Invoke
Üye
Okuma olum o zaman
24-18=6 niye 17 yaşında mezun olasıne-okul vardıysa eğer sizin zamanınız da yazar
Adam biliyo o yüzden bilinmeyen olan mışa gerek yokokumuyom zaten
"Vardıysa" ne la, Türkçeye bak hele... =P Demek ki hocalar yüksek vermiş.
okumuyom zaten
"Vardıysa" ne la, Türkçeye bak hele... =P Demek ki hocalar yüksek vermiş.
Tamam sakla notlarınılise 3 seneydi
Bi tane bile A yok
İlk defa bütlere gireceğimi düşünmüştüm çok heyecanlıydım ama gene tüm derslerden geçtimKaç defa öğrenci oluyoruz şurada
Bi bilgim yok onlarla ilgiliGaliba anadolu Öğretmen Lisesi ama e - okulda ne zamandır performans kullanılıyor. Cevap bu sene daha önce sözlü vardı galiba
İlk defa bütlere gireceğimi düşünmüştüm çok heyecanlıydım ama gene tüm derslerden geçtimKaç defa öğrenci oluyoruz şurada
Kopyayla işim olmaz yoksa hersene 90 ortalama yapardımbunlar hep kopya sadıc
Koy tabi sende ama benim artlzliğimi geçemezvay burası çok artiz dolmuş
notlar yakıyor, ben eklesem ne dersiniz acaba
Dersler gene geçilir cb bb vs2.sınıf ünide bölümümdeki en zor seneydi benim içinİyi bile geldi. 1.sınıfta AA var 3. ve 4. sınıf çok kolay olacak Hem sen önce hazırlığı geç bakim Altı üstü bir ingilizce Derslerde görecem seni
Evet geçemez ondan es geçelimKoy tabi sende ama benim artlzliğimi geçemez
Evet geçemez ondan es geçelim
sanırım AÖL okudun İsmailben de aöl okuyorum ve büyük ihtimalle Uşak'a döneceğim (şuan başka bir okulda yurtluyum) yurt cidden çok zor. İnsanların tribini çekmek ayrı bi zor. Ama notların iyiymiş benim 9 kötü bir tek onun dışında gayet yeterli
Evetsanırım AÖL okudun İsmailben de aöl okuyorum ve büyük ihtimalle Uşak'a döneceğim (şuan başka bir okulda yurtluyum) yurt cidden çok zor. İnsanların tribini çekmek ayrı bi zor. Ama notların iyiymiş benim 9 kötü bir tek onun dışında gayet yeterli
Evetyurdun güzel yanı edindiğim bazı arkadaşlıkların 2 yıldır ayrı olmamıza rağmen devam etmesidir bence kötü yanı çoooook
Onlar olmasa yukarda bahsini geçirdiğim arkadaşları nasıl bulurdumhaklısın da, etraf iki yüzlü egoist bencillerle dolu olunca pek iyi olmuyor işte.
O zaman Allah sabir versin demek kalır sadecedoğru da ya diğerleri yoksa ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?