Logıtech z5500

Sponsorlu Bağlantılar

kurt5454

kurt5454

Üye
    Konu Sahibi
Logıtech z5500
Arkadaşlar bende logıtech z5550 5+1 ses sistemi var on board ses kullanıyorum ses kartı alamayı düşünüyorum. Ses kartı için tavsiyenizi alabilirmiyim(ben Asus Xonar D2 düşünüyorum)

kurt5454

kurt5454

Üye
    Konu Sahibi
forumda kimse yokmuş be yazık

haydar_007

Üye
arkadaşım aynı ses sisteminden kullanıyorum bu ses sistami digital bağlandığında iki kat daha fazla kalitede ses veriyor ses kartı alacaksan creative deyirum digital ve optical bağlantısı olsun sana önereceğim ses kartı x-fi serisi olsun madem ses sistemine o kadar para verdin biraz daha para ver x-fi elite müsic yada pro al fiyatı biraz yüksek ama ....

windward_leadri

Üye
Arkadaşım yeni oldum creative audigy 2 zs 7.1yeterli olur eğer saran varsa creative x-fi serisinden alabilirsin ama seçim senin en az onu alman lazım diyorum

Speedy

Speedy

Üye
Extreme music yada pro dersen elite pro ses kartı birde yanına dj klaklık miss olur.Evimde kullandığım konfigirasyon z5500+creative extreme music (pasif soğutuculu)+pioneer hdj1000 kulaklık çokta memnunum.

soyut01

Üye
Arkadaşlar satmayı hiçbir zaman düşünmediğim ses SİSTEMİimi acil ihtiyacımdan dolayı satmaya karar verdim.Ses sisteminin kutusu , faturası herşeyi eksiksiz duruyor ADANA VATAN Computer den alındı. garantisi 15.06.2010 da bitiyor . logitec z5500 multimedya en küçük bir arızası yoktur yanında hediye 1.5 METRE ACOUSTİC RESEARCH marka COAXİAL KABLO VE OPTİK DİGİTAL KABLOLARINI da veriyorum. bunların değeri 50 tl.dir.TAKAS yapmak istiyenler mesaj atmasın. nakit paraya ihtiyacım var takas yok fiyat 750 tl [email protected] eğer ciddiyseniz burdan ulaşabilirsiniz bana. bu serisi 2008 in en iyi ses sistemi seçildi.

soyut01

Üye
Arkadaşlar satmayı hiçbir zaman düşünmediğim ses SİSTEMİimi acil ihtiyacımdan dolayı satmaya karar verdim.Ses sisteminin kutusu , faturası herşeyi eksiksiz duruyor ADANA VATAN Computer den alındı. garantisi 15.06.2010 da bitiyor . logitec z5500 multimedya en küçük bir arızası yoktur yanında hediye 1.5 METRE ACOUSTİC RESEARCH marka COAXİAL KABLO VE OPTİK DİGİTAL KABLOLARINI da veriyorum . TAKAS yapmak istiyenler mesaj atmasın. nakit paraya ihtiyacım var takas yok

iespor

Üye
dostum satamadıysan ben logitec almayı düşünüyorum. bana mesaj ve çağrı atarsan detyaları konuşuruz
5325035393

teşekkürler

kenam

soyut01

Üye
kardeş satmadım elden satmayı düşünüyorum.fiyatı 600 tl adana ve çevresindeysen olabilir

Üst Alt