Telefon Tavsiyesi Lumia 1320 nasıl

Sponsorlu Bağlantılar

UpOneTR

UpOneTR

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 1320 nasıl
Moto g var bende adamin biri takas edek diyor bende wp denemek istiyorum 1320 iyimidir
Üstüne kaç ister ki kafa kafaya takas eder mi ?

oznkrts

oznkrts

Üye
Çok büyük telefon batarya konusunda çok iyi ama çok resim çeken biriysen kamerası çok kötü

UpOneTR

UpOneTR

Üye
    Konu Sahibi
Çok büyük telefon batarya konusunda çok iyi ama çok resim çeken biriysen kamerası çok kötü
Ön kamera önemli benim icin de vga imis moto g de 1.3 mp o bile kötü :(
Sende varmi kullaniyor musun yoksa varsayim mi ?

oznkrts

oznkrts

Üye
Ben teşhirde denedim kamera vasat :) ama kamera dışı her Şeyinin çok iyi oldugunu söylüyor Kullanıcılar

UpOneTR

UpOneTR

Üye
    Konu Sahibi
UpOneTR

UpOneTR

Üye
    Konu Sahibi
Yok mu :(

UpOneTR

UpOneTR

Üye
    Konu Sahibi
Olması lazım :(
Üstüne 50 lira verebilirim

oznkrts

oznkrts

Üye
istersen lumia Kullanıcılar kulubünde 1 inci sayfada liste var orda kullananlara msj atarsın

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR
oznkrts

oznkrts

Üye
Iyi yapmışsın :)

Topal Pire

Topal Pire

Üye
Arkadaşlar telefonu ben de inceledim lakin kamerası sizin kötülediğiniz kadar değildi.

Invoke

Invoke

Üye
Arka kamera idare ediyor. Ön kamera vasat.

Invoke

Invoke

Üye
Bir yerde incele, gör ön kamerayı. :D

UpOneTR

UpOneTR

Üye
    Konu Sahibi
Invoke

Invoke

Üye
Valla bence tasarım falan sorun yok. İyi cihaz da sen takas eden buldun mu ki? :D
Arka kapak değişebiliyor, batarya çıkmıyor, kapak değişerek renk değiştirebilirsin.

0MG90

0MG90

Üye
kamera harici iyi gibi, neden takas edeceksin ki?

UpOneTR

UpOneTR

Üye
    Konu Sahibi
Bu aralar pek telefonla ilgilnmiyorum o :) 5-6 ay kullqnacak gecici telefon alcaktim bunu birakcaktim sinra baktim bunun ekrani büyük isime yarar dedim notlari okumakda felan iyi olur diye hemde wp yi denemek icin takas eden buldum
100 lira istiyoda onu halledwriz 50ira veririm belki üstüne bayram sonu alcam sağolun cevaplar icin :)
Valla bence tasarım falan sorun yok. İyi cihaz da sen takas eden buldun mu ki? :D
Arka kapak değişebiliyor, batarya çıkmıyor, kapak değişerek renk değiştirebilirsin.

kamera harici iyi gibi, neden takas edeceksin ki?

0MG90

0MG90

Üye
Hayırlı olsun o zaman

Üst Alt