Lumia 520 Kapanma Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

asim43600

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 520 Kapanma Sorunu
Arkadaşlar bi hafta önce TİM'den lumia aldım. telefonu fabrika ayarlarına sıfırladım. Tefon sarsıntılarda kapanmaya başladı. cebime koyamaz oldum telefonu. 16tane güncellemem var ama güncellemeleri yüklemedim. güncellemeden kaynaklanabilirmi ? sorun ne sizce ne yapmalıyım ?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
güncellemeden degil.sarsıntılarda kapanıyorsa mutlaka donanımsal bir sorun vardır.hiç ugraşmadan servise ver

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Sen guncellemeleri bir yukle cunku eskiden samsung star imdada hatali firmware yukledigimde en ufak sarsintilarda dahi telefon kapaniyor yada reset atiyordu, garip ama gercek

enterneoll

enterneoll

Üye
bence batarya bağlantısında bir sorun vardır bana donanısal gibi geldi

asim43600

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi fabrika ayarlarını geri yükledim net bağlantısını kestim güncellemeleri bulmadı. Ufak sarsıntılarda değil de şiddetli sarsıntılarda kapanmaya başladı delirtecek beni bu ya :D

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

bloodrap

bloodrap

Üye
:) hocam direk donanımsal veya yazılımsal demek güç. her iki nedenle de olabilir.Aldığın yere götürmende fayda var

sevimligenc

Üye
Arkadaşlar bende Nokia lumia 520 vardı cebimde telefon kapanmaya başladı yele fonu cebime koyuyorum kapanıyor sorunu buldum benimki batarya kaynaklıymış düşündüm cebimde kapanıyor elimde kapanmıyor tele fonu aldım yavaşça telefonun aşatarafını Bi kaç kez vur dün telefon kapandı batarya üstüne kağıt kodum yine kapandı son olarakta bataryanın altına deyil arka kısmı kağıt sıkışstırdım böylece bataryanın ustkısmı ıyıce sıkıştı şuan sıkıntı yok çalışıyor bataryayı böyle sağlamlayıp yapınız zamanla batarya genişliğini kaybediyor böylelikle hafif boşluk oluyor bu hafif boşluk telefonun kapanmasına neden oluyor cebimizde telefon hareket ettiği için bataryada boşluk varsa kapanıyor böyle sorun varsa bideneyin derim

4MaGuS

4MaGuS

Üye
servise ver yeni pil takılmasını iste büyük ihtimal sorun çözülür veya farklı kapak dene telefon için

ihsan.snmz

Üye
Batarya da boşluk var mı

Bruce Lee QQ

Bruce Lee QQ

Üye
İlk aldığımda bendede aynı sorun vardı servise verdim telefonu sıfırlayıp gönderdiler ben sorunu kağıt sıkıştırıp çözdüm.

Üst Alt