.lrc uzantılı bütün şarkıların sözleri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mussem99

Üye
    Konu Sahibi
.lrc uzantılı bütün şarkıların sözleri
Evet arkadaşlar uzantısı .lrc olan şarkıların sözlerini istiyorum sizden telefonda 250 şarkı var teker teker uğraşmak zor ama forumdaki herkes elinde olan .lrc uzantılı şarkı sözlerini foruma koyarsa büyük bir arşiv oluşturabiliriz.
şöyle ki bir şarkının sözü .lrc uzantısı ile 1kb
1000 şarkı sözü toplasak 1 mb yapar çok az geliyor bu arşivi işine yarayan indirse herkes içinkolaylık olur diye düşündüm
biraz araştırma yaptım ama şarkı sözünü .lrc uzantısında indirebileceğim bir site bulamadım bulabilsem uğraşırım en azından türkçe şarkılar için

şimdi tek isteğim herkes elindeki .lrc uzantılı şarkı sözlerini upload etmesi
minilyrics kullananlar c://lyrics de bulabilirler ne kadar olursa atarlarsa memnun olurum konuya destek lütfen

benighted

benighted

Üye
arayalım arkadaşım tamam da bunu sen telefonda mı kullanacaksın

mussem99

Üye
    Konu Sahibi
benighted

benighted

Üye
evet telefonda kullanacağım
pc de kullanacak olsam zaten anlık olarak buluyor program ama telefonda problem oluyor

bildigim kadariyla telefondaki muzik calar sarki sozlerini gostermiyorda onun icin sordum

idris-tolar

idris-tolar

Üye
yabancı parcalar icin iyi olur ama türkçe parcalar icin gereksiz bence...

mert41994

mert41994

Üye
TunesWiki adlı program var. Şarkı sözlerini anlık olarak indirebiliyor telefona. Mağaza'da gördüğüm kadarıyla Symbian versiyonuda mevcut.
Wireless bağlantısı bulduğunuzda tüm şarkıları açın indirsin, sizin açınızdan çok daha kolay olacaktır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt