Hagios
Üye
925'te olan bütün özelliklerin hepsi 920'de olsa, 920 ile 925 aynı şeyleri aynı anda alsa, 925 'in seçilme sebebi ne olacak?
925 ile 920 bir örnek. Bu duruma uygun olan örneği siz aklınızda kendiniz kurun..
Not: Donanımsal farkların olduğunu bende biliyorum. Yazılımsal açıdan diyorum...
Bu olayı kabullenemeyen teknolojiden uzak dursun
Açıkçası Lumia 920 kullanmama rağmen çift tıklamayla uyandırmayı pek kullanmıyorum.
El alışkanlığı, sürekli yan taraftan düğmeye basarak açıyorum.
Bu durumda tek sorun Lumia 620'ye FM radyonun gelmemesi.
Onun da zaten donanımsal kaynaklı olduğu söylenmişti.
Elbette, bu da bir başka bakış açısı.
Nokia bu güncellemeleri kendi cihazlarına özel olarak verdi.
HTC ve Samsung'da bunlar yok.
Ancak yine de Nokia'nın modellere göre eksik dağıtılan bu güncelleme hakkında kullanıcılarını detaylı olarak bilgilendirmesi gerekirdi.
Gerçi bu durum tepkilerin ortadan kalkmasını sağlar mıydı, o da ayrı bir soru işareti. Muhtemelen hayır.
Çünkü herkes her modele her şey gelsin istiyor.
8.1 de son dakikada çıkıp şu modellere gelmeyecek derlerse hiç şaşırmamBende en başta çift tıklamayı kullanmıyordum çok el alışkanlığı vardı yandan açıyordum ama yapa yapa alıştım şimdi yandan açmayı unuttum açıkcası masa üzerinde duran telefonu uyandırmak için çift tıklama çok rahatlık eldeyken yana basılıp açarsın zorlanmadan.
Bide şu kabullenmeci şükrediciliği fazla abartmamak lazım. Bi allaha şükredilmeli şimdi din mevzularına girmek istemiyorum sonuçta 2013 te yaşıyoruz taş devrinde değil. Para verip alıyorsun o paraları da afedersin ama it gibi çalışıp bir şeylerden kısarak veriyoruz. Sonra telefonu alıyoruz diyorlarki amber. Tüm telefonlara gelecek. Sonra geç geliyor eksik geliyor geldikten sonra yine bir olumsuz haber çift tıklama yok. E en başından söylesene be arkadaşım millet kaç aydır heveslendi bekledi sen son anda yok gelmeyecek diyorsun. Bunlar 8.1 de de yaparlar böyle şeyler bekliyorum. Son anda derler ki yok şu gelemyecek bu gelemeyecek. Sebepte açıklamazlar.
Bende en başta çift tıklamayı kullanmıyordum çok el alışkanlığı vardı yandan açıyordum ama yapa yapa alıştım şimdi yandan açmayı unuttum açıkcası masa üzerinde duran telefonu uyandırmak için çift tıklama çok rahatlık eldeyken yana basılıp açarsın zorlanmadan.
Bide şu kabullenmeci şükrediciliği fazla abartmamak lazım. Bi allaha şükredilmeli şimdi din mevzularına girmek istemiyorum sonuçta 2013 te yaşıyoruz taş devrinde değil. Para verip alıyorsun o paraları da afedersin ama it gibi çalışıp bir şeylerden kısarak veriyoruz. Sonra telefonu alıyoruz diyorlarki amber. Tüm telefonlara gelecek. Sonra geç geliyor eksik geliyor geldikten sonra yine bir olumsuz haber çift tıklama yok. E en başından söylesene be arkadaşım millet kaç aydır heveslendi bekledi sen son anda yok gelmeyecek diyorsun. Bunlar 8.1 de de yaparlar böyle şeyler bekliyorum. Son anda derler ki yok şu gelemyecek bu gelemeyecek. Sebepte açıklamazlar.
Bende en başta çift tıklamayı kullanmıyordum çok el alışkanlığı vardı yandan açıyordum ama yapa yapa alıştım şimdi yandan açmayı unuttum açıkcası masa üzerinde duran telefonu uyandırmak için çift tıklama çok rahatlık eldeyken yana basılıp açarsın zorlanmadan.
Ne Güzel 2 kere tıklıyorsun açılıyor. her Defasından Yandaki Tuşa basarak açma diğerine göre iyi değilki. Kolayı varkenArkadaşlar abartmayın, eminim bu özellik gelse alışkanlıklarınızdan dolayı kullanamayacaktınız bile.
ArkandayımArkadaşlar farkındamısınız acaba acınacak halde nokia savunucusu olmuşunuz. Yahu bırakın şöyle savunmayı benim vurguladığım noktayı anlamamakta ısrarcısınız o zaman size telefonunuzla mutluluklar. Anlamak isteyen arkadaşlara söylüyorum sen amber tüm cihazlaara gelecek deyip son anda çift dokunma ile uyandırma gelmeyecek dersen ben buna kızarım. Aman siz kızmayın sevgili nokia savunucuları. Alie şirketiniz yasavunun. Anlam veremiyorum bu savunuculuğu
bu telefonu kullandıktan sonra nokia bidaha alırmıyım ?ALMAM.
aynen yazdıkların boşBelkide normalde donanimlarinin uyacaklarini biliyodu son anda uymadigini gorduler aciklama yaptilar millet beklentige girmesin diye.Savunma yapmiyorum sadece bardagin dolu tarafini gormenize yardimci oluyorum.Neyse ne yazsam bos
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?