Öneri Lumia 525 aşırı ısınıyor

Konu Sahibi
Lumia 525 aşırı ısınıyor
5 dk mobil veride takılıyorum. Elimi yakacak vaziyette ısınıyor. Özellikle kamera kısmı acayip ısınıyor. Telefon 15 günlük.

Mobil veride öyle olur. Normal bir durum. Benim Lumia 920 ile 10 dk mobil ceride takılayım telefonun kamerasının üst kısmı çok ısınıyor.

3 g de ısınma sorunu tüm akıllı ceplerde kronikleşmiş bir sorun.
3g yi kapatıp 2g yi kullanabilirsiniz.

Menü > Ayarlar > Hücresel +Sim : Sim ayarları > Bağlantı hızı : 2g yapın geri yapıp çıkın.

Elimi yakacak vaziyette ısınıyor

Lumia 620 Developer Edition ile gönderildi.
Benimki den öyle hatta kışın dışarıya çıktığımda bilerek mobil veri ve 3g yi açıp nette geziniyordum. Elimi ısıtıyordu. Hatta yakıyordu.

Tepkiler: Dexter Morgan
    Konu Sahibi
Benimki den öyle hatta kışın dışarıya çıktığımda bilerek mobil veri ve 3g yi açıp nette geziniyordum. Elimi ısıtıyordu. Hatta yakıyordu.
telefon annemin. bana kızıyor telefon mu aldın el sobası mı diye

Tepkiler: Aybin.Kilic ve ThunderblastX

lost68

Üye
525 kullanıyorum 20 dk dan sonra ısınmaya başlıyor

Lumia 525 ile mesaj gönderildi.

yusuff76

Üye
Ben lumia kullanıyom çok ısınıyodu yeni gelen güncelleme den sonra düzeldi süper oldu

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

evt kameranın üst kısmı fena ısınıyo hepimizin ki öyleyse sorun yoktur yaw.

MaxipmaN

Üye
çoğu telefonunu kamerasının olduğu yer ısınır benim note2de öyle sıcaklık uygulaması varsa daha iyi bi açıklama yapabiliriz

Tepkiler: Aybin.Kilic
Sıcaklık uygulaması sanırım wp için yok.Yazılımı yeniden yüklemeyi deneyebilirsin fakat kesin çözüm olmaz küçük bir ihtimal

wp 8.1 den sonra herhangi bi farklılık oldu mu ısınma konusunda . ilk buldugum wifi de güncellemeyi düşünüyorum .

Telefona NSUdan Bir Yazılım Atıp Dene Düzelir %70 80

8.1i bi deniyimde inş düzeltmişlerdir walla çok pişman etti beni symbian S^3 le daha iyi anlaşıyodum. 5günde verdim notumu L525 wp 8.0 ra

920 de de aynı bölgede aşırıbısınma var. Sanırım bazı lumia modellerin genel sorunu bu.

Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.