note 3 bekliyorum
Sony Xperia Z3 Dual, Lenovo S820 ve Lenovo P780 cihazlarını ekleyebilir misin?
Teşekkürler...
Lenovo belirttiğim modellerde adam akıllı rom bulup yükleyemedim. Takipteyim, o modelleri kısa bir süre de eklersen çok makbule geçecek hocam. TeşekkürlerMerhaba ,
Sony Xperia Z3 XX programa eklenecek telefonlar arasında.Diğer telefon markası ve modelleri için şu an bir plan yapmadım. Takipte kalın.
Elimden geldiğince hızlı olmaya çalışıyorum hocam. İlginize çok teşekkürler.Lenovo belirttiğim modellerde adam akıllı rom bulup yükleyemedim. Takipteyim, o modelleri kısa bir süre de eklersen çok makbule geçecek hocam. Teşekkürler
Merhaba turacc bey, uygulamadaki hatalari hemen saymak istiyorum.
1- settings butonu hic bir kisimda calismiyor.
2- uygulaman cikis butonu yok geri tusuna basmakda ise yaramiyor. Home tusu ile cikiyoruz.
3- rom indirme kisminda anlatim yazisi kaymis en sag.okunmuyor.
4- indirme kisminda numarali yazilar var ne olduklari belirsiz daha.aciklayici ve tablo gibi olmali, goze hitap yok,
5- yine indirme.kisminda acik kapali diye bir buton war o ne ise yariyor o da belli degil .d
6- dowload a tiklayip bir kac rom da denedim inmeye baslamadi wifiye de bagliyim ama.
7- indire tikliyoruz kucuk pencere.cikiyor.indirme. baslamiyor.o ayri mesele.ama indiri iptal butonu veya duraklat o da yok ve.geri.tusu da.calismiyor.home tusu.basili tutup sonlandiriyoruz.
Bunlar bi bendemi.war bilmiyorum.ama duzeltilmeli...
Zenfone 5 vs varmı
Hocam novafusion.pl bu site unoffical rom üretiyor. Bunuda ekleyebilirmisiniz?
Gelecek destekleriniz ve yorumlarınız için teşekkür ederim. Uygulamada ki romlar resmi romlardır.Yani üzerinde hiçbir değişiklik yapılmamıstır.
Araştırmalarım sonucu telefonunuz lollipop rom güncellemesi almamış.En yüksek sürüm kitkat olarak gözükmekte.

Ve minis3 stock lollipop olaydi kullanirdik elbet![]()
rom ındırmeyı tekrar denedım calısıyor fakat uygulamayı arkaplana attıgımızda devam edıyormu acaba ? bildirim panelınde yüzde cıksa orda gozukse :% ınen mb kalan mb ve ındırme hızı ? romun ozellıklerı dedıgın kıısımdan bahsettım bende orası cok sade aslında tüm uygulama sade görsellık kat o ozellıkler kısmı tablo giibi olsun mesela ayrıca turkce dil destegınıde unutma. galaxy s4 ile note 4 arasında bosluk yok görsel hata olmus yaniBöyle güzel bir yorum yazdığınız için teşekkürlerimi sunarım.
1-Settings butonu özellikleri daha programa tanımlamadıgım ıcın pek bir işlevi yok. Yakın zamanda eklenecek.
2-Uygulamaya çıkış butonu ekleyeceğim.Bunun farkındayım.En kısa zamanda o da eklenecektir.
3-Rom indirme kısmında anlatım yazıları 5inch ve üzeri ekranlarda rahat okunur durumda.Eğer 4.90 inch ve düşük bir ekrana sahipseniz yazıların bir kısmı gözükmeyecektir.Bu sorunuda çözmeye çalışıyorum.
4-Numaralı yazılardan kastetmek isediğiniz herhalde rom bilgileri.İndirilecek olan romun bilgilerini kontrol ediyorsunuz.
5-High speed butonu uygulamanın pro sürümü çıktıgında aktif olacaktır.Şu an için bir işlevi yok , sadece görünüm amaçlı.
6-Sizin telefonunuzla alakalı bir sorun olabilir.Tekrar deneyip bana bildirirseniz sevinirim.
7-Biraz beklerseniz çıkan pencerede indirmenin başladıgını görebilirsiniz. İndirme penceresine şu an için duraklat veya durdur tuşu eklemeyi düşünmüyorum.Ama bu durumuda yapılacaklar listesine ekledim.
Çok teşekkürler.

Dosyayı indirdikten sonra ne yapacağız?
rom ındırmeyı tekrar denedım calısıyor fakat uygulamayı arkaplana attıgımızda devam edıyormu acaba ? bildirim panelınde yüzde cıksa orda gozukse :% ınen mb kalan mb ve ındırme hızı ? romun ozellıklerı dedıgın kıısımdan bahsettım bende orası cok sade aslında tüm uygulama sade görsellık kat o ozellıkler kısmı tablo giibi olsun mesela ayrıca turkce dil destegınıde unutma. galaxy s4 ile note 4 arasında bosluk yok görsel hata olmus yani![]()