Güzelini İstiyorsan Bekleyip,Sabredeceksin.
Jelly Bean Üye djhiguramos' Alıntı: acil kız bulursun da durumun acilliğiyle kızın güzelliği ters orantılıdır hep(ikb) Genişletmek için tıkla ... Aynen çok doğru bi tespit
djhiguramos' Alıntı: acil kız bulursun da durumun acilliğiyle kızın güzelliği ters orantılıdır hep(ikb) Genişletmek için tıkla ... Aynen çok doğru bi tespit
ismail Üye pelın_' Alıntı: Anlamadm ben ya olayı Genişletmek için tıkla ... Bende anlamadım liseliler işte Uğur kızma
pelın_' Alıntı: Anlamadm ben ya olayı Genişletmek için tıkla ... Bende anlamadım liseliler işte Uğur kızma
ismail Üye anılbaran' Alıntı: tamam bişi istemiyoz artık Genişletmek için tıkla ... Tamam hocam kızma
Revengeful Emekli Yönetici anılbaran' Alıntı: tamam bişi istemiyoz artık Genişletmek için tıkla ... Hayırdır neden birdenbire kız istememeye başladın
anılbaran' Alıntı: tamam bişi istemiyoz artık Genişletmek için tıkla ... Hayırdır neden birdenbire kız istememeye başladın
anılbaran Üye Konu Sahibi Revengeful' Alıntı: Hayırdır neden birdenbire kız istememeye başladın Genişletmek için tıkla ... belki gelirler diye kız gelsin dedik erkek geldi bi de böyle deneyek
Revengeful' Alıntı: Hayırdır neden birdenbire kız istememeye başladın Genişletmek için tıkla ... belki gelirler diye kız gelsin dedik erkek geldi bi de böyle deneyek
symbian.forever Üye İsmail' Alıntı: Bende anlamadım liseliler işte Uğur kızma Genişletmek için tıkla ... Yok be sana kızar mıyım hiç - - - Eklendi - - - anılbaran' Alıntı: tamam bişi istemiyoz artık Genişletmek için tıkla ... Aynen istemiyoz
İsmail' Alıntı: Bende anlamadım liseliler işte Uğur kızma Genişletmek için tıkla ... Yok be sana kızar mıyım hiç - - - Eklendi - - - anılbaran' Alıntı: tamam bişi istemiyoz artık Genişletmek için tıkla ... Aynen istemiyoz
ismail Üye Uğur' Alıntı: Yok be sana kızar mıyım hiç - - - Eklendi - - - Aynen istemiyoz Genişletmek için tıkla ... Çok duygulandım
Uğur' Alıntı: Yok be sana kızar mıyım hiç - - - Eklendi - - - Aynen istemiyoz Genişletmek için tıkla ... Çok duygulandım