Lumia 1320 vergiler hariç 339 dolar olacak deniyordu. Burada 470 dolar yazıyor. Vergilerle birlikte mi 470 ?? Eğer öyleyse beklediğim fiyattan geliyor.
Lumia 1320 vergiler hariç 339 dolar olacak deniyordu. Burada 470 dolar yazıyor. Vergilerle birlikte mi 470 ?? Eğer öyleyse beklediğim fiyattan geliyor.
haberde belirtilen fiyatlar kesin fiyatlar değil. Çok az bir miktar altında ya da üstünde olabilir. O günkü döviz kurlarının pozisyonu belirleyici olacak.
Daha yeni 1100TL'ye Lumia 820 (sigortalı) aldım, 470$ ne abi. Şimdi ben bu cihazı napıyım Neyse, Gold Bilgisayar'a götürdüğüm zaman Memluniyet Garantisin'den ötürü iyi para veriyorlar
Daha yeni 1100TL'ye Lumia 820 (sigortalı) aldım, 470$ ne abi. Şimdi ben bu cihazı napıyım Neyse, Gold Bilgisayar'a götürdüğüm zaman Memluniyet Garantisin'den ötürü iyi para veriyorlar
Lumia820'yi biraz pahalı almışsınız. İki cihaz da orta segment ama lumia820 geçen yıl çıkmıştı. Bir yılda segment standartları ciddi derecede değişebiliyor. Kapitalist düzende tüketime yönelik stratejiler artık gayet normal karşılanıyor. Tabi gelişen teknolojinin sistem gereksinimlerini arttırması da normal bir durum.
Arkadaşlar artık o kadar çabuk değer kaybeder olduki telefonlar aldığımız modelleri dikkatli şekilde seçip sonra
pişman olmamak gerek çünki değeri düştüğü için kısa vade de artık telefonları ölüsü çıkana kadar kullanmak gerektiğini düşünüyorum