• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Logitech G27 Racing Wheel ( Uyumluluk / Fiyatı / Özellikler / Çıkış Tarihi )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Logitech G27 Racing Wheel ( Uyumluluk / Fiyatı / Özellikler / Çıkış Tarihi )

Dünyanın en iyi bilgisayar aksesuarı üreticisi Logitech, yeni direksiyon setini duyurdu.

Logitech, bugün G27 Racing Wheel isimli yeni direksiyon setini duyurdu. 11 inçlik deri kaplama direksiyona sahip olan G27 Racing Wheel debriyaj pedalı ve altı vites seçimiyle kullanıcılara gerçek kullanım zevkini vaat ediyor. Eylül ayında Amerika Birleşik Devletlerinde satışa sunulacak direksiyon seti PC, PlayStation 2 ve 3’e bağlanabilecek. Ancak direksiyon seti bilgisayarda sadece Windows XP ve Vista işletim sistemleri ile uyumlu olacak. G27 Racing Wheel’a sahip olacakların, 450 Türk Lirasını şimdiden gözden çıkartması gerekiyor.

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Mükemmel verim alınır bu setle ama fiyatı daha da artar yahu çok pahalı:)

MH_ZAFER

MH_ZAFER

Üye
Çok Pahalı Ama Zevk Budur ...

korsantv94

korsantv94

Üye
Ben Bunun Aynısıyla Oynamıştım Süper Birşeydi Yeni Mi Çıkmış Bu?

Ozan

Ozan

Admin
Logitech olayı yapar, ve fiyatı koyar.
İsteyen alır isteyen almaz, kalitesi bellidir.

Olay bundan ibaret aslında :) Herşey çok güzel de bu sistemle tam uyumlu araba yarısı oyunlarını görmek zor gibi. zellikle debriyaj olayı ...

fakasupi

Üye
g25 bile suanda 700 lira civarı bu yeni model nasıl 450 lira olacak Allah aşkına, hiç akıllı mantıklı bişeymi bu fiyat şimdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt