Logo istekleriniz buraya! [sadece ne istediğinizi söyleyin]sadece teşekkür edin

Sponsorlu Bağlantılar

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
Krdeşim İmza İçin Bi Blackrose Yazarsan Sevinirim Şimdiden Teşekkürler!!:.

therapist

therapist

Üye
kardeş sana zahmet ßana dA therapist yaßaßiLir misin...please.._?

swedeniz

swedeniz

Üye
    Konu Sahibi
taam yaparık da nolacak (ayın üyesi olmanla iligisi yok) :kop: şaka bi yana swedeniz'e sorum var; kaç yaşında sın ?
başka sorum yok yarışmacı arkadaşlara başarılar ;)
bak profilde yazio kardesim 13 haziran 1988 :ah:

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
bana site logosu yapabilir misn yapabilirsen pm at burada reklam olmasın!.. ben sana adını veririm özelden ;)

che_apollo

Üye
dostum ben de logo değil ama mümkünse eğer che teması istiyorum..nokia 6630 için...teşekkürler

serhat63

Üye
G-1 istiyom nasıl güzel oluyosa

Salihyet

Salihyet

Üye
nelerden hoşlanırsın ne seversin yazsaydın da işimi kolaylaştırsaydın ;) bişey söylede ona göre haraket edeyim..

Salihyet

Salihyet

Üye

buyur..

halink

halink

Üye
abi halink yazarmısın yawww tele koycam saygılarrr...

TURKISH POWER

Üye
Bende logo istiyorum
1.TUNİNG_DEVİL
2.TURKİSH POWER
3.ANIL-TD
:) ŞİMDİDEN SAOLUN...

NobLe

NobLe

Üye
arkadaşım ParanoyaX istiyorum yapabilir misin? sagol şimdiden:yuru

malatyali3

Üye
rica etsem siyah ağırlıklı O2anGNR :)
yapabilirmisin

malatyali3

Üye
heralde ilgilenen yok

harryasin

harryasin

Üye
logoları freehand yada corel draw da yaparsan daha iyi sonuçlar elde edebilirsin özellikle jpeg kayıt işlemini kesinlikle corel draw da yapmalısın logolarda fazla kırıklık war yanlış anlama görünüş anlamında daha iyi sonuç elde edrsin bide logolarını jpeg degilde gif halinde kaydedersen yine daha saglıklı çalışmalar elde edersin saygılarr :)

recepali

recepali

Üye
yaw Bunları nasıl yapıyosunuz ben istemeye kalksam yıklınızı alır bari program veya bişey verin bende yapayım yaw nolur

Salihyet

Salihyet

Üye
Photoshop CS2 (en az)
Türkçe yama
Lisans kodu
--------------
en azından bunları edinmen ve biraz kafa yorman ilgili sitelerde dolaşman lazım ;)
şu an aklmda yok ama eskiden bi gruba üyeydim çok oluyo tabi bırakalı . düzgün bir site bulup gerekli vakit ayırılarak daha iyilerini bile yaparsın..

recepali

recepali

Üye
yaw bana webmaster.forumlari.net diye bi logo yaparmısın güzel büyük ve havalı olsa tabi işimn yoksa kardeş

Oğuz Özseyrek

Oğuz Özseyrek

Üye
Merhaba Hocam Benim Web Sitem Var.Ve Yenilenmesini İstiyorum Senden Güzel Yakışan Bi Logo İstiyorum Zahmet Olmazsa Web Sitemin Adresi Resmi Birşey Olursa Çok Makbule Geçer Şimdiden Teşekkürler....

Üst Alt