Locked

Sponsorlu Bağlantılar

Plesk234

Üye
    Konu Sahibi
Öyle yAPcam

engin1bozkurt

Üye
kardeş müthiş çalışma rompacth olmayan versiyonunu bkliyorum inşAllah

• Beğen
Tepkiler: Plesk234
clerk

clerk

Üye
kardeş cfw lerin içinde en güzeli seninki fakat rompatchher içinde olmasa çok daha güzel olacak o şeklini yapabilirmisin çünkü böyle olunca rompatchhe değişiklik yapamıyoruz :( örneğin voxtrac programının tremoverectone diye bip sesini kesme dosyasını atamıyoruz yapabilirmisin ki kardeş böyle bi başka program yüklenemiyor bu sebebten

Arkadaşıma katılıyorum rompatcher siz olanı yada voxtrac programının tremoverectone.rmp yi de rompatcher in içine atıp paylaşabilirmisin değerli ustam

• Beğen
Tepkiler: Plesk234

Plesk234

Üye
    Konu Sahibi
hm. Güncelleme Yaparak Cye alcam Rom Patcher i

coskun7736

Üye
Teşekkürler

engin1bozkurt

Üye
eyvAllah mete üsteğmen halleder onu inşAllah

Mustafa-26

Mustafa-26

Üye
Kardeşim bu cfw nasil yapilir cihazim c6-01 belle

woldemort_1

Üye
kardeşim eline sağlık c6-01 için güncellemeye devam etsen çok mutlu oluruz gerçekten.şumenülerin dönerek açılıp kapanması falan harika :D onlara dokunmadan güncellemeler yapar mısın yeni modlar efektler kafana göre işte. arkadaşlar da isterse yine de güncelleme çıkar mısın acaba ? eline emeğine sağlık tekrardan senin cfwn den başkasını tanımam :D

• Beğen
Tepkiler: wwoldemort
clerk

clerk

Üye
engin1bozkurt
kardeş cfw lerin içinde en güzeli seninki fakat rompatchher içinde olmasa çok daha güzel olacak o şeklini yapabilirmisin çünkü böyle olunca rompatchhe değişiklik yapamıyoruz :( örneğin voxtrac programının tremoverectone diye bip sesini kesme dosyasını atamıyoruz yapabilirmisin ki kardeş böyle bi başka program yüklenemiyor bu sebebten

Arkadaşıma katılıyorum rompatcher siz olanı yada voxtrac programının tremoverectone.rmp yi de rompatcher in içine atıp paylaşabilirmisin değerli ustam

Mete_M : hm. Güncelleme Yaparak Cye alcam Rom Patcher i

Ustam ne zaman geliyo güncelleme sabırsızlıkla bekliyoruz gözümüz kulağımız sende ona göre...

engin1bozkurt

Üye
aynen :)

clerk

clerk

Üye
engin1bozkurt

clerk

Mete_M : hm. Güncelleme Yaparak Cye alcam Rom Patcher i

Ustam ne zaman geliyo güncelleme sabırsızlıkla bekliyoruz gözümüz kulağımız sende ona göre...

SES VER USTAAAAAAAA :)))

escape72

escape72

Üye
kardeş şu sosyal ağlar sorununu düzeltebilir misin yaw herşey güzel ama sosyal ağlara girmiyor

Eskalibur97

Üye
Beyler ben bu konularda pek iyi deilimde bu cfwyi pcdenmi yapmak gerekiyor yoksa telden falsn yapılmazmı bide bu flaş softformat fln nedir yaw tam olarak nasıl yapılır bi anlatabilirmisiniz şimdiden saolun

Plesk234

Üye
    Konu Sahibi
en kısa zamanda güncelleme yapılacaktır

Plesk234

Üye
    Konu Sahibi
En geç 2 güne Hazır :D