:tşk:
yaren_dede Üye CouTFeeL' Alıntı: V2 yapıcam wifi ve radyoya arka plan ekliycem onları yaparken istediklerinide yaparımda miflerini atarmısın ama üzerlerinde oynanmış olsun Genişletmek için tıkla ... bak bakalım işine yarayacakmı Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
CouTFeeL' Alıntı: V2 yapıcam wifi ve radyoya arka plan ekliycem onları yaparken istediklerinide yaparımda miflerini atarmısın ama üzerlerinde oynanmış olsun Genişletmek için tıkla ... bak bakalım işine yarayacakmı
CouTFeeL Üye Konu Sahibi muzo27' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - yaren_dede' Alıntı: bak bakalım işine yarayacakmı Genişletmek için tıkla ... pc geçince hallederim
muzo27' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - yaren_dede' Alıntı: bak bakalım işine yarayacakmı Genişletmek için tıkla ... pc geçince hallederim
CouTFeeL Üye Konu Sahibi sLeepLe' Alıntı: Eline sağlık kardeşim güzel olmuşlar Genişletmek için tıkla ... rica ederim abi
CouTFeeL Üye Konu Sahibi alexkara' Alıntı: emeğine sağlık / süper olmuş çok teşekkürler çalışmalarını devamını bekliyoruz Genişletmek için tıkla ... rica ederim
alexkara' Alıntı: emeğine sağlık / süper olmuş çok teşekkürler çalışmalarını devamını bekliyoruz Genişletmek için tıkla ... rica ederim
CouTFeeL Üye Konu Sahibi yaren_dede' Alıntı: bak bakalım işine yarayacakmı Genişletmek için tıkla ... Recource apps a mı atılıyor bunlarda ? ona göre klasöre ekliyim bu arada dlna var zaten diğer 2 sini yapıcam - - - Eklendi - - - 2 sininde içindeki resimleri nvg üzerlerinde oynayamıyorum açılmıyor
yaren_dede' Alıntı: bak bakalım işine yarayacakmı Genişletmek için tıkla ... Recource apps a mı atılıyor bunlarda ? ona göre klasöre ekliyim bu arada dlna var zaten diğer 2 sini yapıcam - - - Eklendi - - - 2 sininde içindeki resimleri nvg üzerlerinde oynayamıyorum açılmıyor
yaren_dede Üye CouTFeeL' Alıntı: Recource apps a mı atılıyor bunlarda ? ona göre klasöre ekliyim bu arada dlna var zaten diğer 2 sini yapıcam - - - Eklendi - - - 2 sininde içindeki resimleri nvg üzerlerinde oynayamıyorum açılmıyor Genişletmek için tıkla ... klasörler eklentide Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
CouTFeeL' Alıntı: Recource apps a mı atılıyor bunlarda ? ona göre klasöre ekliyim bu arada dlna var zaten diğer 2 sini yapıcam - - - Eklendi - - - 2 sininde içindeki resimleri nvg üzerlerinde oynayamıyorum açılmıyor Genişletmek için tıkla ... klasörler eklentide
CouTFeeL Üye Konu Sahibi yaren_dede' Alıntı: klasörler eklentide Genişletmek için tıkla ... olmuyor içindeki resimler nvg