beats
Üye
-
Konu Sahibi
-
Periskopik yani ilk aklımıza gelen denizaltılardaki dürbün gibi. Cihazdan anladığım ön tarafta kamera yok periskop bir objektif gibi bir şey ile sadece arka kamera kullanılarak, ön tarafta kamera varmış gibi arka kamerayı kullanabiliyor.resimler sanki 830 un biraz büyütülmüş hali ve 20mp ön kamera çok fazla geldi bana o ne ya öyle
Bu sitemi telefonda nasıl uygulayabilirler kiPeriskopik yani ilk aklımıza gelen denizaltılardaki dürbün gibi. Cihazdan anladığım ön tarafta kamera yok periskop bir objektif gibi bir şey ile sadece arka kamera kullanılarak, ön tarafta kamera varmış gibi arka kamerayı kullanabiliyor.
Muhtemelen şöyle bir periskop olabilir içerisinde:
Periskop'un içinde ayna sistemi var, belli açıyla ayarlanan aynalar ve lenslerden diğer uca görüntü gidiyor. Eğer akla takılan kısmı sensör ise Sony'nin eğimli sensör geliştirdiğini biliyorum belki öyle birşey geliştirmiş olabilir. Cihazın gerçekliği meçhul donanımı öylesine hazırlanmış bir konsept de olabilir, periskop objektifler profesyonel kameralarda kullanılıyor onu geliştirmiş olabilirler.Bu sitemi telefonda nasıl uygulayabilirler ki
Nokıa sony le değilde canonla anlaşma yapmamış mıydı kamera için ?Periskop'un içinde ayna sistemi var, belli açıyla ayarlanan aynalar ve lenslerden diğer uca görüntü gidiyor. Eğer akla takılan kısmı sensör ise Sony'nin eğimli sensör geliştirdiğini biliyorum belki öyle birşey geliştirmiş olabilir. Cihazın gerçekliği meçhul donanımı öylesine hazırlanmış bir konsept de olabilir, periskop objektifler profesyonel kameralarda kullanılıyor onu geliştirmiş olabilirler.
Kamera için anlaşma yapılmadı, ortak patent kullanımı için yapıldı. Yani, daha gerçekçi bir cihaz görebiliriz.Nokıa sony le değilde canonla anlaşma yapmamış mıydı kamera için ?
Yalnız telefonun özellikleri süper ama bunun daha gerçekci haberleri gelmeye başladıkça bu özellikler yarı yarıya düşer
Hmm anladım şimdi teşekkür ederimKamera için anlaşma yapılmadı, ortak patent kullanımı için yapıldı. Yani, daha gerçekçi bir cihaz görebiliriz.
Snapdragon 810 ile 20nm teknolojisine geçiliyor bu da ciddi anlamda boyut ve pil tasarrufu demek, şu anki Lumia'larda kullanılan 28nm teknolojisi. Hatta 3-5 yıl içinde 10nm teknolojisinin gelmesi bekleniyor. Diğer üreticiler de boş durmuyor elbette Samsung Exynos için de bu teknolojiye geçti. Tüm bunların yanında thl 5000, Huawei Mate serisinde batarya bahsettiğin boyutlarda kullanılıyor ama satış patlaması yapamıyorlar yine de. Bir de fanatiklik kısmını da içerse iPhone gerçeği var peki ondaki batarya boyutları nedir ? Komik denilecek seviyede ama satışları çok ciddi ilk hafta verilen milyonlarca sipariş bunu gösteriyor, demek ki iyi cihazda çok da dikkat edilen bir ayrıntı olmamaya başladı batarya meselesi. Yakın zamanda batarya sorunu unutulacak problemlerden biri de olabilir bence.2800 mah batarya?!!!. Ula bari konsept cihazda yüksek bir pil koyun be. Amma taktılar 1000-2800 mh bataryaya.
Şu wpde 4000-5000 mah batarya koyan satış patlaması yapar demekten bıktım bunlar cimrilikten bıkmadı.
Bu arada tasarımı beğenmedim dersem yeridir. İphone çakması gibi hissediyorum.Edit 1: Buda mı 41 mp. Yok ağa 1020 her türlü akar gider.
güzel bir değerlendirmeSnapdragon 810 ile 20nm teknolojisine geçiliyor bu da ciddi anlamda boyut ve pil tasarrufu demek, şu anki Lumia'larda kullanılan 28nm teknolojisi. Hatta 3-5 yıl içinde 10nm teknolojisinin gelmesi bekleniyor. Diğer üreticiler de boş durmuyor elbette Samsung Exynos için de bu teknolojiye geçti. Tüm bunların yanında thl 5000, Huawei Mate serisinde batarya bahsettiğin boyutlarda kullanılıyor ama satış patlaması yapamıyorlar yine de. Bir de fanatiklik kısmını da içerse iPhone gerçeği var peki ondaki batarya boyutları nedir ? Komik denilecek seviyede ama satışları çok ciddi ilk hafta verilen milyonlarca sipariş bunu gösteriyor, demek ki iyi cihazda çok da dikkat edilen bir ayrıntı olmamaya başladı batarya meselesi. Yakın zamanda batarya sorunu unutulacak problemlerden biri de olabilir bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?