Locked

Sponsorlu Bağlantılar

sawas11

Üye
sağol kardeşşşşş

• Beğen
Tepkiler: Plesk234

escape72

escape72

Üye
mete kardeş güncelleme çok iyi yalnız mesaj yazarken yazılar sağa doğru dayalı oluyor onu düzenleyebiliyor musun birde eğer güncelleme gelecekse biraz hızlı yapabilir misin ben üniversiteye gidecem gitmeden yüklemek istiyorum

• Beğen

titali

Üye
güzel bir uygulama ama ben yüklemeyi beceremedim.. sırayla ne yapmam gerek.. ben 1-Nokia special.. indirdim... 2-phoneix ind,rd,m kurdum. 3-tel hard format attım başka ne yapmalıyım.. size zahmet sırayla anlatsanız

• Beğen

Plesk234

Üye
    Konu Sahibi
güzel bir uygulama ama ben yüklemeyi beceremedim.. sırayla ne yapmam gerek.. ben 1-Nokia special.. indirdim... 2-phoneix ind,rd,m kurdum. 3-tel hard format attım başka ne yapmalıyım.. size zahmet sırayla anlatsanız

Kardeş İndirdğin rar dosyasının içindeki Rm-718 Klasöürünü C/PROGRAMFİLES/NOKİA/PHONEİX/PRODUCTS İÇİNE AT.

sONRA Phoneixe gir. Sol üstte File ye tıkla Orda Open Product yazıo. Oraya tıkla Karşına gelen tabloda Rm-718 yaz ve seç. Sonra Tekrar File Tıkla Ordaki Scan Product e Tıkla. 30 SN bkle.. Sonra Hemen Üsstte Firmware Update var ( Flash) Ona tıkla Sonra Rebush tıkla.. Buyrun video anlatım fazla zor diil...

- - - Eklendi - - -

mete kardeş güncelleme çok iyi yalnız mesaj yazarken yazılar sağa doğru dayalı oluyor onu düzenleyebiliyor musun birde eğer güncelleme gelecekse biraz hızlı yapabilir misin ben üniversiteye gidecem gitmeden yüklemek istiyorum

1 , 2 haftaya Çıkarırım..

escape72

escape72

Üye

Kardeş İndirdğin rar dosyasının içindeki Rm-718 Klasöürünü C/PROGRAMFİLES/NOKİA/PHONEİX/PRODUCTS İÇİNE AT.

sONRA Phoneixe gir. Sol üstte File ye tıkla Orda Open Product yazıo. Oraya tıkla Karşına gelen tabloda Rm-718 yaz ve seç. Sonra Tekrar File Tıkla Ordaki Scan Product e Tıkla. 30 SN bkle.. Sonra Hemen Üsstte Firmware Update var ( Flash) Ona tıkla Sonra Rebush tıkla.. Buyrun video anlatım fazla zor diil...

- - - Eklendi - - -

1 , 2 haftaya Çıkarırım..
daha kısa sürede çıkarırsan çok sevinirim

ademunal1985

Üye
ellerine sağlık kardeşim teşekkür ederim bende indirdim yükledim benim iki sıkıntım var onları söylemek istedim birincisi kendi web servisini kullanırken telefon kitleniyor bataryayi çıkartmadan da düzelmiyor birde ben belleden önceki sürümde webden live.vodafone.com sitesine girebiliyordum bunda girmiyor vodafone mobil tv kullanamiyorum vodafone kullanıyosan denermisin bidaki güncellemede düzeltebilirsen sevinirim tekrar ellerine sağlı

• Beğen
ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
:tşk: gayet güzel C hafızası dahada arttırılabilirse daha iyi olur

• Beğen
ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
temayı pm ile atabilirmisin

• Beğen

sohey

Üye
Gerçekten süper bir cfw yapmışsın arkdaşım tebrik ederim hemen indirdim fakaT . Bir sorum olcak bende nokia 500 belle refresh var bunada jaf ile mi cfw atacam 5800 a atar gibi

BİRİSİ ACİL CEVAP YAZSIN ÖZELDEN VEYA BURDAN LÜTFn

• Beğen
kaptan23

kaptan23

Üye
Gerçekten süper bir cfw yapmışsın arkdaşım tebrik ederim hemen indirdim fakaT . Bir sorum olcak bende nokia 500 belle refresh var bunada jaf ile mi cfw atacam 5800 a atar gibi

yok phonex ile atacaksın

• Beğen
egemenciki

egemenciki

Üye
kardeş çok beğendim ama ben klavyede ş ı ğ harflerini kullanmıyorum da english yazma dilinide silmişşinz yüklenirmi acaba?

• Beğen
okanbiz

okanbiz

Üye
süper olmuş

• Beğen

veep

Üye
english isteyenler buyurun
flash atmadan once gerekli yerlere atin
sorun olmaz bende kulaniyom bunu

• Beğen

Plesk234

Üye
    Konu Sahibi
kardeş çok beğendim ama ben klavyede ş ı ğ harflerini kullanmıyorum da english yazma dilinide silmişşinz yüklenirmi acaba?

Sitede tus yerlerinin değiştirilmiş hali var sis halinde.

- - - Eklendi - - -

EyW,

- - - Eklendi - - -

Kardes malsef bu Sadece C6'01 için.

- - - Eklendi - - -

temayı pm ile atabilirmisin

Bu kabuk tema malsef. Gönderilemez :|

- - - Eklendi - - -

ellerine sağlık kardeşim teşekkür ederim bende indirdim yükledim benim iki sıkıntım var onları söylemek istedim birincisi kendi web servisini kullanırken telefon kitleniyor bataryayi çıkartmadan da düzelmiyor birde ben belleden önceki sürümde webden live.vodafone.com sitesine girebiliyordum bunda girmiyor vodafone mobil tv kullanamiyorum vodafone kullanıyosan denermisin bidaki güncellemede düzeltebilirsen sevinirim tekrar ellerine sağlı

Kardes malesef tarayıcı sorunu hepsinde var. ( orjinalde de)

egemenciki

egemenciki

Üye
english isteyenler buyurun
flash atmadan once gerekli yerlere atin
sorun olmaz bende kulaniyom bunu
gerekli yer neresi?

• Beğen

sohey

Üye
peki nokia 500 içn güzel yapılak yokmu cfw bunun temasında

• Beğen
okanbiz

okanbiz

Üye
çıktığından beri kullanıyorum 0 hata var

- - - Eklendi - - -

sadece cfv hatası var oda tüm cfv lerde olan hata ben vodafonluyun *3636kare yapunca çıkan ekrandan cevapla işlemi yapılamıor

- - - Eklendi - - -

bunun çözmü varmı mete şimdi mesala net paketi alcan *7000kare yaprtın istek yapılıyor diyo sonra cevapa diyip net paketi alcan cevapla derken donuyo şu aana kadar kullandığım tüm cfvlerde var

- - - Eklendi - - -

SENİN CFV EN GERÇEKTEN ÇOK SÜPER OLMUŞ