Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
KarşılaştırmaLumia 1020 Vs 1520 Fotoğraf Karşılaştırması
Sponsorlu Bağlantılar
alical33
Üye
Konu Sahibi
Lumia 1020 Vs 1520 Fotoğraf Karşılaştırması
daha önce paylaşılan bir konuda 1520 nin kamerasının 1020 den iyi olduğu iddaları söylenmişti buyrun beraber bakalım
1020
1520
1020
1520
1020
1520
1020
1520
(alıntıdır)
Akhtoher
Üye
Lumia1020'de Black olmadığına göre şahsi fikrim kazanan Lumia 1020
alical33
Üye
Konu Sahibi
şu bankların rengi çok farklı tahminim 1020 nin gösterdiği renk gerçeğe en yakın olan bencede 1020 önde
osmanmert99
Üye
Bence Lumia Black beklenmeli. Şu durumda ama kazanan kesinlikle 1520.
esmeran3
Üye
lumia 1020 ye aşığım ya S4 kullanıyorum ama cidden çok güzel
serecans
Üye
ikisinin arasın da çok fark var benim favorim yine 1020
Kardeşim Bende almak istiyorum da mağaza sorun vallaha bak yoksa alırım bide sensörler felan sorun cidden sensörler çok işime yarıyor kardeşim bazen telefondan yazı felan okuyorum
Kardeşim Bende almak istiyorum da mağaza sorun vallaha bak yoksa alırım bide sensörler felan sorun cidden sensörler çok işime yarıyor kardeşim bazen telefondan yazı felan okuyorum
mağaza gelişiyor ya sensörlerden derken bu ekranı yan çevirme falansa wp de düzeltilmesi gereken şeylerden biride o geç algılıyor biraz daha bekleyin ozaman wp gelişene kadar
mtoyanik
Üye
kesinlikle 1020. Black geldiğinde farkını daha fazla gösterir ayrıca.
mağaza gelişiyor ya sensörlerden derken bu ekranı yan çevirme falansa wp de düzeltilmesi gereken şeylerden biride o geç algılıyor biraz daha bekleyin ozaman wp gelişene kadar
S4'ün sensörlerinden bahsediyor. Bu arada 1020 hiç de renk konusunda iyi değil, 1520 daha iyi ama ayrıntılı bakarsanız 2.resimde (daktilonun etrafına bakın çevreye) 1020 daha çok ayrıntı yakalıyor gibi ama 1.resimdeki tahtaya ve arka plandaki metal kutuya bakın (renklere) 1520 daha iyi, 1. resimde duvara bakın sizce hangi kırmızımsı renk daha doğru, bilindik bir renk bu =P 1520 sanki, aynı şekilde diğer resimlerde de öyle. Ayrıca 1.resimde 1020de arkaplan daha bulanık makroda mı çektile ne yaptılar bilmiyorum ama 1520 de daha net. Bu bir artı değil tabi ki onda da bulanık çekilebilirdi, diye düşünüyorum ya da 1020de de arkaplan daha net çekebilirdi fotoğraf... Demek istediğim şey aynı ayarlarda çekilmemiş.(?)
Umarım dediğiniz gibi güncelleme ile çözülür renk farkı.