Tavsiye Lumia 1520'de Yaşadığım Bir Sorun

Sponsorlu Bağlantılar

m542tf

m542tf

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 1520'de Yaşadığım Bir Sorun
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Birkaç video daha ekleyeceğim. Kırmama ramak kaldı. Sizce sorun nedir.

Son düzenleme:

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Ben bişi anlamadım nolmuş videoda

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Birkaç video daha ekleyeceğim. Kırmama ramak kaldı. Sizce sorun nedir.

Telefonu yeniden başlatın.
Açılırken telefonun ekranını hafif nemli bezle iyice silin. (Tuşların olduğu yer dahil)

m542tf

m542tf

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu yeniden başlatın.
Açılırken telefonun ekranını hafif nemli bezle iyice silin. (Tuşların olduğu yer dahil)
Özgür bu yeni birşey değil artık telefon neredeyse kullanılamaz hale geldi. Telefonu kaç kez kapatıp açmışımdır bilmiyorum. Ekran bozuldu sanırım kendi kafasına göre takılıyor. sürekli olarak arama tuşuna basıyor.
Ben bişi anlamadım nolmuş videoda
Telefon kendi kendine arama kısmına geçiyor.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Özgür bu yeni birşey değil artık telefon neredeyse kullanılamaz hale geldi. Telefonu kaç kez kapatıp açmışımdır bilmiyorum. Ekran bozuldu sanırım kendi kafasına göre takılıyor. sürekli olarak arama tuşuna basıyor.

Telefon kendi kendine arama kısmına geçiyor.
Aynı olay bende de var. Servise verdim yarın gelecek. Sonucu yazarım

• Beğen
Tepkiler: m542tf
m542tf

m542tf

Üye
    Konu Sahibi
Aynı olay bende de var. Servise verdim yarın gelecek. Sonucu yazarım
Merakla bekliyorum. Telefonu sıfırladım olmadı yazılımı tekrar yükledim olmadı beta olanı yükledim yine olmadı. Yedek bir telefon bulunca servise bende göndereceğim ayrıca kasa değişimi de yapmayı düşünüyorum.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Merakla bekliyorum. Telefonu sıfırladım olmadı yazılımı tekrar yükledim olmadı beta olanı yükledim yine olmadı.

Eğer bunlara rağmen olmadıysa, muhtemelen teknik bir arıza var.
Servise vermeniz gerekecek.
İnanıyorum ki eskisinden daha iyi bir şekilde dönecektir.
Geçmiş olsun.
Lumia 1520 gibi bir telefondan bir süre ayrı kalmak kolay olmayacak :)

• Beğen
Tepkiler: m542tf
m542tf

m542tf

Üye
    Konu Sahibi
Eğer bunlara rağmen olmadıysa, muhtemelen teknik bir arıza var.
Servise vermeniz gerekecek.
İnanıyorum ki eskisinden daha iyi bir şekilde dönecektir.
Geçmiş olsun.
Lumia 1520 gibi bir telefondan bir süre ayrı kalmak kolay olmayacak :)
Orası öyle ama bu şekilde de kullanamıyorum. Tam nette bişey bakacağım pat diye cortana çıkıyor oyun oynuyorum ekran uzaklaşıyor yaklaşıyor garip garip yerlere dokunuyor. İşte o anlarda telefonu kırmamak için kendimi zor tutuyorum.

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
Orası öyle ama bu şekilde de kullanamıyorum. Tam nette bişey bakacağım pat diye cortana çıkıyor oyun oynuyorum ekran uzaklaşıyor yaklaşıyor garip garip yerlere dokunuyor. İşte o anlarda telefonu kırmamak için kendimi zor tutuyorum.
Yakınlaşma sıkıntısını çözmek için ayarlar erilim kolaylıgı kısmından büyüteç i kapatabilirsiniz. Cortana açılıyorsa bölge yi Türkiye yapıp taaimamen kurtulabilirsiniz. Belki o zaman arama bölümünü de açmamaya başlar :)

m542tf

m542tf

Üye
    Konu Sahibi
Yakınlaşma sıkıntısını çözmek için ayarlar erilim kolaylıgı kısmından büyüteç i kapatabilirsiniz. Cortana açılıyorsa bölge yi Türkiye yapıp taaimamen kurtulabilirsiniz. Belki o zaman arama bölümünü de açmamaya başlar :)
Büyüteç kapalı bölge Türkiye zaten.
Ali kaptan neredesin senin fikrin bu konuda ne?

Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
Ekranının iç kısmında nemlenme olabilir bunun için suya düşmesi gerekmez soğuk bir mekandan sıcak bir mekanda geçerken telefonun içindeki soğuk havadaki nem ekranın içinde yoğunlaşmış olabilir eski c601imde deneyimlediğim bir olaydı. İçinde değilde dışında oluşan nemden çok çekmiştim içinde oluşan nem de aynı sıkıntıyı yaratabilir

luckysleven

luckysleven

Üye
Ya ekran kirlendiginde veya islandiginda yada hassasiyet aciksa oluyordu bende

braayn

braayn

Üye
valla samsunlu kardeşmi diyeyim samsunlu abimi diyeyim bilemedim ama bende de aynı sorun var arada düzeliyor ama donanımsal olduğuna inanmıyorum çünkü bu sorunu beta kullandığım günden beri var aralıklarla tekrarlıyor senin koymuş olduğun ilk videodaki hariç diğer sorunların harfiyen yaşadım hatta dün eskişehir gezisindeyken porsuk çayında bir kaç resim çekeyim dedimde telefon kafayı yedi reset attım düzeldi.Bence servise verme bekle denimle düzelir diye bekliyorum.Ne gariptirki bu sorun sadece 1520 lerde görünmüş gibime geliyor bu şekilde video youtebede var .
Bu arada samsun atakuma selamlar...

m542tf

m542tf

Üye
    Konu Sahibi
valla samsunlu kardeşmi diyeyim samsunlu abimi diyeyim bilemedim ama bende de aynı sorun var arada düzeliyor ama donanımsal olduğuna inanmıyorum çünkü bu sorunu beta kullandığım günden beri var aralıklarla tekrarlıyor senin koymuş olduğun ilk videodaki hariç diğer sorunların harfiyen yaşadım hatta dün eskişehir gezisindeyken porsuk çayında bir kaç resim çekeyim dedimde telefon kafayı yedi reset attım düzeldi.Bence servise verme bekle denimle düzelir diye bekliyorum.Ne gariptirki bu sorun sadece 1520 lerde görünmüş gibime geliyor bu şekilde video youtebede var .
Bu arada samsun atakuma selamlar...
Tuş kilidini kapatıp açınca düzeliyor lakin tekrar yapıyor. Ekranın sağ alt köşesi çok çok hafif içeri girmiş gibi lastik kısım ele geliyor sizde de var mı?

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Mustafa bu olay basit bir nemlendirici ve nemlenmeden kaynaklanan dokunmatik algılama sorunu. Aynısını hatta daha deli edici bir modelini Xperia'da yaşadım. Tuş kilidini kapatıp açınca düzeliyordu. Ekrana yeni film çektirdim ve sorun düzeldi. Sen de öncelikle ilk olarak ucuz bir film yapıştır. Düzelmezse tek çözüm yolu servis.

braayn

braayn

Üye
Mustafa bu olay basit bir nemlendirici ve nemlenmeden kaynaklanan dokunmatik algılama sorunu. Aynısını hatta daha deli edici bir modelini Xperia'da yaşadım. Tuş kilidini kapatıp açınca düzeliyordu. Ekrana yeni film çektirdim ve sorun düzeldi. Sen de öncelikle ilk olarak ucuz bir film yapıştır. Düzelmezse tek çözüm yolu servis.
Başkan anlamadığım bir konu nemlenmeden olsa tuş kilidini kapa aç ile nasıl duzeliyor? Bunun açıklaması nedir ? Tuş kilidi kapa aç nemi mi almıyor ? Hakikaten bilmediğim bir şey mi var.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Başkan anlamadığım bir konu nemlenmeden olsa tuş kilidini kapa aç ile nasıl duzeliyor? Bunun açıklaması nedir ? Tuş kilidi kapa aç nemi mi almıyor ? Hakikaten bilmediğim bir şey mi var.
Nemlenmeden belli noktalarda dokunmatik algılamasına neden oluyor. Ve telefon o noktayı parmak basılıyor gibi algılıyor. Fakat kilidi kapatıp açtığında dokunmatik kalibrasyonu sıfırlandığı için farklı bir noktada aynı sorun oluşan kadar normal kullanıma devam ediliyor.

• Beğen
Tepkiler: m542tf, skynet ve braayn
DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
Aynı sorunun benzeri bendede mevcut arada bir kamerayı açıyor ama çok sık değil.
Bir de ekran tamamen siyah bi görüntüde iken dikkat ettim sol orta kısım da beyaz bi ışık gibi bi'şey var ve orta da iki tane beyaz leke gibi bi'şey var bunların sebebi ekran büyük olduğu için ufak Bi esnemeden olabilir mi sizlerde de böyle bir sorun var mı. İnşallah sizin sorununuzu servis çozer.

Son düzenleme:

Üst Alt