Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ya bu data sense dediğiniz olay gdr2 ile gelen bir uygulama değil mi gdr2 listesinde yazıyor sonuçta doğruysa bize gelmeyen şey size nasıl gelecek siz neyi bekliyorsunuz ? : )) hadi diyelim amber ile gelecek bu seferde operatör engeline takılacaksınız yine gelmeyecek .. operatör izin verseydi bize gdr2 ile gelirdi : ) yanlış mı biliyorum yoksa ?
blackcemre
Üye
Konu Sahibi
Data Sense'nin Operatörle ne ilgisi var.
sekajmer
Üye
Ben hala bağlantı kuramadım operatörlerle hadi datasense neyse de gdr2 operatör ile ne alakası var Özgür abi anlatmıştı ama pek kavrayamadım yahu
papakudioflu
Emekli Yönetici
telefonlarını operatorlerden alanlarin cihazlarinda operatorlere ozel firmware yuklu. Boyle olunca guncellemeyi operatöler onayladiktan sonra yayinlaniyor. E operatörler de daha fazla fatura odemenizi engelleyen şeyleri istemiyorlar
telefonlarını operatorlerden alanlarin cihazlarinda operatorlere ozel firmware yuklu. Boyle olunca guncellemeyi operatöler onayladiktan sonra yayinlaniyor. E operatörler de daha fazla fatura odemenizi engelleyen şeyleri istemiyorlar
mantıklı değilmi ama onca uğraşıp teli kıracağına hazır proğrama Bi yama uygula al sana görsün CF yi sonunda bu işede el Atıcam 3ds max ten sonra o olacak