Lucky Patcher Kullanımı (Anlatım - HacKLess) Titanum Backup Üzerinden

Sponsorlu Bağlantılar

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
kardeş emeğine yüreğine sağlık ben bunu sorunsuz bir şekilde yükledim dediklerinin hepsini yaptı hatta sistemin yedeğini bile aldım sonra bir sıkıntıdan dolayı sildim şimdi titanium backap kurulmuyor yeterli dahili hafızanız yok diyor bakıyorum 4bg dahili hafızada yer var sistemde , başka apk dosyaları yükleniyor bu yüklenmiyor sorun ise Lucky Patcher dan kaynaklanıyormuş silip tekrar yükleme yaptığınızdan bu tip sorunlar çıkıyormuş Lucky Patcher ın seçeneklerinden bir şeyleri silmem gerekiyormuş ama Lucky Patcher ın seceneklerine bile giremiyorum telefon donuyor titanium beckap ı bir daha tekrar yüklemek istiyorum olmuyor dahili hafızayı sildim yok bir türlü olmuyor yeterli hafıza yok diyor bu konuda yardımcı olur musunuz?

okulum başladığı için sorulara geç cevap veriyorum kusura bakmayın. Aynı hata bendede vardı. Birine sormuştum onların obex dosyaları varmış bu sistem klasörlerinde. Dolaşırken , araştırırken bi baktım bütün kurulmuş silinmiş uygulamaların hepsinin apk sının bulunduğu bi klasör buldum. Titanium backupı sildim ordan. Sonra normal kurdum kuruldu hata vermedi. Şuan o kalsörün adını hatırlayamadım ama hatırlarsam veya telefondna bulabilirsem buraya yazarım. :)

- - - Eklendi - - -

video programının adı ne :D
screencast

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye

okulum başladığı için sorulara geç cevap veriyorum kusura bakmayın. Aynı hata bendede vardı. Birine sormuştum onların obex dosyaları varmış bu sistem klasörlerinde. Dolaşırken , araştırırken bi baktım bütün kurulmuş silinmiş uygulamaların hepsinin apk sının bulunduğu bi klasör buldum. Titanium backupı sildim ordan. Sonra normal kurdum kuruldu hata vermedi. Şuan o kalsörün adını hatırlayamadım ama hatırlarsam veya telefondna bulabilirsem buraya yazarım. :)

- - - Eklendi - - -

screencast

valla kardeşim ben telin dahili hafızasını bile resetledim tüm her şeyi sildim yok olmadı en sonunda fabrika ayarlarına döndüm o şekilde o lanet luck pack programından kurtuldum bir daha yüklemem onu ! şimdi Ahmet bey in yayınladı son sürüm var pack olmadan versionunu yayınlamış onu kullanıyorum.

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
valla kardeşim ben telin dahili hafızasını bile resetledim tüm her şeyi sildim yok olmadı en sonunda fabrika ayarlarına döndüm o şekilde o lanet luck pack programından kurtuldum bir daha yüklemem onu ! şimdi Ahmet bey in yayınladı son sürüm var pack olmadan versionunu yayınlamış onu kullanıyorum.
Hay Allah tamda bulmuştum çözümü ya :bilmm Bak lucky pathcher programına gideceksin seçeneklere basacan "Wipe dalvik cache" yapacaksın sonrada ver elini titanium fakat sen formatı basmışsın :) Keşke "Titanium yetersiz alan maxicep" diye aratsaydın googleye :bilmm

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye

Hay Allah tamda bulmuştum çözümü ya :bilmm Bak lucky pathcher programına gideceksin seçeneklere basacan "Wipe dalvik cache" yapacaksın sonrada ver elini titanium fakat sen formatı basmışsın :) Keşke "Titanium yetersiz alan maxicep" diye aratsaydın googleye :bilmm

hocam onu bende araştırdım buldum o bilgiyi onu da denedim olmadı neden dersen çünkü lucky pathcherı açtığımda seçeneklere giremiyordum telefon donuyordu kasıyordu yani seçenekler açılmıyor ki o dediklerini yapayım ayar oldum ya bir sürü uygulama da gitti neyse sağlık olsun dostum boza boza öğreneceğiz işte :) yine de ilgilendiğin için teşekkürler.

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
hocam onu bende araştırdım buldum o bilgiyi onu da denedim olmadı neden dersen çünkü lucky pathcherı açtığımda seçeneklere giremiyordum telefon donuyordu kasıyordu yani seçenekler açılmıyor ki o dediklerini yapayım ayar oldum ya bir sürü uygulama da gitti neyse sağlık olsun dostum boza boza öğreneceğiz işte :) yine de ilgilendiğin için teşekkürler.
Ben androidi ve symbianı öğrenmek için iki telefonumuda ölümlerden döndürdüm :) Bi kaç programın silinmesi dert olucaksa zaten yani ..... :D Daha geçen hafta 112 tane uygulamam vardı telefona 4 kere format attım 4 kere aynı programları tek tek apkları bularak kurdum. Bunlar çok küçük engeller olmalı. dua ette telefona yanlış rom , root , kernel felan atma. Benim başımdan neler geçti :D

esokmen

esokmen

Üye
Paylaşım için teşekkürler

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye

Ben androidi ve symbianı öğrenmek için iki telefonumuda ölümlerden döndürdüm :) Bi kaç programın silinmesi dert olucaksa zaten yani ..... :D Daha geçen hafta 112 tane uygulamam vardı telefona 4 kere format attım 4 kere aynı programları tek tek apkları bularak kurdum. Bunlar çok küçük engeller olmalı. dua ette telefona yanlış rom , root , kernel felan atma. Benim başımdan neler geçti :D
hımm desene daha çok şey öğreneceğiz bu işlerden.:)

no_format

Üye
videoda 4.48 de zil çalıyor :D

Çok ayrıntılı anlatılmıyor videoda. Hiç yoktan iyidir ama...

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
videoda 4.48 de zil çalıyor :D

Çok ayrıntılı anlatılmıyor videoda. Hiç yoktan iyidir ama...
Daha ne kadar ayrıntılı anlatayım bilmiyorum. 30 saniyelik işlemi 7 dakkada anlatıyorum daha ne kadar ayrıntılı yapacam :)

ZeBaNe

ZeBaNe

Üye
Şahane :)

skyhanb

skyhanb

Üye
ya hocam patch yapadık sildik yeniden kuralım dedik arkadasın aldıgı hatayı verdi alan bosaltın falan ?

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
ya hocam patch yapadık sildik yeniden kuralım dedik arkadasın aldıgı hatayı verdi alan bosaltın falan ?
lucky patcher programını kur. sonra seçeneklerden " wipe cache" seçeneğine bas. Arkasından yükle hata mata vermez :oke:

- - - Eklendi - - -

haa pardon siz hangi programda hata aldınız tam olarak ?

Heroata

Heroata

Üye
Tesekkurler

cahilmuallim

cahilmuallim

Üye
süper ve basit anlatım teşekkürler

fybwa

Üye
Eline saglik tesekkurler

makkaveli

makkaveli

Üye
ahahhaha :D, ya kardeş lütfen bekleyin dediği yerde video dondu sandım ve durdurdum :D :D , güzel anlatım :D

emreli01

emreli01

Üye
root istiyor demi ? :D

Clendraqula

Üye
Eline saglik ;)

Üst Alt