Püf Noktası Lumia 1520 vs Lumia 1020 vs İphone 5S Fotoğraf Karşılaştırması

Sponsorlu Bağlantılar

Murat Alper

Murat Alper

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 1520 vs Lumia 1020 vs İphone 5S Fotoğraf Karşılaştırması
arkadaşlar lumia 1520 lumia 1020 ve iphone 5s arasında fotoğraf karşılatırması yapılıyor

• Beğen
Tepkiler: skynet ve kimbilir_01

avast

avast

Üye
Cogu arkadas kabullenemesede lumialar bu isi iyi yapiyor
(yada carl zeiss diyelim)

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
lumiaların ölüsü yeter yav o iphonu kamerada lumia 720 bile geçer :kop:

osmanmert99

osmanmert99

Üye
iPhone 5S anca L820 ile kapışır fotoğraf çekmek konusunda.

• Beğen
Tepkiler: sekajmer
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Abi tmm kamera iyide bu kadar ovmenin anlami yok biz ovuyozmu donmuyor appstore market cok iyi diye
lumia da donmuyor tek artısı marketi onuda yıllarına borçlu olduğunu düşünüyorum kardeşim. bunlar benim şahsi fikirlerim yazdıklarımda geçenlerin hiçbirinin gerçek hayatta ki kişi ve kurumlarla alakası yoktur :artist:

frk uzn

frk uzn

Üye
lumia da donmuyor tek artısı marketi onuda yıllarına borçlu olduğunu düşünüyorum kardeşim. bunlar benim şahsi fikirlerim yazdıklarımda geçenlerin hiçbirinin gerçek hayatta ki kişi ve kurumlarla alakası yoktur :artist:
Market sikintisi var dun arkadasa aldik 1000 liraya 1320 orda lumia 925 gordum tasarima hayran kaldim

BelaMonte

BelaMonte

Üye
1020 neden 1520 den kötü gibi çekiyor? ikiside black lı değil mi?

anilakbay

Üye
iPhone 5s kullanıyorum. Gerçekten kamerasından pek memnun değilim. Sanki bir şeyler eksik gibi kamerada. Carl zeiss ve Pureview teknojileri sayesinde Nokia hep önde olacaktır.

• Beğen
Tepkiler: frk uzn, hookword ve Burakkkk250
hookword

hookword

Üye
Kim ne derse desin telefon kamerasında iki kategori var lumialar ve diğerleri

• Beğen
Tepkiler: frk uzn
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Hala daha şurdaki minicik resimlerle karşılaştırma yapılıyor ve bilmeyen herkes yanılıyor. Arkadaşlar öğrenin artık orjinal resimler olmadan hiç bir şekilde doğru karşılaştırmayı yapamazsınız. Kaldı ki çekilen yerin orjinalini kendi gözlerinizle görmeden renkleri bile karşılaştıramazsınız. Buraya resimler eşit boylara ufaltılıp birde üzerine formatları değiştirilip öyle konuluyor. Şimdi hepsi eşit çözünürlük ve boya indirgenince, hepsi aynı formatla aynı derinliğe indigenince ben nasıl anlayabilirim hangisi daha net, hangisinin rengi daha doğru, hangisi daha temiz? Bakıyorum resimler arasında sadece karanlık aydınlık farkı var? Halbuki, L1020 çok yüksek çözünürlükle çekiyor resimleri.

• Beğen
Tepkiler: hookword
sekajmer

sekajmer

Üye
1020 xenon flaş olduğundan dolayı renkler yüksek ışıktan dolayı solgun çıkmış. bu arada lumia 1520 iyi iş çıkarmış doğrusu :)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Akıllı bir cep telefonu için kamera aman aman öncelikli olmasa gerek.kaldıki üst seviye cihazların kameraları bir cep telefonu için bence gayet yeterlidir.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Akıllı bir cep telefonu için kamera aman aman öncelikli olmasa gerek.kaldıki üst seviye cihazların kameraları bir cep telefonu için bence gayet yeterlidir.
Birebir katılıyorum, biz son kullanıcılar için gereksiz ...dik yarışından başka birşey değil :) Halbuki hepsi bize yeterli ve hepsi güzel çekiyor artık.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
Rainesto

Rainesto

Üye
Pureview sağ olsun :D

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.