bloodrap
Üye
-
Konu Sahibi
-
bende n8 kullanırken Maximum 4" diyordum şimdi aslında 5" fena değildir diyorumBenim son sınırım 4.5"
Bence ideali ise 4.3" yada 4"
lumia 1520 ne zaman gelecekmiş vatan bilgisayardaArkadaşlar Merhaba,
Vatan Bilgisayar Bostancı mağazasına Lumia 1320 sormaya gittim.Nokia ürün danışmanı hafta sonuna kadar sadece Vatan Bilgisayarda satılacak dedi.ürünün fiyatı 999 TL'imiş.Şuan stoklarımızda yok ama öğleden sonra stoklarımıza girecek dedi.
Fiyat çok çok iyi
lumia 1520 ne zaman gelecekmiş vatan bilgisayarda
1320 alınırmı arkadaslar 620den sıkıldım artık satıp alacam sanırım sızce almalımıyım?
5 veya 5,5 arasıda iyidirBenim son sınırım 4.5"
Bence ideali ise 4.3" yada 4"
hayırlı olsun o zaman seni İpucu - Nokia Lumia Kullanıcıları Kulübü - MaxiCep buraya alalımBostancı Vatandan 999 TL ye almış bulunmaktayım.
Bostancı Vatandan 999 TL ye almış bulunmaktayım.
Bostancı Vatandan 999 TL ye almış bulunmaktayım.
teşekkür ederim.arkadaşlar telefon için ilk izlenimlerim harikahayırlı olsun o zaman seni İpucu - Nokia Lumia Kullanıcıları Kulübü - MaxiCep buraya alalım
925 im var, 1320 yi nişanlıma aldım, acaba 925 i ona versem de ben 1320 ye mi kapaklansam diye düşünmüyor değilimHayırlı, uğurlu olsun.
Düşüncelerini yazar mısın iyi/kötü? Bir de bir iki gün sonra şarj nasıl gidiyor?Galiba 1320 alacağız.
Hayırlı olsun. Sizden ricam oyun performansına bakabilir misiniz? yani nova 3 ü yükleyip açabilir misiniz kasıyor mu kasmıyor mu diye? ona göre bende hemen alacağım... oyun 1gb ama yapabilir misiniz?teşekkür ederim.arkadaşlar telefon için ilk izlenimlerim harikaplastik olmasına rağmen verdiği hissiyat başarılı. ekranı ve parlaklığı gayet güzel. resim ekleme isterdim ama nasıl eklerim göremedim. site dışında upload ettikten sonra buraya link verebiliyorum sanırsam.
925 im var, 1320 yi nişanlıma aldım, acaba 925 i ona versem de ben 1320 ye mi kapaklansam diye düşünmüyor değilim
ancak eve gidince yapabilirim evde fiber var. tabi öncesinde bizim hanımefendi telefonu beğenip elimden almazsaHayırlı olsun. Sizden ricam oyun performansına bakabilir misiniz? yani nova 3 ü yükleyip açabilir misiniz kasıyor mu kasmıyor mu diye? ona göre bende hemen alacağım... oyun 1gb ama yapabilir misiniz?
Hayırlı olsun. Sizden ricam oyun performansına bakabilir misiniz? yani nova 3 ü yükleyip açabilir misiniz kasıyor mu kasmıyor mu diye? ona göre bende hemen alacağım... oyun 1gb ama yapabilir misiniz?
Lumia 920 de fena kasıyordu. Haritalarda bile hafif uzaklaştırınca kasıyordu. Eğer bu telefon lumia 1520 gibi oyunlarda kasmazsa (l1520 nova 3 de kasmıyor hiç) bunu alırım. ama kasarsa general mobile discovery elite alırım.Giriş seviye gpu, çok iyi değil ama gayet yeterli. Adreno 305 Nova 3de kasmaz. Kasıyorsa optimizasyon sorunu vardır, düzeltilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?