papakudioflu
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
6 incalacam inşallah bu telefonu mükemmel
beniö için sorun değil büyük ekranı her zaman sevmişimdir benim almama engel tek şey şuan için para biraz birikti bakalım tel gelene kadar daha birikirse üstüne ne kadar kalırsa 920 yi o fiyata satıp alcam inşallah
o galiba hatla iligli ben o kadar sık konuşmama rahmen bir sorun yaşamadım bu arada aynı özellik 920 de de varmış biraz araştırınca fark ettim güzel bir özellikValla Lumia 920'de yaşadığım konuşma sırasındaki ses iletim sorunundan dolayı, 1520'nin ses kayıt kalitesinden ziyade konuşmadaki ses iletim kalitesiyle ilgileniyorumUmarım Lumia 920 gibi değildir.
Bu arada kayıt kalitesi de bayağı iyiymiş
Bu sorunun hatla ilgisi yok telefonla ilgisi var.Tüm hatlarla denedim benim en nefret ettiğim sorun bu..o galiba hatla iligli ben o kadar sık konuşmama rahmen bir sorun yaşamadım bu arada aynı özellik 920 de de varmış biraz araştırınca fark ettim güzel bir özellik
ben onu şöyle ifade ediyorum sen kayıt yaparken konuşurken en yakındali insan sesini vurgular ancak konuşmadan çekim yaptıgında insan arkada insan sesi varsa onu yoksa normal müzüği ön plana çıkartıyor ben geçenlerde cumhuruiyet kutlamalarında bir vidyo çektim bayan bir sanaçtı müzik söylüyordu normalde sesi az geliyordu zaten bilirsiniz konuşanların sesleri her zaman az gelir ve sahneye çok uzak olmama rahmen aynı zamanda hoparlörlerede çok güzel bir kayıt yaptı bu arada sen ve üsteki arkadaş telefonla konuşurken sorun yaşıyorsunuz sanarım bilemiyorum ancak bende sorun yok yada bana yeterli geliyor gibi bilemiyorumBu sorunun hatla ilgisi yok telefonla ilgisi var.Tüm hatlarla denedim benim en nefret ettiğim sorun bu..
920 kayıt videosuda yayınlamıştı Nokıa disko gibi bir yerde oradada ses kalitesi ve video iyi diyordu ama benim 6 kişilik doğum günü kutlamasında bile ses çok az kayıt alıyor ve videoda ses sonda olmasına rağmen az ses geliyor..Ben artık bu videolarda OYNAMA olduğunu düşünüyorum.Şahsen bunun bu kadar iyi çektiğine inanmıyorum..
ben onu şöyle ifade ediyorum sen kayıt yaparken konuşurken en yakındali insan sesini vurgular ancak konuşmadan çekim yaptıgında insan arkada insan sesi varsa onu yoksa normal müzüği ön plana çıkartıyor ben geçenlerde cumhuruiyet kutlamalarında bir vidyo çektim bayan bir sanaçtı müzik söylüyordu normalde sesi az geliyordu zaten bilirsiniz konuşanların sesleri her zaman az gelir ve sahneye çok uzak olmama rahmen aynı zamanda hoparlörlerede çok güzel bir kayıt yaptı bu arada sen ve üsteki arkadaş telefonla konuşurken sorun yaşıyorsunuz sanarım bilemiyorum ancak bende sorun yok yada bana yeterli geliyor gibi bilemiyorum
Benim arkadaşın karşıya ses gitmeme sorunu vardı. (L920). Gönderdi teleservise bir parça değiştirdiler şuan çalışıyor. Detayları öğrenir ve Sorunlar konusunda paylaşırım.Bu sorunun hatla ilgisi yok telefonla ilgisi var.Tüm hatlarla denedim benim en nefret ettiğim sorun bu..
920 kayıt videosuda yayınlamıştı Nokıa disko gibi bir yerde oradada ses kalitesi ve video iyi diyordu ama benim 6 kişilik doğum günü kutlamasında bile ses çok az kayıt alıyor ve videoda ses sonda olmasına rağmen az ses geliyor..Ben artık bu videolarda OYNAMA olduğunu düşünüyorum.Şahsen bunun bu kadar iyi çektiğine inanmıyorum..
yok hepsi 1520 uzak çekimlerde görünüyorsağdan, soldan, önden, çaprazdan görüntü var heralde kameralar 5 tane profesional, bi 1520'yi ses içinmi bi yere odakladılar acaba .d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?