Lucid rüya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Lucid rüya
Gören,yapan var mı?merak saldım da biraz yapan varsa nasıl yapmamız gerektiğinden veya nerden başlamamız gerektiğinden bahsedebilir mi?

önceden açık rüya ile ilgileniyordum ama bıraktım

Konu Sahibi
Açık rüya nedir

furkey

Üye
Oncelikle gördüğün rüyaları sabah kalktiginda bir deftere not almakla başla

Konu Sahibi
Hm demek ki herkes böyle yaptığına göre varmış bi faydası

- - - Eklendi - - -

+1 ben not almadım ama uyandıktan sonra sürekli rüyamı düşündüm.

- - - Eklendi - - -

madem ingilizce kullanıyorsun tam kullan lucid rüya nedir dostum, ya açık rüya dersin yada lucid dream

lucid dream diyecektim de çok artistik olur diye yazmadım

Konu Sahibi
Ee hadi bakalım nasıl yapılıyor bi anlatın insanı merakta bırakmayın

ilgilenen arkadaşlar deneyimlerini de yazarsa faydalı olacağını düşünüyorum.
ben rüyamda genellikle arabaları uzaktan kontrol ediyordum
bide dilediğim her şey yanıma geliyordu ama uçma eylemini tamamen gerçekleştiremedim. (korkudan odamdan çıkamıyordum)

yarın detaylı anlatırım şimdi mobilim rambo ft nin böyle bi konusu var kardeşim geçmişe gittimi böyle bişeydi onu bul orda anlatmıştım

Konu Sahibi
Eni cici niye çıkmıyon odandan ya git biraz aksiyon yap mesela odandan aşağı atla uçmaya çalış,uçama ve yere çakıl

- - - Eklendi - - -

www.maxicep.com/konu-disi/kardesim-gecmise-gitti-bizzat-yasadi-695642.html biraz inceleyeyim bunu

Tepkiler: Eni Vici Vokke

pencereden atlama işi benimde kafamdaydı ama bi arkadaşım ya uyur gezer gibi bir şey olursa yani gerçekte de uyur vaziyette camdan atlarsan falan demişti. başta takmamıştım ama rüyada harbi korkuyorsun. zaten rüyada olduğunu hemen anlamıyorsun yani ben normal bir şekilde kalkmıştım mutfağa gidip suyumu içip tv açmıştım daha sonra içerden sesler duymuştum hemen koştum daha sonra birisi beni odaya çekti boğmaya kalkıştı falan bende hemen odama koşup kapıyı kilitledim. rüyada (veya kabusta) olduğumun farkına vardım ama korkudan odamdan çıkamadım. bende odamda takıldım

not : bu açık rüya olayı benim teknolojik aletlerle fazla ilgilendiğim zaman olmuştu. artık ilgilenmiyorum ve açık rüya olayı falanda yaşamadım uzun zamandan sonra, çok saçma ama gerçekten öyle. benim o dönem tüm teknolojik aletler bilinç altımda olduğu için rüyada bile onları hatırlıyordum. mesela bir keresinde rüyamda ipad ile uyanmıştım.

tabi seninde illa teknolojik aletlerle kafanı yemen gerekmiyor mesela kendine bi renk veya eşya belirle. günde 4-5 defa o rengi veya eşyayı düşün. bu işi açık rüya gerçekleşene kadar yap. ister istemez o renk veya eşyayı alışkanlık yaptığın için rüyada da düşünmeye başlayacaksın yani beynin çalışmış olacak

bide inception filmini izlemeni öneriyorum.

not2 : eni ceci değil ENİ VECİ VOKKE

not3 : bence hiç bulaşma rahat mı batıyor kardeşim bırak bari uykuda dinlensin beynin.

Konu Sahibi
burdaki zararlarını okudum da doğru gibi geldi banane bileyim ya kararsız kaldım.rüyamda zaten ben daha önce uçmuştum,sihir falan yapıyodum ama istemdışıydı.şimdi de sevdiklerimi görmek istiyorum omuru: inceptionu dün izliyordum da film yarıdayken uykum geldi,dedim bu film uykulu izlenmez yarın izleyeyim kalanını.bi dergide okumuştum,gerçek hayatta elinizi birbirinin içinden geçirmeye çalışın,eğer geçirebiliyorsanız ruyada olduğunuzu anlarsınız diyodu.
Not:eni cici kanka şaka diyom ben sana

o zararlar bence açık rüya konusunda uzman olanlar için geçerli. yoksa senin yapacağın 2-3 numara ile dünyadan soğuyacağını zannetmiyorum bide hatırladığım kadarıyla eğer uzman olursan istediğin kişinin rüyasına da girebilirsin diye biliyorum

Konu Sahibi

yok ya bence istediğin kişinin rüyasına giremezsin.inception o yönden çok saçma geldi bana.ha bu arada bugün namazdan sonra yattığımda rüya içinde rüya gördüm ilk defa.en dipteki rüyamda sanırım uçmaya çalışıyordum ve bunun farkındaydım,sonra yine en dipteki rüyamın lucid rüya olduğunun farkına vardım ve birden korktum,paniğe kapıldım ve uyanmaya çalıştım ama uyanmak için çok çaba sarfettim,çok zor uyanabildim(tabi uyandığımda 1.kademedeki rüyada oluyorum.).birinci kademedeki rüyamda ise kendimi dışarıdan görüyorum ve baya çırpınıyorum o 2.kademedeki rüyamdan uyanmak için(sadece kafa bölgemi görüyorum).baya karışık bi şey.uyanmak için çırpındığımı görünce rüyamda lusid rüyadan soğudum birdenve beynimizi dinlendirme konusunda haklısın

yok astral seyahatın üst evrelerine çıkabilirsen oluyormuş baya bi profesyonelleşmen lazım yani her istediğinde çıkabilmen lazım

en iyisi hiç bulaşmamak yok astral miş yok lucid miş boşver git güzelce uyu

Konu Sahibi
Bence de ya ama arada bir görebilsem çok güzel olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...