Love Rings Symbian ^3 tema

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
    Konu Sahibi
Love Rings Symbian ^3 tema

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Tuba

Tuba

Tuba

Üye
teşekkürler :good:

• Beğen
Tepkiler: 'İbrahim'
najanaja

najanaja

Üye
kardeş saolasında hala s60v5 temaları paylaşıyosunuz burda uyum sağlamıyo işte neden sadece s3 temaları paylaşmıyosunuz ki paylaştığın 3 tema da s60v5 sonra sorun oluyo telde

'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
    Konu Sahibi
kardeş saolasında hala s60v5 temaları paylaşıyosunuz burda uyum sağlamıyo işte neden sadece s3 temaları paylaşmıyosunuz ki paylaştığın 3 tema da s60v5 sonra sorun oluyo telde

Bu tema n8 uyumlu ve s^3 yazdıysam uyumludur deniyorumda paylaşıyorum.

najanaja

najanaja

Üye
deneyipte paylaşıyosan sorun yok çünkü çoğu denemeden paylaşıyo temanın ikonlarının yarısı farklı yarısı başka ikon oluyo veya tele sorun çıkartıyo o yüzden dedim umarım yanlış anlamamışsındır.

Tuba

Tuba

Üye
deneyipte paylaşıyosan sorun yok çünkü çoğu denemeden paylaşıyo temanın ikonlarının yarısı farklı yarısı başka ikon oluyo veya tele sorun çıkartıyo o yüzden dedim umarım yanlış anlamamışsındır.
Arkadaşlar illaki deneyipte paylaşılacak diye bir kural yok...paylaşımlardaki programları yükleyip yüklememek sizin inisiyatifinize kalmış nasıl programı temayı paylaşan arkadaş telefonunda deneyip burada paylaşım yapıyorsa sizinde aynı şekilde denenmiş mi denenmemiş mi diye düşünmenize gerek yok ....
Ama tabiki arkadaş ben deneyip de sitede paylaşmayı uygun görüyorum der ise buda arkadaşın seçimidir ki buna da hiç birşey diyemeyiz...
uygulamalar yada programlar hatalı ise konuda çok fazla şikayet var ise şikayet butonunu kullanırsınız şikayetiniz dikkate alınır...herhangi bir uygulama yada program telefonunuza sorun çıkartırsa kimseyi sorumlu tutamazsınız.... :oke:

• Beğen
Tepkiler: 'İbrahim'
^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
:tşk:

• Beğen
Tepkiler: ShimSegh
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt