sağol kardeşşşşş
güzel bir uygulama ama ben yüklemeyi beceremedim.. sırayla ne yapmam gerek.. ben 1-Nokia special.. indirdim... 2-phoneix ind,rd,m kurdum. 3-tel hard format attım başka ne yapmalıyım.. size zahmet sırayla anlatsanız
mete kardeş güncelleme çok iyi yalnız mesaj yazarken yazılar sağa doğru dayalı oluyor onu düzenleyebiliyor musun birde eğer güncelleme gelecekse biraz hızlı yapabilir misin ben üniversiteye gidecem gitmeden yüklemek istiyorum
daha kısa sürede çıkarırsan çok sevinirim
Kardeş İndirdğin rar dosyasının içindeki Rm-718 Klasöürünü C/PROGRAMFİLES/NOKİA/PHONEİX/PRODUCTS İÇİNE AT.
sONRA Phoneixe gir. Sol üstte File ye tıkla Orda Open Product yazıo. Oraya tıkla Karşına gelen tabloda Rm-718 yaz ve seç. Sonra Tekrar File Tıkla Ordaki Scan Product e Tıkla. 30 SN bkle.. Sonra Hemen Üsstte Firmware Update var ( Flash) Ona tıkla Sonra Rebush tıkla.. Buyrun video anlatım fazla zor diil...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
- - - Eklendi - - -
1 , 2 haftaya Çıkarırım..
gayet güzel C hafızası dahada arttırılabilirse daha iyi olur

450 yeter ya bence.. Hem 500 de yapabilirm. öylede yazılımda bişe kalmıor![]()

yok phonex ile atacaksınGerçekten süper bir cfw yapmışsın arkdaşım tebrik ederim hemen indirdim fakaT . Bir sorum olcak bende nokia 500 belle refresh var bunada jaf ile mi cfw atacam 5800 a atar gibi
BİRİSİ ACİL CEVAP YAZSIN ÖZELDEN VEYA BURDAN LÜTFn
kardeş çok beğendim ama ben klavyede ş ı ğ harflerini kullanmıyorum da english yazma dilinide silmişşinz yüklenirmi acaba?
süper olmuş
Gerçekten süper bir cfw yapmışsın arkdaşım tebrik ederim hemen indirdim fakaT . Bir sorum olcak bende nokia 500 belle refresh var bunada jaf ile mi cfw atacam 5800 a atar gibi
BİRİSİ ACİL CEVAP YAZSIN ÖZELDEN VEYA BURDAN LÜTFn
temayı pm ile atabilirmisin

ellerine sağlık kardeşim teşekkür ederim bende indirdim yükledim benim iki sıkıntım var onları söylemek istedim birincisi kendi web servisini kullanırken telefon kitleniyor bataryayi çıkartmadan da düzelmiyor birde ben belleden önceki sürümde webden live.vodafone.com sitesine girebiliyordum bunda girmiyor vodafone mobil tv kullanamiyorum vodafone kullanıyosan denermisin bidaki güncellemede düzeltebilirsen sevinirim tekrar ellerine sağlı
gerekli yer neresi?english isteyenler buyurun
flash atmadan once gerekli yerlere atin
sorun olmaz bende kulaniyom bunu
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız