Lucescu'dan Fener iddialarına son nokta

Sponsorlu Bağlantılar

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
Lucescu'dan Fener iddialarına son nokta


Aykut Kocaman'ın istifasıyla beraber adı Fenerbahçe ile anılan Mircea Lucescu, konu hakkında net ifadeler kullandı.



"SÖZLEŞMEM BİTENE KADAR BURADAYIM"

Beyaz TV'ye konuşan Lucescu, Fenerbahçe'nin kendisiyle görüşüp görüşmediği hakkındaki soruya yanıt verirken, "Hayır. Şuan İtalya'da tatildeyim. 2 sene daha Shaktar Donetsk ile sözleşmemi uzattım. Ben profesyonel bir teknik direktörüm ve kulübüm de sözleşmem biten kadar burada kalmamı istiyor. Türkiye'yi seviyorum, Türk ligini seviyorum. İstanbul'da yaşamayı seviyorum. Dönmem sorun değil ama tekrar ediyorum, sözleşmem var. Ben bir profesyonelim ve 2 yıl daha takımımla sözleşmem var" ifadelerini kullandı.

"BUNU KULÜPLER KONUŞABİLİR"

Fenerbahçe'nin sözleşmedeki tazminatı ödeyerek kendisini getirebileceği hakkındaki yoruma ise başarılı çalıştırıcı "Bu konuyu tartışmak benim işim değil. Gazetelerin ve televizyonların tartışması da yersiz. Bunu kulüpler konuşabilir. Ben Donestk'te kalmaya karar verdim. Bu tür şeyleri tartışmak ne benim, ne de Fenerbahçe'nin de işine yaramaz. 2 yıl daha kontratım var ve burada tamamlamak istiyorum" karşılığını verdi.

Son olarak Fenerbahçe taraftarının kendisine çok güvendiği yorumunun yapılmasına ise Lucescu "Bu pek mümkün değil ama duymak güzel. Türkiye'deki hatıralarım güzel" yorumunda bulunarak sözlerini noktaladı.
 

Benzer Konular

Kingmortall
Cevap
0
Görüntüleme
525
Kingmortall
Kingmortall
Cevap
7
Görüntüleme
1K
esokmen
bRuTaL`
Cevap
0
Görüntüleme
572
bRuTaL`


Üst Alt