Lisenin ilk günü ne yapmıştınız? :)

Oğuzhan

Üye
Hiç vakit kaybetme. Hemen tatlı kızlara yavşa.

Tepkiler: UpOneTR

UpOneTR

Üye
ön sıralara oturmayın hatta hiç oturmayın sınıfın kapısında bekleyin hocayla beraber girin
eğer tanıdık biriyle aynı sıfıta olursanız ilk işiniz tuvalete gidin iyi olur

Tepkiler: EmekHırsızı

Mert

Üye
Orta sıra en arkanın bi önüne yerleşmiş günün bitmesini beklemiştim, kantindeki kocaman kocaman 11 12'leri görünce aç da kalmıştım. 1 hafta sonraki basketbol seçmelerinde değişti hayatım Takıma seçildim, çevrem genişledi, hayvani antrenmanlarla gücüm kuvvetim yerine geldi. Takıma girin!

Tepkiler: UpOneTR
ön sıralara oturmayın hatta hiç oturmayın sınıfın kapısında bekleyin hocayla beraber girin
eğer tanıdık biriyle aynı sıfıta olursanız ilk işiniz tuvalete gidin iyi olur

Dershaneye ilk gittiğim gün kimseyi tanımadığım için tenefüslerde tuvalete gidiyordum 2-3 gün sonra sınıf kaynaştı o kadar kaynaştı ki çocuk kızın ağzına silgi attı
sataşan olursa Dürbünlü ile nişan alıp hedefin ağzına balgam at balgamını yutup zehirlensin

heyecandan ağzıma balgam gelmezse ?

Tepkiler: The Shadow

UpOneTR

Üye
Dershaneye ilk gittiğim gün kimseyi tanımadığım için tenefüslerde tuvalete gidiyordum 2-3 gün sonra sınıf kaynaştı o kadar kaynaştı ki çocuk kızın ağzına silgi attı
Dershanede öyle bi ortam varsa ben bir şey demiyorum okukda olabilir ama dershanede olmamalı

Tepkiler: KinG CrazY
dişçide randevum vardı. dişçiden doğru okula gitmiştim.
ağzımda pamuk bir de morfinli olduğundan doğru düzgün konuşamıyordum bile
arkadaşlarla tanıştık o kadar. başka atraksiyon olmadı

İlk girdim okula birine selam verdim aynı yaştaydık sohpet koyulaştı ve aynı sınıfa düştük yani ilk gün arkadaş edindim

zombaka

Üye
Liseye gitmedim açıktan okuyorum

çok güzel günlerdi vallahi hatırlıyorum tekrar o günlere dönsem diyemi hatırlıyorum acaba şu anda memurum acaba tekrardan liseyemi kayıt olsam acaba
valla okulun ilk gününde hatırlıyorum orta sıralarda oturuyordum 1.günüydü son dersti uykum gelmişti ve başımı sıraya dayayıp ders sonuna kadar uyumuştum

MaxipmaN

Üye
amasyada gördüğüm bi çocukla aynı sınıfta olduğumu anladığım gündü

Bir dershane arkadaşımla aynı sınıftaydım ilk gün ağzımı Bıçak açmadı ikinci günden sonra da kimse susturamadı [emoji1]