ilgi duymaya başladım 
Oncelikle gördüğün rüyaları sabah kalktiginda bir deftere not almakla başla![]()

Oncelikle gördüğün rüyaları sabah kalktiginda bir deftere not almakla başla![]()
Açık rüya nedir![]()

+1 ben not almadım ama uyandıktan sonra sürekli rüyamı düşündüm.
- - - Eklendi - - -
madem ingilizce kullanıyorsun tam kullan lucid rüya nedir dostum, ya açık rüya dersin yada lucid dream![]()

Eni cici niye çıkmıyon odandan ya git biraz aksiyon yapmesela odandan aşağı atla uçmaya çalış,uçama ve yere çakıl
- - - Eklendi - - -
www.maxicep.com/konu-disi/kardesim-gecmise-gitti-bizzat-yasadi-695642.html biraz inceleyeyim bunu

mesela kendine bi renk veya eşya belirle. günde 4-5 defa o rengi veya eşyayı düşün. bu işi açık rüya gerçekleşene kadar yap. ister istemez o renk veya eşyayı alışkanlık yaptığın için rüyada da düşünmeye başlayacaksın yani beynin çalışmış olacak 

ne bileyim ya kararsız kaldım.rüyamda zaten ben daha önce uçmuştum,sihir falan yapıyodum ama istemdışıydı.şimdi de sevdiklerimi görmek istiyorum
omuru: inceptionu dün izliyordum da film yarıdayken uykum geldi,dedim bu film uykulu izlenmez yarın izleyeyim kalanını.bi dergide okumuştum,gerçek hayatta elinizi birbirinin içinden geçirmeye çalışın,eğer geçirebiliyorsanız ruyada olduğunuzu anlarsınız diyodu.

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızburdaki zararlarını okudum da doğru gibi geldi banane bileyim ya kararsız kaldım.rüyamda zaten ben daha önce uçmuştum,sihir falan yapıyodum ama istemdışıydı.şimdi de sevdiklerimi görmek istiyorum
omuru: inceptionu dün izliyordum da film yarıdayken uykum geldi,dedim bu film uykulu izlenmez yarın izleyeyim kalanını.bi dergide okumuştum,gerçek hayatta elinizi birbirinin içinden geçirmeye çalışın,eğer geçirebiliyorsanız ruyada olduğunuzu anlarsınız diyodu.
Not:eni cici kanka şaka diyom ben sana![]()
![]()
bide hatırladığım kadarıyla eğer uzman olursan istediğin kişinin rüyasına da girebilirsin diye biliyorum 
o zararlar bence açık rüya konusunda uzman olanlar için geçerli. yoksa senin yapacağın 2-3 numara ile dünyadan soğuyacağını zannetmiyorumbide hatırladığım kadarıyla eğer uzman olursan istediğin kişinin rüyasına da girebilirsin diye biliyorum
![]()
ve beynimizi dinlendirme konusunda haklısın