Lise Kariyerim (artizlik içerir :pro)

olsa dükkan senin

Tepkiler: -Börteçine-
bunlar hep kopya sadıc

0MG90

Üye
vay burası çok artiz dolmuş
notlar yakıyor, ben eklesem ne dersiniz acaba

pdr0138

Üye
Galiba anadolu Öğretmen Lisesi ama e - okulda ne zamandır performans kullanılıyor. Cevap bu sene daha önce sözlü vardı galiba

Revengeful

Emekli Yönetici

İlk defa bütlere gireceğimi düşünmüştüm çok heyecanlıydım ama gene tüm derslerden geçtim Kaç defa öğrenci oluyoruz şurada

ismail

Üye
    Konu Sahibi

İlk defa bütlere gireceğimi düşünmüştüm çok heyecanlıydım ama gene tüm derslerden geçtim Kaç defa öğrenci oluyoruz şurada
Bi tane bile A yok
Galiba anadolu Öğretmen Lisesi ama e - okulda ne zamandır performans kullanılıyor. Cevap bu sene daha önce sözlü vardı galiba
Bi bilgim yok onlarla ilgili ama 9. Sınıfta proje ödevinden not almışım diğer senelerde yok nedense

Invoke

Üye
Tepkiler: -Börteçine- ve Revengeful

Revengeful

Emekli Yönetici
2.sınıf ünide bölümümdeki en zor seneydi benim için İyi bile geldi. 1.sınıfta AA var 3. ve 4. sınıf çok kolay olacak Hem sen önce hazırlığı geç bakim Altı üstü bir ingilizce Derslerde görecem seni

ismail

Üye
    Konu Sahibi
vay burası çok artiz dolmuş
notlar yakıyor, ben eklesem ne dersiniz acaba
Koy tabi sende ama benim artlzliğimi geçemez Dersler gene geçilir cb bb vs ama hazırlık tam sıkıntı

Tepkiler: 0MG90

-Emre

Üye
sanırım AÖL okudun İsmail ben de aöl okuyorum ve büyük ihtimalle Uşak'a döneceğim (şuan başka bir okulda yurtluyum) yurt cidden çok zor. İnsanların tribini çekmek ayrı bi zor. Ama notların iyiymiş benim 9 kötü bir tek onun dışında gayet yeterli

ismail

Üye
    Konu Sahibi
Evet yurdun güzel yanı edindiğim bazı arkadaşlıkların 2 yıldır ayrı olmamıza rağmen devam etmesidir bence kötü yanı çoooook

Tepkiler: -Emre

-Emre

Üye
Evet yurdun güzel yanı edindiğim bazı arkadaşlıkların 2 yıldır ayrı olmamıza rağmen devam etmesidir bence kötü yanı çoooook

haklısın da, etraf iki yüzlü egoist bencillerle dolu olunca pek iyi olmuyor işte.

-Emre

Üye
doğru da ya diğerleri yoksa ?