Logo istekleriniz buraya! [sadece ne istediğinizi söyleyin]sadece teşekkür edin

Sponsorlu Bağlantılar

.ıl[ uluc ]lı.

Üye
uLuC veya .ıl[ uluc ]lı. yazsan cok guzel olur imzama koyarm avatara koyarm altina produced by swedeniz yazabilirsin...

kırmızı sarı turuncu ve siyah..

swedeniz

swedeniz

Üye
    Konu Sahibi

.ıl[ uluc ]lı.

Üye
Çok saol swedeniz bunu msn avatarm yapcam..

Vassili

Üye
abi bana üstünde imzamdaki spongebob un süngerine benzer dış yüzeyi giib üstünde SpongeBobSquarePants yazan bir logo yaparmısın lütfenn

555111

Üye
bana Lemans . 50Megs diye yazarsan sevinirim

taylantahmaz

Üye
Bana TAYLAN TAHMAZ, taylantahmaz.sitemynet.com ve CRAZYCHILDREN yaparmısın

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
bence programıda yüklersen iyi olur kendimizi geliştirmiş oluruz yardımların için teşşekkürler

Salihyet

Salihyet

Üye
bana anTen yazılı 240x48 arka plan siyah olacak sana zahmet
yaparsan çok sevinirim arkadaşım

enigma

enigma

Üye
tebrik ediyorum arkadaşım senden bi istekte bulunamadım çünkü ne istediğimi bende bilmiyorum ama >hacker< yazısı benim favorim oldu. malum ben enigm@ filminden esinlenip bu nicki kendime seçtim.
şuan iternet cafe işletiyorum ama uzun zamandır yat imalatında bulundum-bulunuyorum ve rhino3d kullanıyorum. 2 gün uyumadan çizdiğim küçük bir masa bile eleştiri yağmuruna tutulunca nekadar emek harcandığı hiç göz önünde bulundurulmuyor. bu işleri yapanlar kendi alanlarında övülmek isterler çünkü kendilerine değil bir başkasının beğenisine sunuluyor ve gerçektende övülmeyi hak ediyorlar.
sana çalışmalarında başarılar diliyorum emeğine büyük saygı duyuyorum.

Salihyet

Salihyet

Üye
emeğe saygı duymana sevindim senin için bi çalışma yapabilrim >hacker< swedeniz bu aralar meşgul pek nette takılamıyor

Salihyet

Salihyet

Üye

hacker seninki tamam söyledim swedeniz pek uğramıyo bu ara

irun

irun

Üye
buna yetenekmi desek teknik bilgimi desek bilmiyorum ama ben de faydalanmak isterim mümkünse..

e-jay

Salihyet

Salihyet

Üye
aga biraz daha açıkla mesela mikabın üzerine e-jay yazın falan bu tür teknik bilgi vermen lazım

kaç pixel olsun?(örn;imza için 500x115,yada walpaper için 1280x960 gib )

irun

irun

Üye
yok aklımda bişey. öyle istedim gönlünden ne koparsa..

kafana göre...

Darkmayne

Darkmayne

Üye
Geçen sefer yaptığın logoyu hala kullanıyorum tekrar teşekkürler bu sefer de Darkmayne yazısı içeren kafana göre bir logo yaparsan sevinirim.Şimdiden teşekkürler

Salihyet

Salihyet

Üye
Resmin üstüne t&#305;klay&#305;n&#305;z

Salihyet

Salihyet

Üye

Mustafa91

Üye
Arkadaşlar rica etsem genişliği 230 yüksekliği 340 pixel olan zeytinle ilgili bi logo hazrılayabilirmisiniz???
"KÖRFEZ YAŞAR ZEYTİN VE ZEYTİNYAĞLARI" diye... Şirket logosu gibi...

irun

irun

Üye
<div class='quotetop'>(salihyet &#064; Mar 3 2006, 02&#58;45 PM) [post=289816]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Resmin üstüne tıklayınız

[/b][/quote]

eline sağlık tekrar. tesekkürler dostum

ontedi

Üye
kardeş bana matematik ile ilgili bir banner.ama güzel olsun.eline sağlık

281*115
boyutlarında yaparsan sevinirim

Üst Alt