İsmin telif ücretini ödeyeceksen neden olmasınlol oynayan varsa dereceli takım kuralım adıda maxi Bro's olsun
bu arada dia 1 im![]()
İsmin telif ücretini ödeyeceksen neden olmasın

Hepsi birbirinden güzel karakterler 
Ayrıca bana feeder filan diyorlar baktım besleyici demekmiş bütün takımı ben besliyorum ben olmasam ezilecekler.best troll ever o degilde 5 lvlda lolkingi nerden kesfettinlaBende oynuyorum herkes benden korkuyor. Botların korkulu rüyasıyım.
Hatta o kadar zenginim ki her hafta 5-10 tane yeni karakter geliyor almama bile gerek kalmıyorHepsi birbirinden güzel karakterler
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızburadan hesabıma bakabilirsinAyrıca bana feeder filan diyorlar baktım besleyici demekmiş bütün takımı ben besliyorum ben olmasam ezilecekler.

Yazdik ya lenforumun yarisi lol oynuyo 1 kisi cevap yazmiyo![]()
Ben 45 levelim ayrıca uranyum 1 Ayık ol![]()

best troll ever o degilde 5 lvlda lolkingi nerden kesfettinla![]()
Bot oynıyım desem tam öldürücem kaçıyolar sinir oluyorum.

Yok, bana 45 level. Uranyum 1 de bana özel.Max 30 Lvl değilmiydi ya
Bu arada şaka yaptım mesajımda ciddi değildim. Lolde bir maça başlıyorum sonra sıkılıyorum yarısında çıkıyorum filan. Beni hep öldürüyorlar nedense sinir oluyorum oynıyamıyorumBot oynıyım desem tam öldürücem kaçıyolar sinir oluyorum.
Benim arkadaşlarım aşırı PRO, karakterleri vs. var LVL'ları MAX filan baya iyi ligdeler onlar söylemişti Lol King'i. Biriyle de sürekli oynamak istiyorum ama bana "Bot atarım, seninle PVP oynamak bişey bişeyden atlamak vs. gibi." filan diyor
Bir kere 15 Ölüm / 0 Kill yaptım o zamandan beri oynamıyor benimle![]()
Max 30 Lvl değilmiydi ya
Bu arada şaka yaptım mesajımda ciddi değildim. Lolde bir maça başlıyorum sonra sıkılıyorum yarısında çıkıyorum filan. Beni hep öldürüyorlar nedense sinir oluyorum oynıyamıyorumBot oynıyım desem tam öldürücem kaçıyolar sinir oluyorum.
Benim arkadaşlarım aşırı PRO, karakterleri vs. var LVL'ları MAX filan baya iyi ligdeler onlar söylemişti Lol King'i. Biriyle de sürekli oynamak istiyorum ama bana "Bot atarım, seninle PVP oynamak bişey bişeyden atlamak vs. gibi." filan diyor
Bir kere 15 Ölüm / 0 Kill yaptım o zamandan beri oynamıyor benimle![]()
ekle dostumekleyim sizifiora ile ilgili soru alınır.

Konu İzlemesini Durdur

ekle dostum
fiora bebe karakteri laaa![]()
q 1400 vurmuş