Telefon Tavsiyesi Lumia 1320 nasıl

Sponsorlu Bağlantılar

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Öncelikle 1320 arka kamera gündüz çekimlerinde gayet güzel iş görüyor. Gece çekimleri ise vasat gibidir. Ön kamera skype için yeterlidir.
Telefon 1gb rama sahip. 1gb ram isteyen uygulama ve oyunlarda sıkıntı yaşatmaz.
Ekran büyük olduğu için tek elle kullanımı biraz zor gelir ama kullandıkça alışıyorsunuz. Hatta ufak telefonlar size oyuncak hissi veriyor daha sonra.
Tavsiyem alabilirsiniz o telefonu. Pişman etmez.Edit : Kafa kafaya takas yada üzerine en fazla 50-100 tl iyidir.

• Beğen
Tepkiler: TheDarkStar7 ve UpOneTR

UpOneTR

UpOneTR

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle 1320 arka kamera gündüz çekimlerinde gayet güzel iş görüyor. Gece çekimleri ise vasat gibidir. Ön kamera skype için yeterlidir.
Telefon 1gb rama sahip. 1gb ram isteyen uygulama ve oyunlarda sıkıntı yaşatmaz.
Ekran büyük olduğu için tek elle kullanımı biraz zor gelir ama kullandıkça alışıyorsunuz. Hatta ufak telefonlar size oyuncak hissi veriyor daha sonra.
Tavsiyem alabilirsiniz o telefonu. Pişman etmez.Edit : Kafa kafaya takas yada üzerine en fazla 50-100 tl iyidir.
Teşekkü ederim cevap için :)

furkankaya559758

Üye
Lumia 1320 çok iyi bir telefon ama üstteki arkadaşlardan bazıları kamerasının kötü olduğunu yazmış.

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR
TheDarkStar7

TheDarkStar7

Üye
Büyük gelmezse al hem wp denemiş olursun bende denemek istiyorum arkadaşın dediği gibi 1gb ram var sorun yaşamazsın al bence 50 lirada iyi takas olur

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR
UpOneTR

UpOneTR

Üye
    Konu Sahibi
Media markt da suan inceledim ön kamerasi fena değil tabi ortamda fazla ışık vardi umarim beni üzmez alinca detaylari paylaşirim tesekkur ederim cevaplariniz icin

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Media markt da suan inceledim ön kamerasi fena değil tabi ortamda fazla ışık vardi umarim beni üzmez alinca detaylari paylaşirim tesekkur ederim cevaplariniz icin
O zaman şimdiden hayırlı uğurlu olsun diyelim:)

TheDarkStar7

TheDarkStar7

Üye
Hayırlı olsun.

Üst Alt