Load Applet v0.4.6-5 | Ekran Görüntüsü Alma ve Ekran Görüntüsünü Video Formatında Kaydetmek...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Load Applet v0.4.6-5 | Ekran Görüntüsü Alma ve Ekran Görüntüsünü Video Formatında Kaydetmek...

Merhaba arkadaşlar...

Bu uygulama ile N900' de yaptığınız işlemlerin ekran görüntüsünü alabilir yada yaptığınız işlemleri video formatında kayıt altına alabilirsiniz...

Tarafımca kullanılmaktadır...

kaan dean

kaan dean

Üye
moderator arkadasim senden daha bilinmedik seylerin kesfini bekliyoruz.:oke:

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
moderator arkadasim senden daha bilinmedik seylerin kesfini bekliyoruz.:oke:

Annemin karnindan N900 ile dogmadim. Bende yeni yeni kesfediyor ve paylasiyorum. Omrumude N900' e adayamam isim gucum bir hayat duzenim var. Arada kalan bos zamanlarda zaman ayirip kesfediyorum ve paylasiyorum. Goruyorum ki herdaim hazir balik pesindesin. Su baliklarsan birazda senin elinden yiyebilsak fena olmaz yani... ;)

kaan dean

kaan dean

Üye
Sen Moderatorsun Bense senin uyenim aramizda bu kadar fark olmasi lazim sanki .. paylasimlar icin tesekkurler..

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rica ederim... ;)

kuafor2009

Üye
moderator arkadasim :kop:eline saglik

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rica ederim... :oke:

NR6630

NR6630

Üye
Annemin karnindan N900 ile dogmadim. Bende yeni yeni kesfediyor ve paylasiyorum. Omrumude N900' e adayamam isim gucum bir hayat duzenim var. Arada kalan bos zamanlarda zaman ayirip kesfediyorum ve paylasiyorum. Goruyorum ki herdaim hazir balik pesindesin. Su baliklarsan birazda senin elinden yiyebilsak fena olmaz yani... ;)
:ehe:ehe:d:gazi bu açık ve dobra tartışmanıza acayip güldüm Su baliklarsan birazda senin elinden yiyebilsak fena olmaz yani..arkadaşım açık sözlüsün ha:d::d:

--------------- Ekleme ---------------

gazi bey ben ara ara su balıklamaya başlıyorum banada kızma ha:ehe:ehe

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:ehe:ehe:d:gazi bu açık ve dobra tartışmanıza acayip güldüm Su baliklarsan birazda senin elinden yiyebilsak fena olmaz yani..arkadaşım açık sözlüsün ha:d::d:

--------------- Ekleme ---------------

gazi bey ben ara ara su balıklamaya başlıyorum banada kızma ha:ehe:ehe

Yok ya ben açık sözlüyümdür. Saklamam gizlemem arkasından konuşmam :) Gider direk yüzüne söylerim. Bazen bu problem olabiliyor ama ben böyleyim :) Yok ye ne kızması kızlam kile alakası yok ama bazen öyle ters bi zamanda olan oluyor ki anlatamam. Sanki elimde N900 kafamda Linux anamın karnımdan doğmuşum gibi N900 dehasıymışım gibi konuşuyor. Arkadaş bende insanım benimde hatam olur bende öğreniyorum öğrendiklerimide paylaşıyorum hiç olmazsa çabalıyorum. Ama arkadaş hazır yem peşinde ben pişireyim önüne koyayım boynuna bezini bağlıyayım ağzına tutayım istiyor. Oldu olacak onun yerinede loklamaları çiğneyip ağzına kusayım. Neyse artık :naughty:

NR6630

NR6630

Üye
gazi bey :oke:siz genede herşeye rağmen iyi bir moderatörsünüz. tabiki herşey zamanla olucak, dediğin gibi gelişecek:oke: teşekürler

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
gazi bey :oke:siz genede herşeye rağmen iyi bir moderatörsünüz. tabiki herşey zamanla olucak, dediğin gibi gelişecek:oke: teşekürler

Teşekkür ederim güzel düşüncelerin için... :)

kaan dean

kaan dean

Üye
Biraz abarttigini dusunuyorum.Elestirmedim tenkit etmedim , hakaret yok kufur yok sadece sitedeki konumun itibariyle beklentilerimi ilettim neden bu kadar rahatsiz oldugunu anlamis degilim...

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Neyse arkadaşım keyfine bak sen... ;)

NR6630

NR6630

Üye
GAZİ.bey & MAMİEURO.ikinizde bu siteye lazımsınız biriniz merak ederde bulur diğeriniz tecrübelidir paylaşır. maxicep sizlerin paylaşımlarıyla büyür. ikinizede saygılarımla:oke:

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt