Öneri Lumia 1520 hangi renk önerirsiniz

UpOneTR

Üye
Zevke bağlı ama ben olsam kırmızı alırsım
Yada olsaydı mavi

benim telefon sarı, ama temamı ilk önceleri koyu kırmızı kullanıyordum şimdilerde çivit mavisi

PureFood

Üye
benim telefon sarı, ama temamı ilk önceleri koyu kırmızı kullanıyordum şimdilerde çivit mavisi
Mesajda ''bence'' kelimesini kullanmıştım, umarım alınmamışsındır ya da yanlış anlamamışsındır.

Mesajda ''bence'' kelimesini kullanmıştım, umarım alınmamışsındır ya da yanlış anlamamışsındır.
yok canım niye alınayım. ben de bu şekilde kullanıyorum yani benim zevkim de böyle diye yazdım tabi ki renkler ve zevkler tartışılmaz

Tepkiler: PureFood

m542tf

Üye
Ben beyaz alacağım sizede tavsiye ederim

mtoyanik

Üye
san katılmıyorum benim sarı ve turuncu kapaklarım var renk kombinasyonları yapıyorum gayette oluyor.

Tepkiler: PureFood
Asalet siyahtadır

Tepkiler: Hagios

man20

Üye
Asalet siyahtadır
siyahın modası geçti artık tatlım. Şimdi değişim zamanı Bizi, lumia ile beraber sadece siyah ve beyaz renk seçiminden kurtardığı için nokia'ya teşekkürlerimi iletiyorum.

siyahın modası geçti artık tatlım. Şimdi değişim zamanı Bizi, lumia ile beraber sadece siyah ve beyaz renk seçiminden kurtardığı için nokia'ya teşekkürlerimi iletiyorum.

yav modayı boş ver bak benim telefon metalik renkteydi hiç üşenmedim gittim siyah renk kap aldım hem leke yapmaz

not. Tatlıma koptum ha Yav kan man kana ne gerek var

Siyah al kardeşim. Modası falan geçmedi en ağır ve asaletli duranı siyahtır. Kızları da boşver. Bir kız sana telefonun ve üstün başın için bakıyorsa hiç bakmasın zaten. Alacak olsam siyah alırdım.

Tepkiler: Hagios ve by-pegasus
    Konu Sahibi
beyaz daha şık duruyor. Heleki tişörtünle yada ayakkabınla güzel bi kombin yaratabilirsin o zaman bütün kızlar peşinden koşar
Ben kendimi mutlu hissedeyim yeter peşimden koşmasalar da olur Sarı hariç diğerleri karizma duruyor zaten fakat yıllardır hep siyah telefon kullandım bir sefer gri kullandım biraz değişiklik olsun diye düşünüyorum ayrıca siyahta geri dönüştürülmüş malzeme kullanmışlar

Peki kardeşim madem öyle beyaz al

Kardeşim sen iki milyar 200 tl lik telefon alıyorsun. bırakta aldığın telefonun dikkat çeksin. Bence sarı al. temasıda sarı oldu mu cebinden çıkardığın zaman çok dikkat çeker herkez bakar. Ben olsam sarı alırdım. Lumia gibi şık bir cihazda rengarenk bi cihazı siyah yani renksiz almak bence mantıksız.s

alical33

Üye
en güzel beyaz duruyor bence