Love me ıf you dare....cüneyt ergun bilinmeyen saat uygulaması...

Sponsorlu Bağlantılar

my immortal

my immortal

Üye
    Konu Sahibi
Love me ıf you dare....cüneyt ergun bilinmeyen saat uygulaması...
Bu video 'love me if you dare' isimli filmden alınan sahnelerle oluşturulmuş.filmi izlemiştim ama nedense bu şarkıyla daha bi duygusallaşmış bende sizlerle paylaşmak istedim..filmi izlemenizi tavsiye ederim...son olarak umarım kimse böle bi son yaşamak zorunda kalmıyodur dünyada....

Sidretül Münteha

Üye
Biliyorum Bunu Gercekten Cok Güzel :D

Sevmek Yokk Artık Sevmek Yok Artık
Hiç Kimseyi :D

Dwyane_Wade

Üye
Sonu çok kötü :(

my immortal

my immortal

Üye
    Konu Sahibi
™ мγdяєaм;1874489' Alıntı:
Biliyorum Bunu Gercekten Cok Güzel :D

Sevmek Yokk Artık Sevmek Yok Artık
Hiç Kimseyi :D
güzel ama güzel olduğu kadarda acı..neden birbirini seven iki insan bi inşaatın temelinde betonlar arasında donmaya mahkum olsunki bundan daha acısı varmı....

--------------- Ekleme ---------------

ben gözlerime inanamadım bunu yaptıklarını gördüğümde...bende en az bunlar kadar seviyorum herşeyi göze alcak kadar ama asla sonunun böyle olmasını istemem o yüzden çok etkilendim..

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
:ağlarım::ağlarım:

Sidretül Münteha

Üye
güzel ama güzel olduğu kadarda acı..neden birbirini seven iki insan bi inşaatın temelinde betonlar arasında donmaya mahkum olsunki bundan daha acısı varmı....

Ben Bunu İlk İzlediğimde Ağlamıştım :)
Betona Gömüldüler Çünkü,
Aileleri İstemiyordu :)

Onları Oo Beton İnşaatın Altına Bırakdılar ..
Vee Sonuc Bu Ama Güzel Aşk ..

my immortal

my immortal

Üye
    Konu Sahibi
™ мγdяєaм;1874609' Alıntı:
Betona Gömüldüler Çünkü,

uğrunda ölebilecek aşk yaşamak elbette güzeldir buna emin ol:)

arslansem

arslansem

Üye
Vay be :hmmm

lovestar

lovestar

Üye
cüneyt ergünün kırmızı ve akla zarar şarkısı daha güzel...

haltie

haltie

Üye
™ мγdяєaм;1874609' Alıntı:
Betona Gömüldüler Çünkü,

anlattın be filmi :) ama yanlış anlattın şanstan :D arkadaşlar çok güzel bir film emin olun betona gömülmelerine üzülmiyeceksiniz türkçe adı cesaretin var mı aşka izlediğim en güzel romantik komedi dram filmlerinden biri:D

Pure Life

Pure Life

Üye
iki kişi lazım bunun ama gerçekden herşeyi göze alabilecek iki kişi. Korkup kaçacak iki kişi değil gerçekden yürekli olabilecek iki kişi. Aşk zaten gerçekden herşeyi göze alabilecek insanlarda çiçek açar. yalancılarda kış güneşi gibi görünüp kaybolur.

Dwyane_Wade

Üye
iki kişi lazım bunun ama gerçekden herşeyi göze alabilecek iki kişi. Korkup kaçacak iki kişi değil gerçekden yürekli olabilecek iki kişi. Aşk zaten gerçekden herşeyi göze alabilecek insanlarda çiçek açar. yalancılarda kış güneşi gibi görünüp kaybolur.

Kesinlikle haklısın..

my immortal

my immortal

Üye
    Konu Sahibi
alkışşşşşşşşş:):)güzel yorumun için teşekkürler...

Üst Alt