Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Birkaç video daha ekleyeceğim. Kırmama ramak kaldı. Sizce sorun nedir.
Özgür bu yeni birşey değil artık telefon neredeyse kullanılamaz hale geldi. Telefonu kaç kez kapatıp açmışımdır bilmiyorum. Ekran bozuldu sanırım kendi kafasına göre takılıyor. sürekli olarak arama tuşuna basıyor.Telefonu yeniden başlatın.
Açılırken telefonun ekranını hafif nemli bezle iyice silin. (Tuşların olduğu yer dahil)
Telefon kendi kendine arama kısmına geçiyor.Ben bişi anlamadım nolmuş videoda
Aynı olay bende de var. Servise verdim yarın gelecek. Sonucu yazarımÖzgür bu yeni birşey değil artık telefon neredeyse kullanılamaz hale geldi. Telefonu kaç kez kapatıp açmışımdır bilmiyorum. Ekran bozuldu sanırım kendi kafasına göre takılıyor. sürekli olarak arama tuşuna basıyor.
Telefon kendi kendine arama kısmına geçiyor.
Merakla bekliyorum. Telefonu sıfırladım olmadı yazılımı tekrar yükledim olmadı beta olanı yükledim yine olmadı. Yedek bir telefon bulunca servise bende göndereceğim ayrıca kasa değişimi de yapmayı düşünüyorum.Aynı olay bende de var. Servise verdim yarın gelecek. Sonucu yazarım
Merakla bekliyorum. Telefonu sıfırladım olmadı yazılımı tekrar yükledim olmadı beta olanı yükledim yine olmadı.

Orası öyle ama bu şekilde de kullanamıyorum. Tam nette bişey bakacağım pat diye cortana çıkıyor oyun oynuyorum ekran uzaklaşıyor yaklaşıyor garip garip yerlere dokunuyor. İşte o anlarda telefonu kırmamak için kendimi zor tutuyorum.Eğer bunlara rağmen olmadıysa, muhtemelen teknik bir arıza var.
Servise vermeniz gerekecek.
İnanıyorum ki eskisinden daha iyi bir şekilde dönecektir.
Geçmiş olsun.
Lumia 1520 gibi bir telefondan bir süre ayrı kalmak kolay olmayacak![]()
Yakınlaşma sıkıntısını çözmek için ayarlar erilim kolaylıgı kısmından büyüteç i kapatabilirsiniz. Cortana açılıyorsa bölge yi Türkiye yapıp taaimamen kurtulabilirsiniz. Belki o zaman arama bölümünü de açmamaya başlarOrası öyle ama bu şekilde de kullanamıyorum. Tam nette bişey bakacağım pat diye cortana çıkıyor oyun oynuyorum ekran uzaklaşıyor yaklaşıyor garip garip yerlere dokunuyor. İşte o anlarda telefonu kırmamak için kendimi zor tutuyorum.

Büyüteç kapalı bölge Türkiye zaten.Yakınlaşma sıkıntısını çözmek için ayarlar erilim kolaylıgı kısmından büyüteç i kapatabilirsiniz. Cortana açılıyorsa bölge yi Türkiye yapıp taaimamen kurtulabilirsiniz. Belki o zaman arama bölümünü de açmamaya başlar![]()
Sürekli olmaya başladı bende ekran kirli olduğunda değil.Ya ekran kirlendiginde veya islandiginda yada hassasiyet aciksa oluyordu bende
Tuş kilidini kapatıp açınca düzeliyor lakin tekrar yapıyor. Ekranın sağ alt köşesi çok çok hafif içeri girmiş gibi lastik kısım ele geliyor sizde de var mı?valla samsunlu kardeşmi diyeyim samsunlu abimi diyeyim bilemedim ama bende de aynı sorun var arada düzeliyor ama donanımsal olduğuna inanmıyorum çünkü bu sorunu beta kullandığım günden beri var aralıklarla tekrarlıyor senin koymuş olduğun ilk videodaki hariç diğer sorunların harfiyen yaşadım hatta dün eskişehir gezisindeyken porsuk çayında bir kaç resim çekeyim dedimde telefon kafayı yedi reset attım düzeldi.Bence servise verme bekle denimle düzelir diye bekliyorum.Ne gariptirki bu sorun sadece 1520 lerde görünmüş gibime geliyor bu şekilde video youtebede var .
Bu arada samsun atakuma selamlar...
Büyüteç kapalı bölge Türkiye zaten.
Ali kaptan neredesin senin fikrin bu konuda ne?
Başkan anlamadığım bir konu nemlenmeden olsa tuş kilidini kapa aç ile nasıl duzeliyor? Bunun açıklaması nedir ? Tuş kilidi kapa aç nemi mi almıyor ? Hakikaten bilmediğim bir şey mi var.Mustafa bu olay basit bir nemlendirici ve nemlenmeden kaynaklanan dokunmatik algılama sorunu. Aynısını hatta daha deli edici bir modelini Xperia'da yaşadım. Tuş kilidini kapatıp açınca düzeliyordu. Ekrana yeni film çektirdim ve sorun düzeldi. Sen de öncelikle ilk olarak ucuz bir film yapıştır. Düzelmezse tek çözüm yolu servis.
Nemlenmeden belli noktalarda dokunmatik algılamasına neden oluyor. Ve telefon o noktayı parmak basılıyor gibi algılıyor. Fakat kilidi kapatıp açtığında dokunmatik kalibrasyonu sıfırlandığı için farklı bir noktada aynı sorun oluşan kadar normal kullanıma devam ediliyor.Başkan anlamadığım bir konu nemlenmeden olsa tuş kilidini kapa aç ile nasıl duzeliyor? Bunun açıklaması nedir ? Tuş kilidi kapa aç nemi mi almıyor ? Hakikaten bilmediğim bir şey mi var.