kardeş böyle bi hata alıyorum lütfen yardım edin
hocam birazdan yükleyecem eminim şu anda kullandığım bir önceki kadar iyidir. yalnız ben bir şey sormak istiyorum telefonla fotoğraf çektiğimizde resmin üzerine tarih ve saati basması mümkün olabiliyormu
kardeş pcdeki kamera driverını kaldır öyle dene bende de bu hata oluyordu kaldır yükle olacakkardeş böyle bi hata alıyorum lütfen yardım edin
cf güzel olmuş emeğine sağlık ama fotoğraf üzerine tarih basma olayını bulamadım
dediğinizi yaptım sorun pc imiş hallettim teşekkürler
- - - Eklendi - - -
mete kardeş eline koluna sağlık çok güzel cfw olmuş yükledim sorunsuz kullanıyorum şu anda
Merhaba benim telefonum nokia 5800 xpressmusic. Bu cfw 5800 da çalışırmı?
Kardes Verdiğim Link teki dosyanın İçin Rm-718 Klasöürü var yane ( Yazılım) var. Onu PHoneix Programıyla Telefonuna formatlıcaksın. Anlatımı varNasıl yapacağımı anlamadım çok acemiyim anlatmanız mümkünmü ?
örneğin voxtrac programının tremoverectone diye bip sesini kesme dosyasını atamıyoruz yapabilirmisin ki kardeş böyle bi başka program yüklenemiyor bu sebebtenkardeş cfw deki bir kaç pro'nun sislerini rica edecektim . parlaklık , sonlandır . pro'ları .sis olarak vere bilirsen çok makbule geçerdi . en azın dan kök dizinlerini paylaşabilirsen sevinirim . . .
çok makbule geçerdi dostum
Suanlk bnde proları yok. Arşiv yapıp pm atarım.
Suanlk bnde proları yok. Arşiv yapıp pm atarım.