The East
Üye
-
Konu Sahibi
-
olum tehlikesi mi?klavyesi olan yaziyor iste ne yaparsin
Ahmet hic denedinmi?
Nick Kalmamis ben kemdime guveniyorum birkere yapcam ama birseyi merak ettimmi sonuna kadar arastiririm bunuda arastirdim ne istersen goruyormussun bende 3 harflileri cok aastirdim yanlislikla dusunursem ruyama gelmelerinden korkuyorum gitmesini istedigimiz an giderler mi zaten 1 kere denicem test amacli ama bagimli olmaktan korkuyorum forumda lucider varmi bunu deneyenler
karabasan derken yapinca karabasan falanmi geliyor birde renk tutma yontemi mesela mor rengi her gorunce ruyadayim deme tekniyimi
acemi derken daha önceden buna benzer şeylerle uğraşıp yapmayan manasında. Veya birisinden ders al kafana göre yapma. Sakat işherkez ilk başta acemş değilmiydi diyelimki yaptık lucid rüyaya geri normal hayata nasıl dönüyoruz.
tıpatıp dediğinin aynısı bana 3-4 sefer oldu. Rüyanı kontrol ediyosun rüyadayım diyosun hadi uyanayım diyorsun , uyanıyorsun (!) sanıyorsun aslında başka bi rüyaya geçiyorsun. Bi seferinde çok yoğun oldu bana gerçek hayat ile rüyayı ayırt edemedim. Çok kötü bi his...Alışmak gerekiyormuş
Bu süre içerisinde kişiler rüyalardan çıkamayıp bir önceki rüyaya dönebiliyorlarmış, çok uzun süre alıyormuş vs.
Duyumlarım bu yönde.
abi bak yaklaşık 2 hafta önce bende çok merak ettim bu konuları hatta konu bile açtım telekinezi felan diye. İlk başlarda korkmuyordum , sonra korkmaya başladım , sonra iyice korkmaya başladım koluma konan sinekten korkuyordum evde duramadım koşarak evden çıktım. sonra kafayı tırlatmaya hayaller görmeye başladım. Geceleri uyuyamadım. Sonra uraşılacak birsürü şey olduğunu ve bunların bana hiçbişey katmayacağını anladım ve bıraktım. 2-3 gün sonra unutmaya başladım ve aradan 2 hafta geçti aklıma gelmiyor bile. O yüzden tecrübeye bak şimdiden bırak bu işleri. Geçirdiğin zamana acıyacaksın ilerdekafayı yedim yapmıcam ya 1 gündür araştırma yapıyorum kafamı bozmam lazım uyumadan önce birşeyler önerin film falan kolay kolay gülmem bn komik birşyler önerin unutim şunu yada başka ne olursa telekinezi yide bu kadar araştırmıştım ama hiç korkmamıştım bu ne ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?