Locked

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
Locked
:locked:

Revengeful

Emekli Yönetici
Özenti olma yaratıcı ol.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
Ben millet bırakıyor diye bırakmıyorum dershanem var diye . Ayrıca önyargılı değil hoşgörülü ol ! Ya da bilmeden yorum yapma

Revengeful

Emekli Yönetici
ovv çok sert :D İstediğim gibi yorum yaparım bu arada sana mı soracaktım birde :D

Eğer konuna düzgün yorum istiyorsan düzgün bir açıklama yapacaksın. "Forumu bırakmayı düşünüyorum" burdan millet ne anlar sence ? Bir şey zamanında ve tam yapacaksın. Dersin varsa zaten buraya vakit ayırmayacaksın ya da dengeyi sağlayacaksın. Önemli olan forum değil, senin hayatın. Zaten kendini hazır hissettiğinde gönül rahatlığı ile siteye gireceksindir.

doctorrr

doctorrr

Üye
şimdi forumu bırakanlar marjinal göründüklerini zannetmesinler :p

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
Sen niye hep böyle soğuk davranıyorsun zorun ne senin he ? Kendini çok beğenmiş birisin.

doctorrr

doctorrr

Üye
çok coolsunuz efenim öyleki idolüm oluverdiniz :sirit:

Revengeful

Emekli Yönetici
Sen niye hep böyle soğuk davranıyorsun zorun ne senin he ? Kendini çok beğenmiş birisin.
Çünkü karşımdaki kişinin nasıl olduğunu hissediyorum ve ona göre konuşuyorum. Şu an sen düzgün mü konuşuyorsun benimle ? maxirabit, anafor, yöneticiler vs.. ben hiç biriyle böyle değilim çünkü benle düzgün konuşuyorlar. Sana ilk mesajımda hakaret falanda etmedim. Direk atarlanan sensin. Yaşından dolayı kanın kaynıyor belki ama davranışların kendine zarar sadece.. Neyse senle daha fazla konuşmaya gerek yok :D Kolay gele sana :D

- - - Eklendi - - -

Emektar olman lazımdı:)
1 yıl bile olamamıştı :D Hem ben istemezdim. Böyle iyi

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
Sen böyle devam et bakalım...

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi

greenmile

greenmile

Üye
istiyorsan bırak istemiyorsan bırakma biz ne karışırız :ehe

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

Sıkıldım :D

Ders için değilde gurur ya da şu gitti o yüzden bende gidiyorum vs diyenler sadece komik gözüküyor :D

Sıkıldın mı sadece bu mu :kıskıs: Bende normal kullanıcılıktan sıkıldım moderatör yaparlar mı acaba :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: maxirabit

Revengeful

Emekli Yönetici
Sağ tarafını kesip,sadece sol tarafı durur haliyle mi yapsam:naughty:Yok ozamanda bu ne yapıyor diyen olur,ağzını açıp falan:DYada şöyle birşey olsa:D
Yerim ben onları

- - - Eklendi - - -

Mesaj tam çıkmadı ! :D

- - - Eklendi - - -

Çok yanlış anlaşılacak :D

- - - Eklendi - - -

Sıkıldın mı sadece bu mu :kıskıs: Bende normal kullanıcılıktan sıkıldım moderatör yaparlar mı acaba :kıskıs:
Aman diyim :ehe

• Beğen
Tepkiler: maxirabit
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...