Liseye Kayıt Oldum. ' Artık Bende Liseliyim :D Hadi Kutlayalım...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CABBAR

CABBAR

Üye
Hayırlı olsun Yaşar :)

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Yaşarrr hayırlı olsun aramıza hoş geldin :kıskıs:

WaLLcoT

WaLLcoT

Üye
Hayırlı olsun :tebessüm:

elif c.

elif c.

Üye
hayırlı olsun:)

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Hayırlı olsun hangi bölüm :D

tarxhn

tarxhn

Üye
hayırlı olsun tech

RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
Tebriklerrrree :D

Türe

Türe

Üye
Vay liseli vay :D

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Allah kurtasın :D bu mesaj ciddidir çünkü ben okulumdan nefret ediyorum arkadaşlar olmasa 1 dk bile durmam o okulda arkama bakmadan kaçarım 2 yıl sonra kurtuluyorum

MrTech

MrTech

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah Birolar.

@OGuZHaN - Bi Nedeni Vardır ki Nefret Ediyorsundur Bence :oke:

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Eyvallah Birolar.

@OGuZHaN - Bi Nedeni Vardır ki Nefret Ediyorsundur Bence :oke:

Neden çok... En basitinden sınav tarihlerinibile ayarlayamıyorlar ınav tarihleri belli oluyo 2 gün sonra bir daha değişiyo kendimize ona göre bir düzen hazırlıyoruz bir anda altüst oluyo herşey bu en basit örnek tabi daha o kadar çok şey var ki

MrTech

MrTech

Üye
    Konu Sahibi

Neden çok... En basitinden sınav tarihlerinibile ayarlayamıyorlar ınav tarihleri belli oluyo 2 gün sonra bir daha değişiyo kendimize ona göre bir düzen hazırlıyoruz bir anda altüst oluyo herşey bu en basit örnek tabi daha o kadar çok şey var ki
Abicim Cok Problemin Vardır.Rehberlikle Görüş Bence.

doctorrr

doctorrr

Üye
mistırtek hayırlı olsun :D

bu şarkı sana gelsin :zuhaha:

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
yok bee 2 yılım kaldı şu okulda gerizekalı hocaların derslerini dinlicem sınavlardan yüksek not alıcam 2 yıl sonra da arkama bakmadan kaçıcam bak sadece 3 öğretmen vardı değer verdiğim biri artık gözümden düştü liseyi bitirince sadece okula o sevdiğim iki öğretmeni görmek için giderim ikisinin de emeği çok büyüktür üzerimde diğerleri umrumda değil

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
ben 5 senede bitirdim 1 sene master yaptım :d:

doctorrr

doctorrr

Üye
yok bee 2 yılım kaldı şu okulda gerizekalı hocaların derslerini dinlicem sınavlardan yüksek not alıcam 2 yıl sonra da arkama bakmadan kaçıcam bak sadece 3 öğretmen vardı değer verdiğim biri artık gözümden düştü liseyi bitirince sadece okula o sevdiğim iki öğretmeni görmek için giderim ikisinin de emeği çok büyüktür üzerimde diğerleri umrumda değil
anadolu mu düzmü fen mi meslek mi? :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt