Logo istekleriniz buraya! [sadece ne istediğinizi söyleyin]sadece teşekkür edin

Sponsorlu Bağlantılar

FanaTürk

FanaTürk

Üye
Salih, senin için endişeleniyorum. :yardim: Nedir bu kan sevdası, şiddet, korku? Psikolojin mi bozuk? Haber et de uzak duralım. :aman:

:bleh: :kop:

FanaTürk

FanaTürk

Üye
enqlish' Alıntı:
abi olmamış değil de bizim siteye tam uymadı hani fener falan güzel de biraz daha uzatsan daha iyi olmaz mı sence en olarak?sonra renk olarak içi beyaz değilde koyu mavi olsa,sonra o dediğim dilforum.com ve altına da the best language forum in türkiye yazarsan çok daha güzel ve siteye cuk diye oturacağını düşünüyorum.son olarak ta bi kaç font seçeneğiyle sunarsan seni rahat bırakırım bi daha :ehe: olmaz mı? :bira:

Bunu da beğenmezsen... :vur:

enqlish

enqlish

Üye
ya abi sağol beğenmemek değil asla hatta çok güzel olmuş da logo biraz küçük kalmış sanki yazılara göre.onun da uyumunu yaparsan dört dörtlük olur.ama yapmazsan da Allah razı olsun

Defrag

Defrag

Üye
+ Deejay Barış yazabilirmisiniz ;)

Treable

Treable

Üye
kay99' Alıntı:

bu resmi bana yapmıştın bunun dosya türünü

kendin de uzantısını jpg yapabilirsin. msdosta bile yapabilirsin ren komutuyla tşkler.

örnek:

ren eskiad.png eskiad.jpg

Treable

Treable

Üye
abi düğme şeklinde kabarık olsa.

TREABLE yazarsan tekrar sevinirim. mümkünse 3 şekilde.

tşkler.

FanaTürk

FanaTürk

Üye
enqlish' Alıntı:
ya abi sağol beğenmemek değil asla hatta çok güzel olmuş da logo biraz küçük kalmış sanki yazılara göre.onun da uyumunu yaparsan dört dörtlük olur.ama yapmazsan da Allah razı olsun

Logo derken deniz fenerini mi kastediyorsun? :)

FanaTürk

FanaTürk

Üye
Treable' Alıntı:
abi düğme şeklinde kabarık olsa.

TREABLE yazarsan tekrar sevinirim. mümkünse 3 şekilde.

tşkler.

Treable sen kime söylüyorsun? :)

FanaTürk

FanaTürk

Üye

Ömrümü çürüttün enqlish. :bleh:

FanaTürk

FanaTürk

Üye

:ehe:

Treable

Treable

Üye
sana yüzbaşım sana. FanaTürk.
tşkler. yazı tipi imzamdaki gibi olsa. sevinirim.

yapmazsan da sevinirim.
yapıyormuş gibi davranıp, yapmasanda sevinirim.
ben hep sevinirim yav.
çok iyimser gördüm seni yavvvvv. (Avrupa yakasından alıntıdır.

tşkler.)

FanaTürk

FanaTürk

Üye
Treable ne yapıyoruz şimdi? :)

Koca harflerle imzandaki gibi TREABLE yazıyoruz değil mi? Arka planda renk olsun mu? Bir de düğme şeklinde demişsin; 3 tane demişsin. Onları da açıkla... :)

Treable

Treable

Üye
düğme gibi dediğim hani 3 boyutlu command düğmesi var ya. (visual basicteki gibi)

farklı renklerle 3 tane demiştim.

zevkler ve renkler sana ait dostum. ha unutmadan ben herkese dostum demem. sen de öyle yap :)

tşkler.

FanaTürk

FanaTürk

Üye

:)

Salihyet

Salihyet

Üye
Döndüm, istekleri alayım :D :D

Salihyet

Salihyet

Üye

swedeniz

swedeniz

Üye
    Konu Sahibi
vayy be benim topic baya ilerlemis artik biz yaslandik bu isi genclere birakmak en uygunu :)

perfectlover

Üye
SalihPlus, kendim yapamayacağımdan değil sırf sana eziyet olsun diye senden bir perfectlover logosu istiyorum. :ehe: :ehe: . Beğenmezsem para yok ayrıca "alırım anahtarını mayk". :ehe: :ehe:

Salihyet

Salihyet

Üye
taam yaparık da nolacak (ayın üyesi olmanla iligisi yok) :kop: şaka bi yana swedeniz'e sorum var; kaç yaşında sın ?
başka sorum yok yarışmacı arkadaşlara başarılar ;)

Salihyet

Salihyet

Üye

Üst Alt