Lise

Sponsorlu Bağlantılar

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
EVET BEYLER BIR SONUCA VARDIM ARTIK
1-Lisede aklli uslu duracaksin abilere ablalara hocalara artistlik yapmayacan
2-Hele 9 da fazla acilmayacan
3-Ilk gun mal gibi en onde oturmayacan
4-Derslerine calisacan
5-Arada kopya cekecen
6-Sabunu kullanmayacan(wcdeki)
7-Ilk sene kizlara takilmayacan hele kendi sinifindakilere hic takilmayacan
Ilk izlenimler bunlar
birkaçı dışında katılmıyorum

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
Sabunun yanına mutlaka musluk başları da konulmalı
Yazıyorum bak şimdi

KAYIP-ADAM

Üye
:ehe

benim 9.sınıfım çok kötü geçmişti , mal gibi en öne oturmuştum ilk günden inek lakabını almıştım. birde notlarım son gün çalışmama rağmen çok iyiydi sınıftakiler bizi yiyo diyodu. :( ama karşılığı güzel olmuştu taktir.
2.dönem bozmuştum ortalara geçince. hiçbir şey alamadım.

Benim 9.Sınıfta çalışma taktiğim derste gayet düzgün bir şekilde dinle sınavdan son bir gün önce çalış ve sınavdan 80-90 al. Benim uygulama taktiğim buydu ve taktirle geçtim. 2.dönem tabi 1.dönem'i kullanarak boşluk bıraktım karşılığı hiç birşey oldu.
Birde tabi sınıftakiler kerizler saolsun en ufak açığımı arıyorlardı onların yüzünden notlarımda düşmüştü.

Tuvaletleri mümkün olduğunca kullanma Sigara içiyorlar.

Şunuda Hatırlatayım 9.Sınıf çok kolay bir sınıf yani bana öle gelmişti ama zor tarafı çok fazla ders olması bu yüzden feleğin şaşıyor hele son gün çalışan birisiysen berbat oluyor.
Not: Hiç kopya çekmedim. Aksine gıcıklığına yanlış kopya verdim.

• Beğen
Tepkiler: kaankulahli
Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
EVET BEYLER BIR SONUCA VARDIM ARTIK
1-Lisede aklli uslu duracaksin abilere ablalara hocalara artistlik yapmayacan
2-Hele 9 da fazla acilmayacan
3-Ilk gun mal gibi en onde oturmayacan
4-Derslerine calisacan
5-Arada kopya cekecen
6-Sabunu kullanmayacan(wcdeki)
7-Ilk sene kizlara takilmayacan hele kendi sinifindakilere hic takilmayacan
Ilk izlenimler bunlar
1-)lisede ağır olacan.gerekirse hocaya bile sert çıkacan.öyle susarsan tepene binen çok olur
2-)senin 4 yıllık kaderini belirleyecek olan olan şey ilk derstir.o kendini tanıtma aşaması varya oraya çok dikkat et.asil bir şekilde tanıt kendini ezik durma.cunki notun orada verilecek senin.
3-)ilk gün en öne sadece mallar oturur diye birşey yok.unutma ilk gün nereye oturursan o sene oradasın.kıçını koyacağın yeri iyi seç.cam kenarı en arkanin bir önü kalorifer yani.kışın milletin soğuktan g*tü donarken sen keyfi alem :)
4-)derste hocanın anlattıklarını yeterli dinle evde az tekrar yap bir miktar soru çöz sıkıntı yok :)
5-)her sınavda kopya çekeceksin.benim taktiği vereyim sana. kağıdı 10x20 cm boyutlarında kes yaz bütün kopyayi sağ sol üst köşelerinden sıranın sana bakan tarafının altına yapıştır.kağıdın diğer ucunu da ortasına bant yapıştır bandın ucunu topuz yap onu da sıraya tuttur.hoca meşgul iken bak bak geri yapıştır.bazı uyanık hocalar oluyor sıra altlarına bakıyor ama bizim kağıt tahtaya yapışık olduğu için görmüyo :ehe
6-)sabunu, tuvalet kapı fireğini, hele ki musluk başlarına asla elleme sigara dışında başka amaçlar için de kullanılır mazallah virüs kaparsın :)
7-)bi grubu bırakıp diğeriyle çok yakın olmada herkesle konuş bol bol şaka yap millet sevsin seni :)

• Beğen
Tepkiler: KAYIP-ADAM

Silinen Üye 2505573

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
1-)lisede ağır olacan.gerekirse hocaya bile sert çıkacan.öyle susarsan tepene binen çok olur
2-)senin 4 yıllık kaderini belirleyecek olan olan şey ilk derstir.o kendini tanıtma aşaması varya oraya çok dikkat et.asil bir şekilde tanıt kendini ezik durma.cunki notun orada verilecek senin.
3-)ilk gün en öne sadece mallar oturur diye birşey yok.unutma ilk gün nereye oturursan o sene oradasın.kıçını koyacağın yeri iyi seç.cam kenarı en arkanin bir önü kalorifer yani.kışın milletin soğuktan g*tü donarken sen keyfi alem :)
4-)derste hocanın anlattıklarını yeterli dinle evde az tekrar yap bir miktar soru çöz sıkıntı yok :)
5-)her sınavda kopya çekeceksin.benim taktiği vereyim sana. kağıdı 10x20 cm boyutlarında kes yaz bütün kopyayi sağ sol üst köşelerinden sıranın sana bakan tarafının altına yapıştır.kağıdın diğer ucunu da ortasına bant yapıştır bandın ucunu topuz yap onu da sıraya tuttur.hoca meşgul iken bak bak geri yapıştır.bazı uyanık hocalar oluyor sıra altlarına bakıyor ama bizim kağıt tahtaya yapışık olduğu için görmüyo :ehe
6-)sabunu, tuvalet kapı fireğini, hele ki musluk başlarına asla elleme sigara dışında başka amaçlar için de kullanılır mazallah virüs kaparsın :)
7-)bi grubu bırakıp diğeriyle çok yakın olmada herkesle konuş bol bol şaka yap millet sevsin seni :)
katilmadiklarin hangisi

KAYIP-ADAM

Üye
ben susan birisiydim ve tepeme filan çıkmadılar hocalar ggayet iyi davrandılar ve üstüne sözlülerimi 80-90-100 arası aldım en sert hoca dahil.
Hocalara mümkün olduğu kadar iyi anlaş , derslerine katıl , istedikleri şeyleri yapmaya çalış zaten sözlülerin 90'ın altına inmez :) aksine notların kötüyse geçiren bile olur.

• Beğen
Tepkiler: Alo_Azrail
SeLFISH

SeLFISH

Üye
bak şimdi dediklerimi uygularsan lise hayatın mükemmel geçer:
1.) Öncelikle Lise'ye serbest kıyafetle git bu sana tarz yaratacaktır öğretmenler uyarsa'da takma pek bir şey yapmıyorlar.
Ve mutlaka gözüne kestirdiğin kişiye hemen çıkma teklifi et yanında sevgilisi varsa bile. Seni farklı görecek ve hemen kabul edecektir.
2.) Bütün sınıfları hatta üst sınıflarda dahil olmak üzere sınıfların en güçlü gözüken kişilerine küfür et. Sen bittin vs. diye zırvalayacaktır ama takma seni cesaretli gördüğü için korkup çıkışta kaçacaktır.
3.) Mutlaka öğretmenlerle küfürlü konuş kızıyor gibi gözüksede samimiyet oluşacaktır. Hatta kopya çekmene bile izin verirler.
4.) Öğretmenlerin üstüne gelmesine izin verme , eğer gelirse tehdit edip korkut öğretmen korkup bir daha sana karışmayacaktır.
5.) Okula çantasız ve kalemsiz git. Arkadaşların zaten kalem/kağıt verecektir.
6.) Sınavda kopya çek eğer yakalanırsan öğretmene para teklif et üstelemeye devam ederse tehdit et bir şey yapmayıp devam edecektir.
7.) Herkese küfür et , aşağıla hiç kimse birşey yapmayacaktır farklı gördükleri için eğer karşılık verirlerse çıkışa gel vs. de zaten korkup kaçacaktır.

Eğer bunları uygularsan lise hayatın mükemmel geçicektir.
Kardeş sen hangi şehirdesin ya :) oraları bilmem ama bizim burda dağıtırlar imkanı yok böyle tepki vermelerine

• Beğen
SeLFISH

SeLFISH

Üye
O zaman sorun yok :D

• Beğen
ModX

ModX

Moderator
ben susan birisiydim ve tepeme filan çıkmadılar hocalar ggayet iyi davrandılar ve üstüne sözlülerimi 80-90-100 arası aldım en sert hoca dahil.
senin tipinde bir arkadaşım vardı. haklısın, aynen dediğin gibi oluyor. ama sessiz görünüp derste arkadaşıyla konuşuyorsa senin kadar şansli olamayabiliyor. :ehe

• Beğen
Tepkiler: Alo_Azrail ve KAYIP-ADAM
SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
katilmadiklarin hangisi
burdaki tavsiyelerin çoğu boş sn kendin ol birtek öyle korkak tiplerden olma sana diklenene karşı kendini savun ama abartıp millete bulaşma
tek tavsiyem herkesin yakın arkadaşı ol ve ilk günden milletle tanış ilk gün genelde herkes sessiz oluyor ilk sen gidip kendine uyanlarla tanışırsan daha çok sevilirsin ve çok artist takılanlara sana birşey demedikleri sürece yanaşma ve sn kendini düşün birileri para filan isterse yakın arkadaş filan olmadan verme yoksa sürekli isterler

• Beğen
Tepkiler: Alo_Azrail ve KAYIP-ADAM
Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
ayrıyetten yemek paylaşma alışıo sonra sen aç kalırsın. bi ağız var adamda ekmeğin yarısı gidio :bottom::bottom::bottom:

Son düzenleme:
  • Beğen
SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
bana iyi öyleleri denk gelmedi bizde paylaşım tarzı kimin o gün parası az ise ona destek verilir nerdeyse herkes aynı yemekten alırdık (not:tabi tüm sınıf değil 3-4 kişi :D :D )

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: KAYIP-ADAM ve Alo_Azrail

Silinen Üye 2505573

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Alo_Azrail

Revengeful

Emekli Yönetici

• Beğen
Tepkiler: kaankulahli
Rygebin

Rygebin

Üye
Harbi böyle şeyler olmuyor ya. :D Ya da bende olmadı. 3 Sene Önce İlk Lise 4'ten biriyle arkadaş olmuştum :ehe . Nasıl oldu bende bilmiyorum :kop2:

Üst Alt