çalışıyor sadece ram'i 512 ama yinede ram'in az olduğu fark edilmiyor.Maya m1 1gb ram'i var.Bir arkadaş gigabyte yeni olduğu için sorun verebilir demiş ben gayet güzel kullanıyorum ve teknik servisi datastar internette iyi ilgileniyorlar diye bir yazı okudum. biryerde nokianin yeni telefonlarında kötü parçalar kullandığını okumuştum samsungu da pek önermem ace 2 iyi olabilir ama 300-500 telefonlarda çok kötü bi benim telefonuma bak 500 tl bide ace ye bak arada çok fark var ama üstüne biraz daha ekleyip s3 mini alabilirsin.

maskedboy

maskedboy

Üye
bence gm discovery al keyfina bak hepsinden daha iyi

fk555897

fk555897

Üye
Bence Lumia 620.

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
Bunlardan biri ise en azindan 520 al lumia 620 bazi konularda update sikintili. Ama ben maya yi görmesemde iyi diye okudum. Ace 2 pek onermem

Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
Android alacaksan amiral gemilerden alacan diğerlerinin ne olduğu belli değil. WP istiyorsan Lumia 620 iyidir ama 520nin de fiyatı daha uygun karar senin. Maya hakkında bir bilgim yok

MaxipmaN

Üye
[h=2]gigabyte kafadan ele ace 2 de her oyunu kaldırmaz 800 mhz çift çekirdek wonder bile tek çekirdek 1.4 ghz ken kasma oluyorsa ace 2 kesin kasar bence lumia en ideali 520 de alabilirsin[/h]

hahaha komik misin ace 2 wonderdan her türlü daha iyi oyun açar

serihan

serihan

Üye
custom rom istiyorsan bu konuda wonder 4.2.2 cyanogenmod (nexus romu) çok iyi çalışıyor wonder en iyisi.

Üst Alt