Logo istekleriniz buraya! [sadece ne istediğinizi söyleyin]sadece teşekkür edin

Sponsorlu Bağlantılar

FanaTürk

FanaTürk

Üye
SalihPlus' Alıntı:
det ! sana noluyo :bleh:
fanatürk sadece senden bişey istiyorum böle bi salihplus yazsın ama "a" harfi bi fare deliği olsun bi farede deliğe giriyo durumda olsun ;) yaparsan sana istediğin 3 tane logo yaparım :)

:blink:

barabelli

barabelli

Üye
ya banada bı barabellı yapsanız ama yukarıdakı salıh plus ın a sındakı gıbı ayıcık falan olmasın yaaa

Salihyet

Salihyet

Üye

hayabusa'sı var galiba barabelli'nin onun ibresini koydum bide bi şerit geçtim onu da yol şeridi olarak düşündüm :) :) :)

mertkul

mertkul

Üye
cok tesekkürler salihplus. ikiside çok güzel. emeğine sağlık. saygılar...

FanaTürk

FanaTürk

Üye
mertkul' Alıntı:
cok tesekkürler salihplus. ikiside çok güzel. emeğine sağlık. saygılar...

İkincisini ben yaptım. :bleh:

Salih'e bak bütün teşekkürü kendisi alacak... :ehe:

FanaTürk

FanaTürk

Üye
barabelli' Alıntı:
ya banada bı barabellı yapsanız ama yukarıdakı salıh plus ın a sındakı gıbı ayıcık falan olmasın yaaa

barabelli ayıcık değil o; sincap... :bleh:

enqlish

enqlish

Üye
böyle birşeye çok ihtiyacım var dostum... :yardim:

sana zahmet şöyle yanında deniz feneri olan,mavi renklerin hakim olduğu ama taban beyaz olsun,yazısı ve altına da the best language forum in türkiye birde eğer olabiliyorsa gifli ve animasyonlu da olabilirse harika olur boyutları 450 X 120 civarları olabilir.yazı tipi de birkaç örnekle yaparsan valla mükemmel olur ya.Allah razı olsun :good:

e.m.r.e.c.i.x

e.m.r.e.c.i.x

Üye
tatilden yeni geldim saol salihplus.,.,.,,.,.,.

Treable

Treable

Üye
bir kaç farklı treable yaparsan sevinirim.
yanlız treable yazısı çok belli olsun. öyleki 10 km öteden bile :)

ilk çalışmanı çok beğenmiştim. ama cepte pek seçemedim :)

Nazy

Nazy

Üye
İsteyen Olursa Bende Yapabilirim Sonuna Nazy yazın
ve 3D Desteği İstiyosanız (imzamdaki Gibi) Nazy 3d Yazın Yeterli...

FanaTürk

FanaTürk

Üye
enqlish' Alıntı:

sana zahmet şöyle yanında deniz feneri olan,mavi renklerin hakim olduğu ama taban beyaz olsun,yazısı ve altına da the best language forum in türkiye birde eğer olabiliyorsa gifli ve animasyonlu da olabilirse harika olur boyutları 450 X 120 civarları olabilir.yazı tipi de birkaç örnekle yaparsan valla mükemmel olur ya.Allah razı olsun :good:

Nazy 3D. :ehe:

barabelli

barabelli

Üye
eyw salıh

bı barabellı daha ıstıorum NAZY 3D

FanaTürk

FanaTürk

Üye
enqlish' Alıntı:

:ehe:

enqlish

enqlish

Üye
FanaTürk çok teşekkür ederim ama bazı isteklerim olacak ...

- mesela o turkey yazısını türkiye biçiminde yazabilir miyiz?

- sonra arka font siyah olmasa da beyaz olsa olabilir mi?

- ya açıkçası siteye baktıysan maxicep gibi vBulletin'li orası da.ama maxicep'in logosu hem çok hoş hemde göz yormuyor.bunun gibi birşey de olabilir ama nasıl yapılır ki?direk logoyu koyuyoruz biz çünkü.

- çooook teşekkürler :good:

FanaTürk

FanaTürk

Üye

Beyaz arkaplan olunca ışık tüm etkisin kaybediyor. O nedenle siyah kalmak zorunda. Türkiye yazısına gelince; eğer logoyu kullanmayacaksan değiştirmeyeyim. Çünkü biraz uğraştırıyor.

Bu da senin kullandığın logon; tek fark var arka plan şeffaf. İstersen böyle kullanmayı dene... :)

enqlish

enqlish

Üye
ya onu bi program var ya aa logo diye onla yaptım ama daha güzel birşey de olabilir diye düşünüyorum.bu arada aşağıya başka birinin yaptığı bir logoyu koyuyorum,bu tarz birşey olabilir mesela ama daha önemlisi maxicep logosu gibi sade bir logo da güzel olur.direk logoyu koyuyoruz biz ama burda öyle değil.türkiye aslında olsa güzel olur da birkaç değişik tarzda seninde fikirlerini almak istiyorum.çünkü bi defa koyulacak ve duracak orda logo :good:

Üst Alt