Lumia 520 AT&T][3040.000.1324.x] Amber Güncellemesini Flash İle İndirebilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Diğer güncellemeyi hep naviden çekip yapmıştım bu seferkini bekleyecem birde telefonumdan yapıyım bakıyım nasıl Bi mutluluksa:islik

PureFood

PureFood

Üye
Geçen gün Türkcell'e geçtim :D online işlemler Live tile çok güzel hatta :D hadi bakalım bekliyoruz

SonyXperia

SonyXperia

Üye
Yahu abilerim Wp ye flash bile atılabiliyorsa neden hala kırılamadı bu sistem .s

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
SonyXperia

SonyXperia

Üye
Data Sence Neidr ne işe yarar yahu :D

- - - Eklendi - - -

Data Sence Neidr ne işe yarar yahu :D

luckysleven

luckysleven

Üye
ya bu data sense dediğiniz olay gdr2 ile gelen bir uygulama değil mi gdr2 listesinde yazıyor sonuçta doğruysa bize gelmeyen şey size nasıl gelecek siz neyi bekliyorsunuz ? : )) hadi diyelim amber ile gelecek bu seferde operatör engeline takılacaksınız yine gelmeyecek .. operatör izin verseydi bize gdr2 ile gelirdi : ) yanlış mı biliyorum yoksa ?

blackcemre

Üye
    Konu Sahibi
Data Sense'nin Operatörle ne ilgisi var.

sekajmer

sekajmer

Üye
Ben hala bağlantı kuramadım operatörlerle hadi datasense neyse de gdr2 operatör ile ne alakası var Özgür abi anlatmıştı ama pek kavrayamadım yahu

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
telefonlarını operatorlerden alanlarin cihazlarinda operatorlere ozel firmware yuklu. Boyle olunca guncellemeyi operatöler onayladiktan sonra yayinlaniyor. E operatörler de daha fazla fatura odemenizi engelleyen şeyleri istemiyorlar:ehe

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
telefonlarını operatorlerden alanlarin cihazlarinda operatorlere ozel firmware yuklu. Boyle olunca guncellemeyi operatöler onayladiktan sonra yayinlaniyor. E operatörler de daha fazla fatura odemenizi engelleyen şeyleri istemiyorlar:ehe
peki operatöre özel firmware yüklü olmayan standart firmware olan telefonlar???? :naughty:

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye

Ali ağzından bal damlıyor ama yere:D

mantıklı değilmi ama :) onca uğraşıp teli kıracağına hazır proğrama Bi uygula al sana görsün CF yi :D sonunda bu işede el Atıcam 3ds max ten sonra o olacak :ehe

- - - Eklendi - - -

Ali ağzından bal damlıyor ama yere:D

mantıklı değilmi ama onca uğraşıp teli kıracağına hazır proğrama Bi yama uygula al sana görsün CF yi sonunda bu işede el Atıcam 3ds max ten sonra o olacak

Üst Alt