lol

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 2502581

Silinen Üye 2502581

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
lol
lol oynayan varsa dereceli takım kuralım adıda maxi Bro's olsun
bu arada dia 1 im :cool

Silinen Üye 2502581

Silinen Üye 2502581

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
kroyum emme proyum :cool

• Beğen
Tepkiler: Legendary. ve .caner.
HeroMR

HeroMR

Üye
Bende oynuyorum herkes benden korkuyor. Botların korkulu rüyasıyım.
Hatta o kadar zenginim ki her hafta 5-10 tane yeni karakter geliyor almama bile gerek kalmıyor :D Hepsi birbirinden güzel karakterler :D

buradan hesabıma bakabilirsin :DAyrıca bana feeder filan diyorlar baktım besleyici demekmiş bütün takımı ben besliyorum ben olmasam ezilecekler.

• Beğen
Tepkiler: Legendary. ve Silinen Üye 2502581
Silinen Üye 2502581

Silinen Üye 2502581

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bende oynuyorum herkes benden korkuyor. Botların korkulu rüyasıyım.
Hatta o kadar zenginim ki her hafta 5-10 tane yeni karakter geliyor almama bile gerek kalmıyor :D Hepsi birbirinden güzel karakterler :D

buradan hesabıma bakabilirsin :DAyrıca bana feeder filan diyorlar baktım besleyici demekmiş bütün takımı ben besliyorum ben olmasam ezilecekler.
best troll ever o degilde 5 lvlda lolkingi nerden kesfettinla :D

• Beğen
Tepkiler: .caner.
.caner.

.caner.

Üye
Ben 45 levelim ayrıca uranyum 1 Ayık ol ;)

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2502581
Silinen Üye 2502581

Silinen Üye 2502581

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
forumun yarisi lol oynuyo 1 kisi cevap yazmiyo sopa:

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Cevap

HeroMR

HeroMR

Üye
Ben 45 levelim ayrıca uranyum 1 Ayık ol ;)

Max 30 Lvl değilmiydi ya :D

best troll ever o degilde 5 lvlda lolkingi nerden kesfettinla :D

Bu arada şaka yaptım mesajımda ciddi değildim. Lolde bir maça başlıyorum sonra sıkılıyorum yarısında çıkıyorum filan. Beni hep öldürüyorlar nedense sinir oluyorum oynıyamıyorum :D Bot oynıyım desem tam öldürücem kaçıyolar sinir oluyorum.

Benim arkadaşlarım aşırı PRO, karakterleri vs. var LVL'ları MAX filan baya iyi ligdeler onlar söylemişti Lol King'i. Biriyle de sürekli oynamak istiyorum ama bana "Bot atarım, seninle PVP oynamak bişey bişeyden atlamak vs. gibi." filan diyor :D

Bir kere 15 Ölüm / 0 Kill yaptım o zamandan beri oynamıyor benimle :D

.caner.

.caner.

Üye

Bu arada şaka yaptım mesajımda ciddi değildim. Lolde bir maça başlıyorum sonra sıkılıyorum yarısında çıkıyorum filan. Beni hep öldürüyorlar nedense sinir oluyorum oynıyamıyorum :D Bot oynıyım desem tam öldürücem kaçıyolar sinir oluyorum.

Benim arkadaşlarım aşırı PRO, karakterleri vs. var LVL'ları MAX filan baya iyi ligdeler onlar söylemişti Lol King'i. Biriyle de sürekli oynamak istiyorum ama bana "Bot atarım, seninle PVP oynamak bişey bişeyden atlamak vs. gibi." filan diyor :D

Yok, bana 45 level. Uranyum 1 de bana özel.

Silinen Üye 2502581

Silinen Üye 2502581

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

buda benim lolkingim annieler ile sup oynadım o yuzden kötü

achambo

achambo

Üye
ekleyim sizi :)fiora ile ilgili soru alınır.

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Konu İzlemesini Durdur

achambo

achambo

Üye
ekle dostum :)
fiora bebe karakteri laaa :D

ya adam öyle diyodu almış velkoz kule altı (w+e)q+kritik+q+ulti 1 snde kestim ultimin 2. Vuruşu öldü:D q 1400 vurmuş

hiç de bebe karakteri değil kaçış skill sahibi değil diye oynanmıyo sadece ama 1 vs 1 en güçlü herolardan 4 kişi arasına dalıp 1 kişi kesip diğerleriin canını yarıya indiriyo daha ne olsun 1 vs 5 pentam var:D

Takipçi Satın Al

Üst Alt