Lucky Patcher v4.7.8 Build 1214 (root noroot)

Sponsorlu Bağlantılar

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Lucky Patcher v4.7.8 Build 1214 (root noroot)

Gereksinimler: 2.0 +, root (istege bagli)

Lucky Patcher apk, Android için özel lisans engelleme programıdır, örnek uygulamaların reklamlarını engellebilir
veya kaldırabilirsiniz,Örnek yapılabilecekleri lisans isteyen uygulamaları engelleme, google playdeki reklamları engelleme
program vb yedekleyip kurtarabilirsiniz,uygulamaları kaldırıp kalıntılarını silebilirsiniz.

Cihazı rootlu olmayanlar :
Apk dosyasını yada yüklü uygulamayı seçip düzenlenmiş apk oluşturu seçin ve yapmak istediğiniz işlemi seçin sonra yüklü apk yi kaldırıp düzenlenmiş apk yi kurun

Yenilikler:
~ Try fix freezes from get root;
~ if your version 4.7.6 and have FC on update LP, you can update manual from

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: asigsasi ve Anıl Umut

ANIL

ANIL

Admin
Teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
98farom98

98farom98

Üye
:tşk: Elinize sağlık

• Beğen

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Telefonum rootsuz ve denedim.Çalışmadı.Oluşturduğu yeni apk yı kuruyor fakat uygulamayı açarken modlu uygulama hatası veriyor ve kapanıyor.

• Beğen
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Telefonum rootsuz ve denedim.Çalışmadı.Oluşturduğu yeni apk yı kuruyor fakat uygulamayı açarken modlu uygulama hatası veriyor ve kapanıyor.
Baska bir uyg. Deneyebilirsin zaten çoğunda başarısız oluyor :)
Hangi uyg. Denedin?

• Beğen
Tepkiler: Anıl Umut

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Google cüzdan kredi kartımı sorunsuz olduğu halde kabul etmediği için Poweramp'yi satın alamıyorum.Yine bu uygulama üstünde denedim ve hata aldım :)Diğer türevdeki uygulamaları zaten Freestore veya Blackmarket ile kullanabiliyorum.

• Beğen
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Google cüzdan kredi kartımı sorunsuz olduğu halde kabul etmediği için Poweramp'yi satın alamıyorum.Yine bu uygulama üstünde denedim ve hata aldım :)Diğer türevdeki uygulamaları zaten Freestore veya Blackmarket ile kullanabiliyorum.
Hmm poweramp guvenligini rootlu cihazda aşmak bile zor, rootsuz lisans kontrolünü aşamazsin :)

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Paramızla da rezil oluyoruz ama : )Sağlık olsun neyse.Playerpro da işimi çok iyi görüyor.
Teşekkürler.

• Beğen
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Paramızla da rezil oluyoruz ama : )Sağlık olsun neyse.Playerpro da işimi çok iyi görüyor.
Teşekkürler.
Ben hemen hemen hepsini kullandım ama arayüz disinda fark yok gibi birtek ttpod iyi gibi ama orjinal kullaniyorum su anda :)

• Beğen
Tepkiler: Anıl Umut