Lumia 1020 ile çekilen fotoğraflar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alperen kutuk

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 1020 ile çekilen fotoğraflar
resimlerin orjinal boyutlarına bakmanızı tavsiye ederim süper çekmiş :oke:

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Resimler çıkmamış

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Evet resimler gözükmüyor.

alperen kutuk

Üye
    Konu Sahibi
tmm bi bakıyım konuya
düzelmişmi ?

Secret26

Secret26

Üye
gözükse de gözükmese de nokialar artık gözümde çöp nedenini bilmiyorum kızan arkadaşlar olabilir ama nokianın bir kozu kalmadı koskoca dev çöp oluverdi...

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Resimler Güzel görünüyor.

Lohengram

Lohengram

Üye
Nokia bitti tükendi.Bilirmisiniz bilmem Microsoft geçenlerde Nokia'yı satın alıyordu anlaşma son anda bozuldu ve bence Microsoft alsa daha iyi olurdu :hmmm Hem kendi işletim sistemini üretip hemde kendi telefonunu üretçekti :oke:

enterneoll

enterneoll

Üye
hala gözükmüyor :(

messevim

messevim

Üye
fotoğraflar gözükmüyor

Lohengram

Lohengram

Üye
Şimdi gitti ;)

Puck

Puck

Üye
linke tıklayınca açılmıyor ama adress bar a tıklayıp enterlayın açılıyor öyle .

Lohengram

Lohengram

Üye
Son olarak söylemek istediğim birşey var,kamerası için telefon alacak değilim :kotu:

blood_angel

blood_angel

Üye
ya bencede nokia cop olmaya basladi tmm sabah nokiayi ovuyodum ama kararimi verdim samsung forever bencr microsoft alsaydi daha iyi olurdu google motorolayi aldi ve motorola iyilesmeye basladi microsoft alsaydi nokiayi daha iyi olurdu

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Nokia bitti tükendi.Bilirmisiniz bilmem Microsoft geçenlerde Nokia'yı satın alıyordu anlaşma son anda bozuldu ve bence Microsoft alsa daha iyi olurdu :hmmm Hem kendi işletim sistemini üretip hemde kendi telefonunu üretçekti :oke:

Nokia batsa perişan olsa sana ve senin gibi batmasını ve kapanmasını isteyenlere ne faydası var acaba.oysa farklı markaların olması biz tüketicilerin yararınadır.hele hele nokia gibi bu işin ilklerinden ve en büyüklerinden olan bir firma mutlaka olmalı. beğenmiyorsan alma.nasılki stabilite de bütün markalar appleyi örnek alıyorsa kamerada da nokia öncülük ediyor kötü bişiymi.

• Beğen
Tepkiler: alperen kutuk
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt