Lumia 620 dokunmatik sıkıntısı.

Sponsorlu Bağlantılar

xaviherno

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 620 dokunmatik sıkıntısı.
Telefonu ikinci el aldım ve 4 aydır kullanıyorum. Ara ara birisi beni aradığında ekran kitleniyodu yukarı kaldır yazısına tıklayamıyodum kilit tuşuna basıp açtığımda tıklayabiliyordum. Bunu sorun etmedim ama son zamanlarda sıklaşmaya başladı. Acaba dokunmatikte mi bi sıkıntı var yoksa yazılımsal olarak mı bi sıkıntı var? Cihaz tamir görmüş olabilir mi? Zaman zaman kilit ekranıda kitleniyo yukarı kaldıramıyorum. Eskiden sorun olucak düzeyde değildi tuş kilidini kapatıp açtığımda düzeliyodu nadirdi zaten ama artık sıklaşmaya başladı. Sebebi ne olabilir?
 


skynet

Üye
Flaşla düzelmezse eğer bil ki sorun donanımsal :oke:
 

xaviherno

Üye
    Konu Sahibi
Yeni güncelleme yükledim kaçkere sıfırladım düzelmedi aynı sorun :(
 

respection123

Üye
Flash Yani Yazılımını Tekrar yükledikten sonra sorun devam ediyorsa Donanımsal Sıkıntı vardır. Servise Göndermen gerek:oke:
 

xaviherno

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş,en yakın Nokia Care noktasına git,anakart sıkıntısı vardır.

Kardeşim şöyle bişey farkettim telefon cebimdeyken sadece böyle bir sıkıntı yaşıyorum. Elimdeyken veya masanın üzerindeyken böyle bişey olmuyor. Amber güncellemesini yükledikten sonra telefonun dokunmatik hassasiyeti normaldeyken bile yüksek gibi işlev gösteriyor. Yani tırnakla veya eldvenle bile algılama yapıyor. Acaba sizlerde de böyle bi sıkıntı mevcut mu? Donanımsal değilde sıkıntının yazılımsal olması yüksek gibime geldi.

- - - Eklendi - - -

Flash Yani Yazılımını Tekrar yükledikten sonra sorun devam ediyorsa Donanımsal Sıkıntı vardır. Servise Göndermen gerek:oke:
Flashladım amberi tekrar yükledim ama sorun düzelmedi. Telefon dokunmatik hassasiyeti normaldeyken bile yüksek gibi işlev gösteriyo. Sıkıntının yazılımsal olma ihtimali çok yüksek. Çünkü masadayken veya elimdeyken hiç donma olmuyo cebimdeyken oluyo nedense.
 
ERKAN1907KAYA

ERKAN1907KAYA

Üye
bu donma problemini bende telefonumu ilk aldığımda yaşadım. teli güncelledim devam etti. daha sonra da ekranda küçük bir bölgenin dokunmatiğinin çalışmadığını farkettim. hatta burada konu açtım. garantiye gönderdim, ekranı değiştirdiler telefon sorunsuz geldi. ama telim 30 günü dolmadan garanti dahilinde donanımdal işlem gördüğünden peşine başvurdum. 4 gün içinde sıfırı geldi. yeni telde hiçbir sorunum olmadı. eğer gönderirsen, güncelleme falan filan dicekler sana yapıldı dicekler. olmazsa peşpeşe 2 kere daha gönder, soforo gelsin. bu problemin çözümünü telefon kullanıcıları (yani bizler) yapamıyoruz. aklında olsun
 


Üst Alt