Logo istekleriniz buraya! [sadece ne istediğinizi söyleyin]sadece teşekkür edin

Sponsorlu Bağlantılar

FanaTürk

FanaTürk

Üye
Türkiye yazısını düzeltirim. :)

Bu arada deniz fenerine takılıp kalma istersen... :bleh:

+

enqlish

enqlish

Üye
abi güzel yapmışsın ellerine sağlık ta ben buranın logosu gibi bir logo istiyorum.aynı forumlar vbulletin orası da.böyle birşey yapabilir misin?

FanaTürk

FanaTürk

Üye
Bir deneyelim. :)

barabelli

barabelli

Üye
fana turk bn de ıstıorum ama bn ansıl bısı ıstıorum mumkunse masa ustu arka planı yapıcam yanı bole buuk bısı ıstıorum barabellı olsun ıcınde sora hayabusa resınlerı ola bılır kafana gore tasarla

bu arada bıraz sana sankı ultımatom verırmıs gıbı olduk kusura bakma mumkunse yap yanı senı yoracaksak onemlı deıl

FanaTürk

FanaTürk

Üye

:ehe:

FanaTürk

FanaTürk

Üye
SalihPlus' Alıntı:
internete 4 gündür bağlanamıyordum kotayı doldurmuştum FanaTürk işi götürüyo maşallah :) :bleh:

Tatildesin diye yardımcı olayım dedim. Hadi dön bakayım mesleğine... :bleh:

Salihyet

Salihyet

Üye
internete 4 gündür bağlanamıyordum kotayı doldurmuştum FanaTürk işi götürüyo maşallah :) :bleh:

FanaTürk

FanaTürk

Üye
barabelli' Alıntı:
fana turk bn de ıstıorum ama bn ansıl bısı ıstıorum mumkunse masa ustu arka planı yapıcam yanı bole buuk bısı ıstıorum barabellı olsun ıcınde sora hayabusa resınlerı ola bılır kafana gore tasarla

bu arada bıraz sana sankı ultımatom verırmıs gıbı olduk kusura bakma mumkunse yap yanı senı yoracaksak onemlı deıl

:ehe:

Salihyet

Salihyet

Üye
ız barabelli'nin hayabusa nın arkası düz böyle çıkıntılı değil iki kişilik ;)

FanaTürk

FanaTürk

Üye

SalihPlus' Alıntı:

Google'dan arattım bunlar çıktı... :ehe:

enqlish

enqlish

Üye
abi sağol da maxicep'in bak logosunda o beyazlık logoya yansımış,sanki logo forumun bir parçası gibi olmuş,anlatabildin mi bilmiyorum ama sen anlamışsındır,işte maxicep logosu gibi dediğim bu.öyle birşey yaparsan bizim siteye uygun renklerde tabiki çooook mükemmel olur arkadaşım.şimdiden ellerine sağlık :good:

FanaTürk

FanaTürk

Üye
Salih yardım etsene yahu! :)

barabelli

barabelli

Üye
SalihPlus' Alıntı:

haha o arkasındakı cıkıntıya bız sıngle mod dıoruz salıh onu ıster tak ıster cıkart onu takarsan tekkısı bınıosun cıkarırsan cıft her hayabusada vardır (dıer motorlardada var)

elıne saglık fanaturk

Salihyet

Salihyet

Üye
:good: bu hafta motokeyf programına çıktı senin motor.

barabelli

barabelli

Üye
:d artık motordanda zevkım kalmadı ya tum bıldıklerım vefat edıo :(

FanaTürk

FanaTürk

Üye
barabelli' Alıntı:
elıne saglık fanaturk

İlk duvar kağıdı çalışmamdı... :ehe: İnşallah beğenmişsindir; kullanıyosundur. Bak ardına ajan takarım; masaüstünde durmuyorsa eğer... :hayir:

:bleh:

enqlish

enqlish

Üye
FanaTürk' Alıntı:
Bu da mı olmamış? :ah:

abi olmamış değil de bizim siteye tam uymadı hani fener falan güzel de biraz daha uzatsan daha iyi olmaz mı sence en olarak?sonra renk olarak içi beyaz değilde koyu mavi olsa,sonra o dediğim dilforum.com ve altına da the best language forum in türkiye yazarsan çok daha güzel ve siteye cuk diye oturacağını düşünüyorum.son olarak ta bi kaç font seçeneğiyle sunarsan seni rahat bırakırım bi daha :ehe: olmaz mı? :bira:

nightmare6230i

Üye
arkadaşım logo yapmaya devam ediyasan banada nightmare ile ilgili bi logo lapabilir misin şimdiden teşekkürler.

Salihyet

Salihyet

Üye
nightmare bu gün şanslısın valla çok güzel oldu bence.

Üst Alt