Uygulama Lollipop İle Uyumlu Xposed Installer?

Sponsorlu Bağlantılar

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
Lollipop İle Uyumlu Xposed Installer?
Android 5.0 ile uyumlu xposed installer varmi acaba?

fnldstntn

Üye
Evet Lolipop için Xposed Alfa olarak yayınlandı fakat Recovery ile flashlaman gerek... ayrıca henüz başlangıç olduğu için hata ve risk çok ayrıca bildiğim kadarı ile orjinal Samsung Lolipop güncellemesi ile şimdilik tamamen uyumsuz...

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
Evet Lolipop için Xposed Alfa olarak yayınlandı fakat Recovery ile flashlaman gerek... ayrıca henüz başlangıç olduğu için hata ve risk çok ayrıca bildiğim kadarı ile orjinal Samsung Lolipop güncellemesi ile şimdilik tamamen uyumsuz...
Peki ben greenify kullaniyorum bu uygulamayi tam verimli kullanabilmem icin ne yapabilirim?

fnldstntn

Üye
Peki ben greenify kullaniyorum bu uygulamayi tam verimli kullanabilmem icin ne yapabilirim?
Greenify henüz Lolipop Xposed için uyumlu deği. Greenefy bunun için güncelleme yayınlaması gerek ben de en çok Greenifydan madurum lolipopta...

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
Greenify henüz Lolipop Xposed için uyumlu deği. Greenefy bunun için güncelleme yayınlaması gerek ben de en çok Greenifydan madurum lolipopta...
Greenify nin lollipop da kendi başına bi faydası yok mu peki?

fnldstntn

Üye
Var tabiki hızlı uyutma çalışıyor fakat xposed gerektiren deneysel özellikler aktif edilemiyor...

DYNAMIXX

DYNAMIXX

Üye
en güncel konu bu sanırım :)

S. TAN

Üye
Merhaba telefonum sm G900fQ Android 5.0 (s5 32gb hafızalı) xposed install uyumlu apk bulamadım bana bu konuda yardımcı olurmusunuz. Teşekkür ederim.

Üst Alt