ön sıralara oturmayın hatta hiç oturmayın sınıfın kapısında bekleyin hocayla beraber girin
eğer tanıdık biriyle aynı sıfıta olursanız ilk işiniz tuvalete gidin iyi olur
Orta sıra en arkanın bi önüne yerleşmiş günün bitmesini beklemiştim, kantindeki kocaman kocaman 11 12'leri görünce aç da kalmıştım. 1 hafta sonraki basketbol seçmelerinde değişti hayatım Takıma seçildim, çevrem genişledi, hayvani antrenmanlarla gücüm kuvvetim yerine geldi. Takıma girin!
ön sıralara oturmayın hatta hiç oturmayın sınıfın kapısında bekleyin hocayla beraber girin
eğer tanıdık biriyle aynı sıfıta olursanız ilk işiniz tuvalete gidin iyi olur
Dershaneye ilk gittiğim gün kimseyi tanımadığım için tenefüslerde tuvalete gidiyordum 2-3 gün sonra sınıf kaynaştı o kadar kaynaştı ki çocuk kızın ağzına silgi attı
Dershaneye ilk gittiğim gün kimseyi tanımadığım için tenefüslerde tuvalete gidiyordum 2-3 gün sonra sınıf kaynaştı o kadar kaynaştı ki çocuk kızın ağzına silgi attı
dişçide randevum vardı. dişçiden doğru okula gitmiştim.
ağzımda pamuk bir de morfinli olduğundan doğru düzgün konuşamıyordum bile
arkadaşlarla tanıştık o kadar. başka atraksiyon olmadı
çok güzel günlerdi vallahi hatırlıyorum tekrar o günlere dönsem diyemi hatırlıyorum acaba şu anda memurum acaba tekrardan liseyemi kayıt olsam acaba
valla okulun ilk gününde hatırlıyorum orta sıralarda oturuyordum 1.günüydü son dersti uykum gelmişti ve başımı sıraya dayayıp ders sonuna kadar uyumuştum