Lonely Cat Games Jukebox v2.41

Sponsorlu Bağlantılar

arven_005

arven_005

Üye
kardeş eline sağlık program küçük bir x-plorer gibi :D

--------------- Ekleme ---------------

bide programın özelliklerine türkçe dil desteğinide yazarsan ii olur bence yorumları okumasam indirmiycektim

aydin_taysi87

aydin_taysi87

Üye
arkadaşlar program demo.. aylardır uğraşıyoruz aktivasyon sorununa henüz bir çare bulunamadı.. host çözümü de çalışmıyor artık firma internetten aktivasyon istiyor ve bu host aldatmacasının önlemini almışlar.. biz buraya çalışan bir ***** getirene kadar sabırlı olun.. lcg jukebox 2.17 versiyonu sitede mevcut.. görünüş dışında bundan pek de farkı yok şimdilik onu kullanalım..

n95eray

n95eray

Üye
arkadaşlar ben yükledim 2 gün sonra programa giriyorum ama müzik çalmaya çalıştıgım zaman programdan çıkyor sorun nedir acaba bi yardımcı olabilirmisiniz
aynı dert bendede var yine en iyisi 2.17 versiyonuna kaldık

mabdussamed

mabdussamed

Üye
arkadaşlar program 1 2 saatlik sakın boşuna sevinmeyin bende şimsi onun üzüntüsündeyim 2.17 ye devam

cesimo

cesimo

Üye
Teşekkürler

mabdussamed

mabdussamed

Üye
arkadaşlar boşuna kurmayın program 2 günlük

yckoc2004

Üye
inşallah çalısır emeğine sağlık sağol

GaNgS

GaNgS

Üye
eywallah kardeşimm saol yaa süper bi pro. bu host sorunu çözülmüş bunda nasıl başardıysan helal olsun :D beni kafayı yemekten kurtardın helal:D:D:oke:

BlueEyess

Üye
Teşekkürler paylaşım için :)

nazif41

nazif41

Üye
Negative kardeşim çok güzel bide sayınalma problemi olmasa:islik:islik

reoksit

reoksit

Üye
evet arkadaşlar aynı sorun bendede oluştu proğramı kaldırıp tekrar kurduğunuzda sorun 2 günlük çözülüyor sonra aynı sorun tekrar oluşuyor

GaNgS

GaNgS

Üye
ALLAH RAZI OLSUNN BENDE KURDUM TELİM N73 VE SORUNSUZ ÇALIŞIYO NE İNTERNETE BAĞLANMA SORUNU VAR NE ŞİFRE SORUNUU ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM NASIL YAPTIYSAN BUNU HELAL OLSUN BENDEN SANA Bİ
+rep :):oke:

hamza271970

hamza271970

Üye
flaş flaş flaşlcg .jukebox 2.41.çiyerini söktüler bi hafdadır kulanıyorum haberiniz olsun

baronofnights

baronofnights

Üye
program için sagol ama proıgramda sertıfıka sorunu yok ama muzık dosyasını acınca ılk parcada program kendını kapatıo neden anlamadım

--------------- Ekleme ---------------

ALLAH RAZI OLSUNN BENDE KURDUM TELİM N73 VE SORUNSUZ ÇALIŞIYO NE İNTERNETE BAĞLANMA SORUNU VAR NE ŞİFRE SORUNUU ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM NASIL YAPTIYSAN BUNU HELAL OLSUN BENDEN SANA Bİ
+rep :):oke:
içimden geldi bende veriyorum sana ALLAH sana bol bol rep nasıp etsın

BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
Sağol kardeş emeğe saygı

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Nokia n79 da bir hafta sorunsuz kullandım ama daha sonra acıorum sarkıyı calmadan daha atıo programdan kaldırdım gene kurdum olmadı format attım cıhaza gene olmadı yani basarısız bence :(

yakuzaaa

Üye
Sağol kardeşim ellerine sağlık güzel paylaşım

arven_005

arven_005

Üye
puhahaha bu program yüzünden hoca dersten attıydı beni :D cebimde basılı kaldı program açılır açılmaz müziğe başlıodu hoca ders anlatıo benim tel'den müzil gelio komedi olduydu yaa :D:D:D o ders

ahmet5151

Üye
çok teşekkürler yükledim sağol

tikkycan

Üye
Supersın. Kod felan ıstemıyor. Mukemmel calısıyor.

Üst Alt