cukuleaks
Üye
kardeş emeğine yüreğine sağlık ben bunu sorunsuz bir şekilde yükledim dediklerinin hepsini yaptı hatta sistemin yedeğini bile aldım sonra bir sıkıntıdan dolayı sildim şimdi titanium backap kurulmuyor yeterli dahili hafızanız yok diyor bakıyorum 4bg dahili hafızada yer var sistemde , başka apk dosyaları yükleniyor bu yüklenmiyor sorun ise Lucky Patcher dan kaynaklanıyormuş silip tekrar yükleme yaptığınızdan bu tip sorunlar çıkıyormuş Lucky Patcher ın seçeneklerinden bir şeyleri silmem gerekiyormuş ama Lucky Patcher ın seceneklerine bile giremiyorum telefon donuyor titanium beckap ı bir daha tekrar yüklemek istiyorum olmuyor dahili hafızayı sildim yok bir türlü olmuyor yeterli hafıza yok diyor bu konuda yardımcı olur musunuz?
okulum başladığı için sorulara geç cevap veriyorum kusura bakmayın. Aynı hata bendede vardı. Birine sormuştum onların obex dosyaları varmış bu sistem klasörlerinde. Dolaşırken , araştırırken bi baktım bütün kurulmuş silinmiş uygulamaların hepsinin apk sının bulunduğu bi klasör buldum. Titanium backupı sildim ordan. Sonra normal kurdum kuruldu hata vermedi. Şuan o kalsörün adını hatırlayamadım ama hatırlarsam veya telefondna bulabilirsem buraya yazarım.

- - - Eklendi - - -
screencastvideo programının adı ne![]()
Bak lucky pathcher programına gideceksin seçeneklere basacan "Wipe dalvik cache" yapacaksın sonrada ver elini titanium fakat sen formatı basmışsın