Romantik Prens
Üye
-
Konu Sahibi
-
Aslında ilk okunuşta komik gibi görünse de, acı bir durum... Aynı erkeği iki kızın sevmesi kızlar açısından kötü. Günümüzde artık karşı cins için çırpınan, mücadele eden taraf kadınlar oldu. Hele bir de o erkek sahipli iseeee.... İşte o zaman mücadele çok şiddetli geçebiliyor haberde olduğu gibi.
Yaşam bana şunu öğretti ki, bir kadının en yakın dostu ancak bir kadın olabilir. Karşı cinsten kurulan dostluklarda bir süre sonra duygu karmaşası yaşanabilir.. İlle de yaşanır demiyorum ama bir kadın için, başka bir kadının dostluğu gibi olmaz erkeğin dostluğu....
Ve yine yaşam bana şunu öğretti ki, bir kadının en büyük düşmanı yine başka bir kadındır.
Tehlikeli varlıklarız vesselam!
Aslında ilk okunuşta komik gibi görünse de, acı bir durum... Aynı erkeği iki kızın sevmesi kızlar açısından kötü. Günümüzde artık karşı cins için çırpınan, mücadele eden taraf kadınlar oldu. Hele bir de o erkek sahipli iseeee.... İşte o zaman mücadele çok şiddetli geçebiliyor haberde olduğu gibi.
Yaşam bana şunu öğretti ki, bir kadının en yakın dostu ancak bir kadın olabilir. Karşı cinsten kurulan dostluklarda bir süre sonra duygu karmaşası yaşanabilir.. İlle de yaşanır demiyorum ama bir kadın için, başka bir kadının dostluğu gibi olmaz erkeğin dostluğu....
Ve yine yaşam bana şunu öğretti ki, bir kadının en büyük düşmanı yine başka bir kadındır.
ben en çok erkeklerin tempo tutması kısmına takıldım birbirlerini öldürseler yine vur vur diyebilceklermiydi acaba şiddetle kınıyorumm
şiddetle yaptığım şey sadece kınamak olsun POWER nolcak bu şiddetin kimseye zararı yok en azındanKınarken bile şiddetle kınıyorlar. Kızlar işte
yok canım daha neler öldürseler de tempo tutmazlardı heraldeben en çok erkeklerin tempo tutması kısmına takıldım birbirlerini öldürseler yine vur vur diyebilceklermiydi acaba şiddetle kınıyorumm
(öncelikle teşekkür ediyorum yorumumu beğendiğin içinZaman Hızlı Geçiyormuş Yeni Anladım..
Bizim Zamanımızda Böyle Şeyleri Görmek Kıyamete Alamet Gibi Görülürdü..
(öncelikle teşekkür ediyorum yorumumu beğendiğin için)
yaaa di mi amaa... eski zamanlar ne güzeldi... Bir de kız için kavga eden erkek (kanlı bıçaklı değil tabii ki, mücadeleden söz ediyorum) çok romantik geliyor bana ama, böyle kızların erkek için kavga etmesi çok iticiii... Pek bir klasik gördüm kendimi
çok ters geliyor bana böyle bir şey.
Vakti zamanında eşim de benim için mcadele etmişti.... Aahhh aahhhhh....ne romantik...
(öncelikle teşekkür ediyorum yorumumu beğendiğin için)
yaaa di mi amaa... eski zamanlar ne güzeldi... Bir de kız için kavga eden erkek (kanlı bıçaklı değil tabii ki, mücadeleden söz ediyorum) çok romantik geliyor bana ama, böyle kızların erkek için kavga etmesi çok iticiii... Pek bir klasik gördüm kendimi
çok ters geliyor bana böyle bir şey.
Vakti zamanında eşim de benim için mcadele etmişti.... Aahhh aahhhhh....ne romantik...
Ablam benim eşiniz sizin için mücadele etmekle hayatının en doğru mücadelesini yapmış bence sizin kadar istikrarlı bi eş her kula nasib olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?